• veselko tenžera
    6.6k
    Srećom ždrijeb ih nije mazioEduardo

:smile:

Cijenim iskrenost.
  • Xpert1992
    348

Nije Peyton bez razloga bio na tekmi jucer. :grin:

Peyton-Manning-2013.jpg
  • Danijel1990
    16
    F.Zubčić 8.
    I.Rodeš 9.
    Nakon prve vožnje slaloma u Wengenu,druga je na rasporedu od 13h.
  • crophantom
    2.7k
    znaci Maye ili Stroud u superbowlu prije Josha, osim ako Stidham ne ponovi priču Nicka Folesa.
    Nije lako navijacima Billsa, razmišljao sam nakon tekme s kim bi ih usporedio u nogometu, ne pada mi na pamet niko ko ima toliko tragičnih poraza.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Nemogu dočekati Patse večeras i vidjeti jel Maye ima to nešto :pray:
  • crophantom
    2.7k
    kako nema Lionsa ja sam navijao za Allena, sad kad njega nema mi se nekako u SB gleda dvoboj brutalnih obrana, nek bude Seahawks vs Texans
  • Markelo
    3.6k
    Billsi nisu onako jaki ko prijašnjih godina, no dovoljno je da Allen bude na svojoj razini i da oni imaju šansu protiv bilo koga. Jučer pak nije isporučio koliko on inače može. Promašeno dodavanje na samom kraju regularnog dijela koje bi im vjerovatno donijelo TD a bilo je i loših dodavanja u produžetku. Kako su franšiza kojoj fortuna voli okrenut leđa, tako onda nisu dobili ni ono hvatanje Cooksa koje bi im donijelo pobjedu. Ne ide pa ne ide.

Broncosi su prošli a kao da nisu. Ne znam kako bi rezervni Qb mogao napravit išta protiv recimo brutalnog pass rusha Texansa ili da mora pratit super preciznog Mayea u poenima. Ne bi ni povlačio paralelu sa Nickom Folsom jer je on bio qb zadnjih 4-5 utakmica u regularnoj sezoni i otpočetka PO. Stidham je ove sezone odradio samo 4 snapa i niti jedno dodavanje
  • Danijel1990
    16
    Dobre vijesti nakon drugog laufa
    F.Zubčić 7.
    I.Rodeš19.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    ja se nadam.da će jedni biti patriotsi
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    nisam gledao ,šta im se ozlijedio prvi play?
  • Dani Olmić
    2.1k
    Kvota na madjarsku mi je nekako dosta visoka danas navece protiv srbije :eyes:
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Samo Imperija :heart: seahawksi s dobrim run playom i odličnom obranom i Imperija s generacijskim QBem SB…. Vidio sam taj film već negdje…..
  • Jima
    1k
    U svemu se slažemo i tako isto navijam za SB, prije toga za nesretni Buffalo (jedinu sam ja u startu za Green Bay).
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Kad nogomet maknemo u stranu, muški reprezentativni rukomet je nešto najbolje što postoji po pitanju momčadskih sportova... tempo igre je brutalan, agilnost, brzina, tehnika, fizička snaga... dramatičnost, ma spektakl od sportaEduardo

Rukomet jebe stalni otpor prema modernizaciji, od uvođenja sata, jasnijih pravila, standardizacije suđenja, bolja organizacija klupskih natjecanja…

Mislim mene često frustriraju takve stvari kod rukometa i zašto su mi neki drugi sportovi draži i zašto ima problem sa stagnacijom… Kada bi se riješile neke stvari mislim da bi onda tek mogao naći puni potencijal…..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.