• blue heart 72
    3.1k
    Po nekoj logici, ak je tam potpisal nas se to više ne tiče. Ako ima nekih nejasnoća to je onda stvar Turaka i RPG - a
  • modri7
    247
    Momak je morao dobit priliku makar u kup i rezultatski riješenim utakmicama. Ali što reći o treneru koji na početku sezone izjavi da će igrati 15-16 igrača. Samo zbog te izjave bih ga potjerao.
  • Laugreano
    5k
    Istina je. Pavic sutra potpisuje
  • LilScav
    38
    O kakvim uvjetima govorimo?
  • sanjinlego
    4.1k

Pavić odlazi, nije riječ o posudbi, ali postoji opcija otkupa, odnosno buy-back klauzula.
  • scooniepenn
    6.2k

To sa obecavanjem minutaze ne postoji u vrhunskom sportu. Sto to znaci? Da ces igracu neovisno o kvaliteti i situaciji u sezoni davati pod svaku cijenu minute, jer si mu ih obecao. Jesu li Baturini u Comu predstavili projekt u kojem ce se nastaviti razvijati pa to u praksi bas i ne izgleda tako. Citam i ne vjerujem sto se tu pise o obecavanju minutaze. Sto je Dinamo? Amaterska zadruga pa se lokalnom poduzetniku gura sin, jer pokriva lovom sve domjenke i slavlja. Dajte se stavite u realne okvire i shvatite da u idealnoj obrambenoj postavi Dinamo ima 2 jako mlada igraca i Valincica koji je mlad, ali mu je ovo prva sezona na ovoj razini. Je li i Jakir trebao igrati pa da imamo djecji vrtic. Ako je odbio posudbu sa 17 godina meni je to dovoljno.
  • rokikaciga
    9.4k
    To sa obecavanjem minutaze ne postoji u vrhunskom sportu.scooniepenn

Postoji i to ti mogu rec iz prve ruke.
  • krvaveoči
    33
    a priča se uvijek o garancijama Al ne u smislu da se igra već da ti se ne desi situacija Mudrazija,da prakticki ne dobis priliku uopće.
    A ova odbijanja posudbe nevjerujem,vise puta je rečeno da se Dinamo postavio da je Jakir taj,pa samim time da je odbio posudbu je glupost.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Ajd da vidim da će Pavić dobiti neku minimalnu minutažu , da i to vidim . I da će se Jakir razviti u Interu. Prvo on u Inter neće dok ne odrijese kesu i plate koliko dinamo traži. Mislili su ga dobit za kikiriki pa da kao loto kupon bude ,nešto kao mi sa Tabinasom. Onaj ko ga savjetuje da ide tamo a i mali sam očigledno gledaju nešto samo u džep da stave . Mali treba još pure pojesti. Isti su mi ovi koji misle da i on i Pavić moraju igrati
    Pa ljudi moji Pavić ni u Dubravi nije odskakao . Treba da im svima bude čast što su uopće u Dinamu i da strpljivo čekaju svoju šansu. Neka se ugledaju na Perića,čovjek do zadnjeg dana ne odustaje i vjeruje da će dobit šansu . Taj ne ide nikuda :wink:
  • blue heart 72
    3.1k
    Znači Pavić za NULA eura u Rijeku???
    Po meni jako loše odrađeno sa naše strane, naravno ako je to istina
  • deda
    43k
    Koliko bi ti platio Pavića?
  • Crni86
    19.2k
    Ukoliko imamo buy back klauzulu onda top.

Nikakvi postoci i nista. Samo buy back klauzule. Nek nam ga misko razvije, mi mu damo neki kikiriki i vozi dalje. Filjalica rijeka
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Buy-back klauzula mi se ipak više sviđa nego postotak od iduće prodaje.
  • Jurki
    21.8k
    ako je buyback klauzula i neki postotak je ok.
    Makar ja Rijeci nebi dao ni onog šepavog Carlosa kaj je bil pri nama.
    Jebiga ako nije ni u Dubravi odskakal kak veli Kujtim onda je tu sve jasno.
    U vezi smo krcati.
  • scooniepenn
    6.2k

Daj mi onda navedi primjere Dinamovih igraca koji su otisli u inozemstvo, a da su prilikom odlaska dobili jamstva. Ili je to ekskluzivno samo za Dinamo. Zivo me zanima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.