• Peškaman
    8.4k
    Koliko istine u ovom ima ne znam ali lokalni portal iz Čitluka prenosi da je jučer u Dinamo učlanjeno 605 novih članova? Dodajući brojku od akcije iz 12og mjeseca (480) Čitluk ima 1085 članova Dinama.
    Impresivna brojka ako je istinita.
  • blue heart 72
    3.1k
    ako je istina, stvarno nestvarno bolesna brojka. Jos kad se uzme u obzir preko 800 uclanjenih tovara, to izadje 2 soma clanova od dva nasa najveca kluba za takvo relativno malo mjesto (opcinu)
  • plavosrce
    100
    Prije bih rekao da je brojka od 605 ukupna, a da si ljubitelji bjegunca hoce pripisat enorman uspjeh metodom triput slaži istina ne važi i guranjem toga u medije...kolega CalxibEro je gore napisao, a koliko sam skužio domaći je tamo
  • MateG
    136
    Ne bi se složio uz dužno poštovanje, ja sam uvjeren da je ukupna brojka ova sitno preko 1k
  • plavosrce
    100
    Ne znam iskreno, znam da je kolega puno prije brojki iz medija gore napisao post di "pozdravlja" njih 100 od strane 500 proljecara. Po upisima znam da je iz tog kraja i da je sigurno upucen, pa bi prije tome vjerovao
  • Infinity
    20.8k
    Izbacivao je Papastrumf podatke za proslu godinu, vjerujem da ce i za ovu, pa cemo vidjeti tocne brojke.

I to sto se netko uclanio u Citluku ne mora znaciti da je iz Citluka. Isto tako se sigurno netko iz Citluka uclanio u Zagrebu ili online.
  • criticus
    5.7k
    I to sto se netko uclanio u Citluku ne mora znaciti da je iz Citluka. Isto tako se sigurno netko iz Citluka uclanio u Zagrebu ili online.Infinity

Vrlo lako moguće da je više učlanjenih Čitlučana u Zagrebu nego u Čitluku.

#pošalica#vic#hercegovci
  • deda
    43.1k
    Pređosmo i 27.000
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Dobro jutro zona , produžio sam sebi članstvo online , sve prošlo ok, međutim kad sinu želim produžiti ispunom obrazac za produženje i onda izbaci da ima važeću karticu ili u procesu kupnje . Milion puta sam pokušao i ne mogu produžiti. Ima li neka fore ili je greška neka u pitanju ? Znam da se radi gdje pisalo da su neki imali isti problem. Kako ste riješili ? Hvala unaprijed
  • Robi T
    355
    Da zabilježimo radi paralela za neka buduća razdoblja. Stanje 4. veljače u 16,10h: 28.130deda
    Ovo je post od 04.02.2025.
    Drago mi je da ćemo ovu brojku,vjerujem danas,sustići 15 dana ranije u odnosu na prošlu godinu.
  • Ijayi Atiemwen
    5.2k
    međutim kad sinu želim produžiti ispunom obrazac za produženje i onda izbaci da ima važeću karticu ili u procesu kupnjeKujtim Shalla

Ista stvar se desila i meni lani, sutra ćeš opet moć bez problema produžit članstvo. Barem je tako kod mene bilo.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    a problem je što meni ovako piše već danima kad unesen njegove podatke
  • Dinamosaur
    2.9k
    jel sin postao punoljetan prošle godine?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.