• Mr Anderson
    16.6k
    Što sve se neće moći ovdje pročitati. Još malo pa će se javiti neki i tražiti da se ispričamo tovarima jer nisu 20 godina bili prvaci. Jer njih se jadne i poštene potkradalo Zaboravlja se da godinama nisu bili ni drugi, a da smo osvajali naslove stalno s velikom prednošću. Zaboravlja se da su oni bili ti koji su najviše radili sa sucima dok su imali para. Zaboravlja se da su zadnji naslov osvojili tako da su pokrali jadnog Inkera.
    I sad zato jer je Boban nešto izjavio, ovdje se javljaju moralne vertikale i drže nam prodike.
  • pešća
    899
    Slike novog Maksimira treba tempirat tamo sredinom lipnja da u ljetnoj sezoni kiselih krastavaca nemamo ovakve bezvezne rasprave.

Vani hladno ljudi doma, nema utakmica, nema transfera, donekle razumijem ovo ludilo.
  • Jos-Optimus
    8.9k
    Dinamov navijač će uvijek naći nešto za svađanje
  • Fan
    1.8k
    Eto, izgleda sad da ni Boban više nije dobar, da nema pojma kaj priča. Jedina osoba koja je povezala cijeli Dinamo, sad se pljuje po njemu i sere. Nema nama spasa ljudi moji.
  • ElDorado
    9k
    Kaj nitko nije pročitao zadnju Bobanovu rečenicu? Da treba prošlost ostaviti iza sebe i okrenuti se budućnosti?!
  • The Undertaker
    9.5k
    Nije poanta da se u svemu složite ili ne složite sa Bobanovim interview-om. Ne slažem se ni ja sa svime niti je to vjerovatno moguće. Ovdje pričam o tomu kako treba nastupiti i razgovarati sa medijima i kako komunicirati sa članstvom.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Jebeni su ovi dinamovi "navijači" koji eto tada nisu slavili titule jer su nepoštene. Pretpostavljam onda niste slavili ni 90ih jer je bila Croatia, 82e je bila zvijezda na grbu pa isto ne bi bio red da se to slavi..pa za koji klub vi onda navijate? Dok eto ovi dole su oličenje poštenja gdje imaju u cijeloj povijesti jedno uspješno desetljeće zahvaljujući bravarovom onanisanju na bilu boju.

Kao što ima panjeva koji su navijači Tatte koji bi ga slijedili i da bude direktor Zvezde jer "Tatta je prodao Gvardiola i šta te boli kurac kolka je provizija", tako mi se čini da se stvorila kasta onih koji se ponašaju kao da je Dinamo nastao 2018 ili 2023 i ništa prije ne postoji. Tužno je samo da u ovom trenu je opet rasprava o tome umjesto da su ta poglavlja zatvorena
  • The Undertaker
    9.5k
    S obzirom da pratim HNL od nastanka, mogu samo reći da je točno da se Hajduk (ne samo njih) u pojedinim godinama namjerno oštećivalo (posebno za vrijeme Croatie i kad su ostali dužni za "pošteno" suđenje). Međutim, bilo je vremena i kad ih se guralo. Uglavnom, bila bi velika zabluda kad bi mislili da je to razlog njihovog neuspjeha (a Dinamovog uspjeha). Oni pametniji i objektivniji među njima to i znaju samo što im to nije interes reći.
    Boban je u pravu, zatvorimo to poglavlje i idemo dalje. Nadam se samo da nije naivan pa da pomisli da će od sada nadalje sve biti pošteno.
    Dinamo mora imati svoje ljude od povjerenja u svim institucijama, ne da bi radili pritisak na nekoga već da bi bili tamo gdje se donose odluke.
  • Str1nger Bell
    3.1k
    E al to ti je zato sto bi u prvim kolima njih suci ostetiliPacho

Ali to i je realno bila Mamiceva špranca, odvojit se odma na početku da u izlog može bacit klince koje ce kasnije skupo prodat i sebi uzet lovu u džep.

Jedina razlika izmedu nas i tovara je što mi te titule nismo slavili,nije bilo ljudi na tribinama i htjeli smo se rješit Mamica unatoč svim titulama i gaženja tovara.

Oni bi danas pristali na 3 Mamica i bolio bi ih kurac kako su došli do te titule, zato i jesu tu di jesu danas. Ispadaju od ribara i amatera, jer su se bavili Vrsaljkovom rukom i prodajom Brozovica ispred Tina Sušića.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Ono što se ne slažem(ako je istina):
    da se klub Dinama mora zadovoljavat sa Europskom ligom!?!?!. Treba uvijek se postavit da se od nas najviše očekuje, pa samim time i glad na terenu ne bi izostajala. Treba se zadovoljit LP, borbom,tučom tamo. Ili ako već igraš EL, onda nemoj da ti je zalaganje i borba ko u tetke kakve.

Koji su to leveli i koji su to klubovi srednje Europe kojima težimo???
    Ferencvaroš, Sigma, Lech Poznan, Linz, Mol Feher, Austria i Rapid iz Beča???
    Navijač Dinama

Nisam dobio dojam da je Boban mislio da je Liga prvaka nemoguća za nas. Sumnjam da će u playoffu lige prvaka protiv nekakvog Pafosa na ždrijebu doći Boban Marchettiju i reći: “Mi scusi signore, nama je ok Europska liga, zašto da putujemo na Cipar i trošimo novce bezveze, neka njih tamo”.

Što se tiče levela klubova srednje Europe kojima težimo, pa rekao bih RB Salzburg, Slavia Prag i recimo Basel (iz prošlog desetljeća) bi bili nekakvi idealni primjeri. Igraju više Europsku ligu nego Ligu prvaka, tamo dolaze do polufinala/četvrtfinala. U Ligi prvaka kad se kvalificiraju nisu kante za napucavanje, vrlo su kompetitivni, nerijetko prolaze skupine.
  • MarK
    1.3k
    U vrijeme kad je Glava bio na vrhuncu moći, hajduk se sramotno potkradaloznajdatevolimja

Ovo jednostavno nije istina. Dinamo je imao A reprezentativce u ekipi počevši od Luke, Čarlija, Dudua, Mandže,Badelja, Samira, Broza, Kovačića, Vide, Ogija, Pjace, Roga i odlične strance poput Soudanija, Jr Fernandesa, prije Cufrea, Tonela pa sve do Bjeličine generacije... Mnoge sam zaboravio spomenuti ali je nepobitna činjenica da je Dinamo bio kvalitetniji za 20-30 bodova po sezoni od kluba koji nije imao za režije, koji nije imao ni posjetu kao danas, koji s polovnim strancima za koje nitko nije čuo i sa ponekim igračima iz škole nije mogao prismrditi europi, čak štoviše 10 godina uzastopno je gledao Rijeci u leđa. Ovaj narativ su jalni tovari u svojoj nemoći gurali godinama, a po meni je žalosno da na to nasjeda Dinamov navijač.
  • Mlađi referent
    15k
    Ako Hajduk sa Zoljom i Sandrom Gotalom nije mogao bit prvak, onda je jasno kao dan da je tu riječ o nekakvoj prevari.
  • don
    17.7k
    kad se složiš sa Krešimirom Antolićem znaš koliko je sati..
  • Ace Rimmer
    38

Tko je šta slavio pokazao je stadion. Publika je pokazala palac dolje mamićima i vidi se to kroz broj gledatelja na stadionu, otužnim "proslavama" pred 1000 ljudi. Nama to treba biti na ponos, ta izdanja pred 200-300 ljudi jer je Dinamov puk time rekao kako se ne slaže s načinom na koji Dinamo funkcionira. Ne samo da se ne slaže s time šta se Dinamo potkrada i u šta se pretvorio, nego i time kako je mamić došao do toga da je Lokomotiva zapravo Dinamo II, da se sve može kupiti, a onda poslati po posudbama i stotine drugih šta manjih šta većih stvari koje je mamić radio i činio ligu neregularnom, pa kome krivo, kome pravo. Da, nisam slavio titule jer nisam imao šta slaviti. Moj klub u raljama kriminalca, drži monopol na gotovo sve igrače u Ligi, mafijaškim metodama je u sprezi s policijom, sudstvom i državnim vrhom koji mu sve to omogućuje i ja da slavim to? Šta se tu ima slaviti, to je za plakati. Drago mi je da je velika većina Dinamovaca kao Cvitanović metaforički skinula medalju i nije htjela sudjelovati u tome.

Tovari su priča za sebe. Licemjeri najvećeg kalibra i s njima ne bi niti kavu popio jer se tek sada vidi kako njima nije do poštenog suđenja nego da se sudi dobro za njih. Seciraju svaki aut. Iskomleksirani su do bola i nisam nikada nigdje pročitao ili čuo da se Hajduk pogurao u zadnje dvije godine, a nagledao sam se takvih utakmica. Od fantomskog nestanka VAR-a, do Livajinih grčko-rimskih zahvata gdje ne bi dobio niti žuti karton. Međutim, meni nije problem reći kako su se događale Vrsaljkove ruke ili Soudanijevi snajperski padovi. Mi smo se i protiv toga borili, ne samo mamića. I ponosan sam na to. I ponosan šta nitko nije htio gledati i slaviti taj Dinamo. I ponosan sam šta smo tu gdje jesmo jer smo svi mi koji volimo Dinamo doživjeli ogromnu katarzu u ovih nešto više od 10 godina gledajući kako nam mamić otima najmilije i od toga radi svoj privatni mafijaški biznis dok gazi preko tijela svih u Ligi ne birajući način i sredstva. Jebe mi se za tovare, to su teški licemjeri, ali Bobanova izjava je na mjestu jer je rekao istinu. Ja se istine ne bojim, ali i protiv toga šta je on rekao i naglasio da se događalo, mi smo se borili i izborili. Dok je magarad revala. Nema na čemu tovari, sve ćemo mi sami. Nikada niste bili nešto od rada.
  • Jurki
    21.8k
    tovari bi se pojebali u oko, da su imali tog i takvog Mamica.
    Njima to nije nikad bilo, niti im nebi bilo vazno. Ljpv je najveci primjer. Doveli najveceg kriminalca u klub i to nikome ne smeta.

Kak oni vele.. rezultat je prolazan, ideal je vjecan.

Zato su si i dodali jednu titulu koja je bila zapravo nekakvo međurepublicko natjecanje u bivsoj drzavi i racunaju titulu zbog jedne utakmice.

Ko im jebe mater.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube