• Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    -----Sučić------Modrić
    ------------Baturina-------

Veza je na razini, od napada nema kruha nažalost

Edit: topic reprezentacija
  • deda
    43k
    Na ovakva ozbiljna pitanja ti se neće javiti nitko. Ovdje komentiraju igrače samo oni koji ih nikad nisu gledali. Čast iznimkama.

Moje skromno mišljenje je da su ti Zebić i Jakir lila, a Radoš je još premlad za usporedbu s Pavićem, ali po razvojnom putu trebao bi ga prestići ako nastavi istim ritmom.
  • GOAT
    4.4k
    "Najgore" kaj se dogodilo za nogomet je Yamal jer sad svi klinci misle da mogu sa 16 ili 17 godina igrat seniorski nogomet i ucjenjuju preko agenta klubBenito

Bas to, desilo se Barci da nemaju love za transfere pa su se okrenuli klincima i super im je ispalo, ali se malo prica o tome koliko ozljeda imaju ti igrači jer previše rano krenu igrati seniorski nogomet sa ozbiljnim minutama.

Yamal i Pedri (postoji i ona slika iz reprezentacije gdje izgleda kao da je skinut sa infuzije), Gavi, Fati
    E651ecpVoAIDbEv.jpg

Saka je bio na tom putu i dan danas mi zajebe Fantasy PL planove zbog svog odmaranja, Archie Gray

Vecina tih klinaca se nije ni razvilo kako treba a igrali bi protiv odraslih ljudi.. recept za kratke karijere i propale talente ali super ako uspiješ i to te zaobiđe ali veća je lista onih propalih nažalost
  • Ivdzo11
    8.9k
    svi su pisali da imamo, nasao sam nesto na indexu;

Također, Dinamo u ugovoru ima klauzule prema kojima može zaraditi još sedam milijuna eura od potencijalnih bonusa, a zadržao je i pravo na 15% odštete od sljedećeg transfera Baturine.
  • Orc123
    14.6k
    Zebic nije losiju od Jakira...Jakir tehnicki bolji ali Zebic jaci duel i brzinu....
  • cibona
    7.5k
    Njihov zadatak je da to riješe, a ja u ovom transferu ne vidim ništa pozitivno. Isto vrijedi i za dolazak tabinasa. Slažeš li se ti apsoluno s tim tvrdnjama?

DP je godinu i pol dana na vlasti, era Marić/ Zajec uspostavila se kao je totalna kataklizma i raspašoj i nisu napravili ništa što bi omladinski pogon digao na višu razinu, dapače.

Na svu sreću, oni više nemaju nikakvu ulogu u klubu, vidjet ćemo bobanove planove, a ponavljam, u dolasku tabinasa i odlasku jakirovića nema ništa, apsolutno ništa što bi se moglo okarakterizirati kao pozitivna stvar za našu školu.
  • Dinamo-SB
    990
    Nek je malom Jakiru sa srećom. Mene je i njegov otac razocarao sa prepricavanjem privatnih razgovora i događaja u klubu. Isto kao i Petkovic, iskoristili su priliku istrest kamion govana po Bobanu i Dinamu prvi put kad su uhvatili priliku prepricavajuci privatne razgovore i pikanterije iz kluba i jedan su od razloga zasto imamo kolektivno ludilo oko apsolutno svakog poteza u Dinamu. Ali neka,to ocito tako mora biti. Treba ostati gospodin prema svakom pa tako i prema Jakirovicima. Treba gledati pozitivne stvsri,malom sretno dalje, nesto cemo i zaraditi,tu su i bonusi postoci od prodaje,a i izdanak je Dinamove skole i to ce mu uvijek biti kraj imena i pomoci ce Dinamu u reputaciji u Europi da je i dalje klub koji stvara mlade igrace bez obzira sto je Jakir jr. prerano otišao.
  • ElDorado
    9k
    mene se recimo Pavić uopće nije dojmio. Ali Zebić me u ovim medjunarodnim tekmama stvarno impresionirao svojom liderstvom i dominacijom.
  • deda
    43k
    Pavić je pokazivao ozbiljan razvoj, ali mislim da ga je ozljeda bacila godinu unazad i zato ispašta. Još uvijek se nadam da on može bolje.
  • Noel
    18.4k
    dolasku tabinasa i odlasku jakirovića nema ništa, apsolutno ništa što bi se moglo okarakterizirati kao pozitivna stvar za našu školcibona

U kolovozu 2013.godine, kaj pozitivno si za naš klub i našu školu vidio kad je otjeran i besplatno dan Rijeci dinamov rekorder po golovima u mladim selekcijama Andrej Kramarić a doveden je Alieu Darbo, prevarant i lažni nogometaš?
  • Dzoni
    3.5k

Znam da imamo nekakve fine bonuse za njega, polako su se krenuli otključavati kako je krenuo igrat
  • Brusa
    4k
    meni se recimo taj potez nije svidio i smatrao sam ga kriminalnih i sramotnim, ali nije bilo Zone da to tu napišem
    Al koja je poanta tvog upisa?
    Spominješ nešto što je bilo prije 12 godina, i što mislim da nitko nikada na Zoni nije ocijenio kao pozitivno. Niti je itko sada spomenuo to ili išta slično.
    Al ustvari svi znamo što si htio reći svojim bezveznim upisom :wink:
  • Jaro
    11.6k
    - klinac ima opciju RBS ili Inter - odabere Inter
    - klinac odbija posudbe
    - klinac na svojoj poziciji nije bolji od konkurencije
    - nemamo “100 bodova” prednosti da trpimo zelenog stopera
    - u polusezoni je mogao eventualno dobit jos 10ak min protiv Slavena “da se uci”
    - klinac (i svita) uvrijedjeni jer malo igra - pa sad se bar vrti Modric kod Bilica gdje govori da ga ni na pripreme nisu vodili vec poslali u Zrinjski, pa nakon super sezone u BIH, opet nista od priprema vec pravac Zapresic.
    Sutalo nije imao mjesta u rotaciji pa je otisao u Istru - nije dugo trebalo da ispliva kvaliteta, pokoja ozljeda/odlazak prvotimaca i eto ga jako brzo u repki.
    Zaziva se Gvardiol - ne bih rekao da trenutno imamo na lageru nekog klinca pribliznog potencijala, a eto, ni on nije otisao u Inter, Milan, Juve, Real, City ili Liverpool nego u RB…
    Po meni sasvim logicna prodaja. Siguran sam da mu Bara (kojeg bas ono jako volim nema sta) nebi savjetovao otic u Inter pokraj opcije s RBS - ne jer je dobricina od covjeka, vec je svjestan da ce bi u RBS prije napredovao i zaradio jaci transfer za 2-3 godine.
    Malome sretno, nek postane iznimka i jedan od 100 koji ce ovakvim transferom uspjeti, a mi fokus na ove koji ostaju…
  • don
    17.7k
    Mali balonjaJos-Optimus

male idioteJos-Optimus

i ti si malo kontradiktoran. Inače nedaj Bože da netko napiše za igrača da je seronja. A sad, igrač nam evo nema 5 minuta da je otiša iz kluba i već je idiot i mali balonja.
  • vjeko1701
    22.2k
    I ne PR djelatnici klubaemilperska

Moje upozorenje za ovakva nazivanja i dalje stoji. Ovo smatraj zadnjim upozorenjem kojeg ćeš ikad dobiti po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.