• Hnlovac
    8.1k
    Talijani na društvenim mrežama slave i zahvaljuju se Senegalu, kažu Milano je spašen od nereda hahahah
  • Mr Anderson
    22.6k
    Niti je bio faul kod gola Senegala, niti je ono poslije faul za penal Maroka. U dvije minute, dva puta oštećen Senegal.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Al je zato u Belgiji show s Marokancima :rofl:
  • Hnlovac
    8.1k
    kad u Belgiji nije show s Marokancima, pogotovo u Molenbeeku
  • Eduardo
    31k
    Ja volim pogledati AFCON... uvijek se događaju nevjerojatne stvari. Valjda nikad neću zaboraviti kad sam prvi put vidio kako slavi Robert Kidiaba :sweat:

Inače, sinoć se sukobi s utakmice prenijeli su se i na konferenciju za medije. Kada je u novinarsku dvoranu ušao Pape Thiaw kako bi održao press konferenciju, marokanski novinari dočekali su ga zvižducima i skandiranjem “Odlazi, odlazi”.

Senegalski novinari su na ovo odgovorili pljeskom za Thiawa i navijanjem za njega i tu je nastao sukob. Marokanci su onda najavili da će bojkotirati press konferenciju i krenuli su prema izlazu, Thiaw je na to napustio press dvoranu bez riječi
    — SportKlub

• NORTE
    27.8k
    Čovjek je svirao faul nad Hakimijem ovdje i poništio gol Senegalu.
    Ono meni nije penal,preblag intenzitet i bacanje Diaza uz već standardno mahanje rukama. Obrambeni igrač Senegala bi lagano počistio loptu glavom i da je ovaj ostao na nogama. Da se svira svako guranje ne bi kornera prošlo bez penala.
    — Peškaman

Čini se kao čisti gol poništen Senegalu.
  • prefontaine
    11.5k
    Ova Afrika je Split bez struje.
  • NerminB
    2.1k
    Ahhahaaha jest sjecam se ovog. Cak mislim da je za dva puta svirao kraj. Kakve su to dolje budaletine covjece
  • Omake
    21.8k
    Pitanje za kolege koje pobliže prate slovensku ligu, hoće li se Domžale stvarno ugasiti?
  • Tranzicijski Napad
    1.6k

Kako vele slovenci, reset u 5. ligi im ne gine.
  • LA BOMBA
    813
    Pitanje za kolege koje pobliže prate slovensku ligu, hoće li se Domžale stvarno ugasiti? — Omake

Da, Domžale su gotova priča. Liga nastavlja bez njih do kraja sezone, dakle samo 9 klubova.

Nije mi jasno kako su uopće dobili licencu za igranje lige ako je stanje bilo tako katastrofalno.

Domžale su bile 2 puta prvak Slovenije. Na rubu propada je i Gorica koja je bila 4 puta slovenski prvak i trenutno igra u 2. ligi.
  • LA BOMBA
    813
    Kako vele slovenci, reset u 5. ligi im ne gine. — Tranzicijski Napad

Pitanje da li će se uopće pokušati vratiti. Domžale nema nikakvih navijača, to je mali grad pored Ljubljane, tamo svi navijaju za Olimpiju, Dragonsi imaju jaku grupu u Domžalama. Nisu imali ni simpatija navijača drugih klubova, svima su bili dosadni.

Nije mi drago da se jedan klub gasi, ali ih nisam htio gledati u prvoj ligi. Više bi volio scenarij da bi prošle godine ispali umjesto Nafte koja ima navijače i derbi sa Murom.

Ne bi me čudilo ako će se dogoditi slično kao s Dravom Ptuj, koja je propala 2025 i ima samo još mlade selekcije.
  • Hnlovac
    8.1k
    U Sloveniji s obzirom na broj stanovnika dobro stoje samo Mura i Maribor, iako zbog dobre igre Celje sad ima ok gledanost a Maribor ne

Ovo ostalo je za plakati, 200 gledatelja inače, a ako dođu Olimpija ili Maribor u goste 1500-2000 ljudi
  • LA BOMBA
    813
    U Sloveniji s obzirom na broj stanovnika dobro stoje samo Mura i Maribor, iako zbog dobre igre Celje sad kad ok gledanost a Maribor ne — Hnlovac

Da, i čak i Mura je u krizi u poslednjim godinama, može se i Muri dogoditi još jedno gašenje, što bi bio vjerovatno neki rekord jer se klub već gasio i resetirao 2 puta u poslednjih 21 godina (2005 i 2013).

Maribor-Olimpija je dobar derbi, napune se tribine čak i sad kad su oba u krizi. A na neku običnu utakmicu Olimpije dolazi 1000 ljudi ako uopće. U gradu koji ima sa okolnom 500k stanovnika i u kojem je Olimpija jedini ozbiljan nogometni klub.

Miha Zajc je dobro objasnio u intervjuju, ne može se uopće uspoređivati Hrvatska i Slovenija u smislu koliko ljudi u Hrvatskoj više prate svoje klubove i ligu. U Sloveniji je interes za lokalnu ligu nikakav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.