• rokikaciga
    9.4k
    Petko lijepo utrcao iz drugog plana na centarsut i poklopio loptu izmedu nogu Onane
  • Brusa
    4k

Evo video
  • Masto
    887
    Petko ko pravi turčin, šteta da se tako završilo s njim
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Jakirov Hull dominantan danasrokikaciga

Bas im citam komentare po fejsu, odusevljeni su skroz. Navodno im je 11 igraca bilo ozljedjeno prije utakmice + 2 koja su se ako sam dobro skuzio ozljedila tijekom utakmice. Kako god im zavrsila sezona svaka cast na uspjehu, tesko ce biti izboriti se za PL ali mislim po svemu procitanom da je njima sezona vec uspjesna.
  • rokikaciga
    9.4k
    A gle, drugo mjesto im bjezi samo 5 bodova i imaju utakmicu manje. Dugacka je sezona, Hull ima jos 20 utakmica za odigrati. Svi znamo da Jakira mazi sreca (sad bih vec mogao rec da je to i znanje), nadam se da ce ga pomaziti da dode do tog drugog mjesta tamo u svibnju. :grin:
  • DiddyGuela
    5.3k
    Mozda moze i pod nepopularna misljenja ali Jakirov staz u Dinamu ispada kao jedan od njegovih najlosijih "radova". A uzeo je duplu krunu u jako teskoj sezonu za cijeli klub!

Kada bi napravili nekakav dosadasnji presjek njegove karijere, osim Maribora, u svim klubovima je ostvario ocekivano ili cak prebacio ocekivanja. Maribor mu je definitivno podbacaj.

Sto se tice konkretno Dinama, definitivno je ostvario ocekivano uz vjecno visoke standarde koje mi navijaci Dinama imamo. Zamjerke su dojam u Europi pa i ponekad i dojam u HNLu gdje smo pobjeđivali ali se i puno mucili uz cesto neatraktivnu igru. Svakako tu moram spomenuti da je on dosao kada smo igracki vec bili prilicno u padu. Koliko god se zapravo sada cini da smo tada imali jaku momcad!

Gorica,Zrinjski,Rijeka,Kayserispor. To su sve klubovi u koje je on dolazio u teskoj situaciji, cesto vec u toku sezonu pa ih izvlacio iz govana. Stvarao igru, razvijao igrace na kojima su klubovi kasnije zarađivali solidne novce. Tu je Gorica mala iznimka jer ih je preuzeo u sezoni kada su postali prvoligas, znaci od pocetka sezone.

Ovo sto sada radi u Hull City je vrhunac njegove dosadasnje karijere i nesto sto bi ga potencijalno moglo lansirati u Premiership. Jakir definitivno izrasta u sjajnog trenera. Koliko god sam imao on/off odnos prema njemu, covjek je tu zasluzeno svojim radom. Ucio je,grijesio i dizao se. Iz Sesveta do Premiershipa, za naklon profa!
  • Brusa
    4k
    za sada ispada da smo mi htjeli kruha preko pogače...

Ne trebaju se sada javiti svi koji ne vole Jakira i koji smatraju da je opravdano dobio otkaz, a da ga je trebao dobiti još i prije sa nabrajanjem njegovih poraza koje smatraju sramotnim i ostalim, znamo svi za to, gledali smo i mi svi to, ali nakon njega su svi treneri koji su došli bili lošiji od njega.
  • DiddyGuela
    5.3k

Ma slazem se. I ja sam isto puno srao nakon nekih losih rezultata. Izgeda da je on tada izvlacio maksimum, pitanje je sto bi bilo da smo tada uzeli nekog drugog a ne Jakira. Covjek na kraju ispada bolji trener od Bjelice, izgledno ce ostvariti bolju karijeru nego Bjelica. Da mi je netko to rekao tamo 2020./2021. godine...poslao bi ga u kurac.
  • ElDorado
    9k
    Osnovni problem Jakira u Dinamu je neadekvatni roster koji on nije selektirao i koji mu je nametnut od velikog SD maga
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Zamjerke su dojam u Europi pa i ponekad i dojam u HNLu gdje smo pobjeđivali ali se i puno mucili uz cesto neatraktivnu igru.DiddyGuela

To svakako, ali smo imali i onaj veliki niz pobjeda
  • Brusa
    4k
    jesam, srao sam i ja . I nakon onog bayerna sam isto mislio onako vruće glave (a možda i napisao tu) da je vrijeme za otkaz. A... sve si dobro napisao.
  • Jurki
    21.8k
    Osnovni problem Jakira u Dinamu je neadekvatni rosterElDorado

S ove distance je ovo najtocnija izjava.
    Svi smo mislili i pretpostavljali da onaj kadar moze iscijediti iz sebe jos jednu uspjesnu sezonu.
    Al kak se veli.. pretpostavka je majka svih zajeba.

Zato je 9 mjeseci kasnije napravljen totalni remont i 99% rostera dobilo oprostajnu objavu na sluzbenim kanalima kluba.
  • jakov1
    1.4k
    Osnovni problem Jakira u Dinamu je neadekvatni roster koji on nije selektirao i koji mu je nametnut od velikog SD magaElDorado

To vrijedi za one triler pobjede protiv Lokomotive itd., ali otkaz je dobio zbog LP i Hajduka, a tamo ga je kostao mentalitet "vazno je sudjelovati".
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Jakir će od svih nedavnih trenera imat najveću karijeru, to je sigurno. Da sad ne analiziramo mandate ovdje, to svi dobro znamo i već smo prošli
  • ElDorado
    9k
    ipak budimo realni Hajduk je izgubio na čisti peh i Mmaea kojeg mu je uvalio SD.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.