• Dino
    5k
    Ove vam morem reci da je cisti PR. Bil sam s Leporeem u kontaktuFacke

Facke je insajderski insajder
  • rokikaciga
    9.5k
    Facke je insajderski insajderDino

Mene zanima kak je Lepore razumio Fackeov prigorski :lol:
  • Facke
    7.6k

Facke je internacionalec zna engleski :lol:
  • Marc
    821
    Andy Bara masna prevara… Predrag i Marko Naletilić su za njega velika gospoda..
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    I to engleski sa accent :lol: brate moj on kad tebe čuje on i misli da je to engleski haha ,pa Lorenzo spika engleski ko Kova
  • SAS1987
    19.5k
    Nisam insajder, ali Vinicius doma ima postere Belinha, kaže da jedva čeka vidjet svog nasljednika u RealuDzoni

Nisam ni ja ali imam info da ili Belinho dolazi kod Vinija u Real ili Vini kod Belinha u Kustošiju :lol:
  • deda
    43k
    Vjerujem da je ova druga kombinacija puno realnija.
  • Praskaton
    5.1k
    Možda oni uzmu Belinha kao što smo mi Tabinasa.Za drugu momčad.Šta može poći po zlu,rizik nikakav a isplati se
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    za drugu momčad cirkusa kolorado i repku patuljaka iz Španjolske
  • Crni86
    19.2k
    Kaj je sa malim sutalom? Prvo price da ide u sarajevo pa onda ipak da potpisuje sa nama pa sad opet nekakve info citam da ipak ide u sarajevo na ljeto.

Nije mi jasno ak nemamo rjesenu situaciju oko ostanka zakaj ga se vodilo uopce na pripreme
  • sanjinlego
    4.1k

Do danas mu ništa nije ponuđeno. Bio je na pripremama, zadovoljni su njime, barem mu se tako govori, ali za sada nema ništa konkretnije.
    U jednom duelu na prijateljskoj utakmici zadobio je puknuće arkade te do utorka ili srijede neće trenirati.
    Sa Sarajevom još nema dogovora.
  • krvaveoči
    33
    Pa tko će igrat u Dinamu B,bit će to teška prva godina.
    Sunti isto istječe ugovor na ljeto,dosta mladih ima ponude za seniorski iskorak,bit će zanimljivo.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Jakirović, koji je blizu odlaska u Inter, izostavljen je s popisa, ali, posrijedi nije potencijalni transfer. Jakirović je propustio čitave pripreme zbog jake upale sinusa, odradio je tek dva-tri treninga i nije još spreman za put i utakmicu. Bi li bio u sastavu da je bio zdrav ili bi ga i u tom slučaju u Maksimiru poštedjeli, to je drugo pitanje, na koje u ovom trenutku ne znamo odgovor. Vidjet ćemo kako će se njegov status, ostanak ili odlazak, definirati idućih dana, razgovori s Interom su u tijeku, to nije tajna i priča nije daleko od dogovora. Ali, o tom potom...

Za ovu je utakmicu otpao i Anđelo Šutalo, koji je u pripremnom susretu protiv Hartberga zaradio potres mozga pa i on mora mirovati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.