• emilperska
    13.6k
    Nije se baš marketinški radilo na promociji utakmice kojom igramo za jubilarno 5. proljeće u Europi od kad se igraju moderna euro natjecanja.

To bi bilo i prvo "demokratsko" proljeće.

Slab marketing po meni jako za možda i krucijalnu utakmicu, baš iznenađujeće slabo i na društvenim mrežama i kroz medije.

Moguće da se islo za tim da će se samo od sebe popuniti, ali loša igra i generalno loše vrijeme odradili svoje zasad. Kroz 7 dana se sve preokrene, ali start je ispod očekivanja.
  • Zoran
    424
    A neznam baš. Tko hoće bude išel, tko neće nebu išel. Zabadava marketing ako netko nema volje ići.
  • Damir1986
    365
    Slab marketing po meni jako za možda i krucijalnu utakmicu, baš iznenađujeće slabo i na društvenim mrežama i kroz medije.emilperska

Baš čudno da otkad nam je direktor komunikacija osoba bez dana iskustva u tome poslu da su nam društvene mreže u banani.
  • NORTE
    21.9k
    bolje pun stadion sa cijenom od 25 eura nego poluprazan sa cijenama od 50 euraCarrasco

Ovo naravno uvijek stoji, ali ima i pristupačnijih ulaznica...

Prodaja ide slabo jer jesu i bit će temperature u minusu.

Vrlo hladno, nije to baš ugodno za provodit na ovakvom stadionu od 21 do 23 sata na radni dan.
    Kad nadodaš da je to samo fcsb, a ulaznice možda i nisu 'jeftine' to svakako mnogima nije privlačno.

Zbog temperatura nisam siguran ni da bi se rasprodalo čak i da su cijene nešto niže.

Općenito nam nije baš ni neka atmosfera oko kluba.

Nisam opeterećen time koliko će nas bit i doć se smrzavat, jedva čekam sjever i tekmu.
    Nadam se da će bit minus i da ćemo pobijedit.
  • Liks90
    4k
    Prodano je prek 11 500 karti cca po mojoj računici i to je sasvim okej do ovog trena
  • gaTeDZG
    2.6k
    Netko da bi prepustio jednu SD za četvrtak?
  • skener
    7k
    U ponudi jedna za SD
  • NORTE
    21.9k
    Kolko je ošlo ukupno za SG?
  • prefontaine
    6.1k
    Kad nadodaš da je to samo fcsb,NORTE

Pa majku mu milu, je li se dolazi radi Dinama ili radi protivnika?! Ključna utakmica za prolazak dalje, imamo više nego idealnog protivnika za pobjedu, o čemu mi pričamo?!
  • NORTE
    21.9k
    o čemu mi pričamo?!prefontaine

O izostanku potražnje, kao i 99% ostalih utakmica.
  • prefontaine
    6.1k

Pa onda je očito da Dinamo Zagreb i nema tako brojne i vjerne navijače, kakvim se volimo predstavljati.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Tako će biti sve dok je ovog stadiona, trebamo se strpiti još par godina.
  • SAS1987
    19.4k
    Tako će biti sve dok je ovog stadiona, trebamo se strpiti još par godinaKeyser Soze

Za 12 mjeseci ce biti kolektivna panika jer cemo se boriti za karte za tekme protiv Gorica i slicnih :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.