• Mr Anderson
    16.6k
    Malo sam gledao usput utakmicu, Steaua gubi na poluvremenu, ne znam jeli im to najjači sastav, ali nisu baš nešto pokazali.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

Koliko vidi u usporedbi s utakmicom protiv rapida, zadnji vezni i stoper su drugi ostalo isto.
  • fakin
    2.8k
    Jebote fcsb je 9. momcad rumunjskog prvenstva, zaista mislim da nismo mogli trenutno dobiti lakseg protivnika.

Ako to ne dobijemo nismo zaslužili proci dalje
  • NitkoBitan
    34.6k
    Jebote fcsb je 9. momcad rumunjskog prvenstvafakin

A ujedno su i najjaca momcad rumunjskog prvenstva po kvaliteti i vrijednosti igraca. Mogu si samo zamislit kaj se pise po Zoni FCSB.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Sad kad ispadnu iz Europe, izdominirat će ligu.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Planovi za ovu sezonu su nam naslov prvaka i plasman u drugi krug Europske lige. A vidjet ćemo u Zagrebu je li nam plan dobar. I uopće ne znam zašto na igra taj Politic, može mi trener Charalambous reći da je Thiam bolji od njega, ali nije. Stalno su mi pričali trener i njegovi ljudi da Politic loše radi na pripremama, kao i Alibec, da imamo bolje od njih, međutim, mene to više ne zanima. Želim vidjeti njih dvojicu u sljedećim utakmicama. Govore mi da Olaru zabija iz svih pozicija, da se Birligea vratio, ja to ništa nisam vidio. Ljutit sam na Olara što nije zabio, na Tanase što je dodavao kad nije trebao, što smo primili gol",

Inače, Dinamo je na utakmici Argesa i FCSB-a ima dvojicu 'promatrača' iz stožera, jedan je od njih bio je Kovačevićev pomoćnik Mato Jajalo

Ovi su bas u kurcu teskom
  • NORTE
    21.9k
    Ovi su bas u kurcu teskomIvdzo11

9. su u ligi s utakmicom više od konkurencije.
    Jedini njihov klub koji je još u Europi, ne zadugo.
  • Fan
    1.8k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/igraju-s-dinamom-u-cetvrtak-predsjednik-radi-kaos-prijeti-igracima-najavio-odlazak/2750922.aspx?index_ref=naslovnica_sport_najnovije_m

Njihova situacija je u žešćem qrcu.
    Ako ovo ne dobijemo, to bi bilo ravno debaklu.

Inače, malo sam simulirao ovo kolo igrajući se sa koeficijentima. Uzimao sam pobjede klubova 1-0 ako je bio koef manji od 2, inače remi.
    Po tome ispada ovako:

21. Dinamo 10 bodova
    22. Brann 9 bodova
    23. Young Boysi 9 bodova
    24. Basel 7 bodova
    ‐----------------------------------
    25. Ludogorets 7 bodova
    26. Celtic 7 bodova
    27. i nadalje imaju po 6 bodova

Ako bi zadnju onda uzeli remi, to bi bilo to, prolaz siguran.
    Ako bi pak izgubili, onda je stanje ovakvo:
    Brann igra protiv Sturma u gostima koji je u jako lošem stanju i očekujem minimalno remi, ako ne i pobjedu - Brann odlazi ispred nas.
    Young Boysi igraju protiv Stuttgarta u gostima koji je u top formi, 4. u ligi i bore se za top 8 u EL, očekujem glatku pobjedu i da Young Boysi ostanu iza nas.
    Basel igra protiv Victorije Plzen doma, oboje su u li la formi i tu bi mogo lagano bit remi i Basel ostaje iza nas.
    Ludogorets igra protiv katastrofalne i raspadnute Nice doma i tu očekujem njihovu pobjedu, ispred nas su zbog bolje gol razlike.
    Celtic igra protiv lošeg Ultrechta doma, očekujem laganu pobjedu.
    To bi onda bilo ovako na kraju:

21. Brann 12 bodova
    22. Ludogorets 10 bodova
    23. Celtic 10 bodova
    24. Dinamo 10 bodova
    --------------------
    25. Young Boysi 9 bodova
    26. Basel 8 bodova

Na kraju bi se, u ovoj mojoj ludoj simulaciji, sve svelo na utakmicu Basel - Victoria koju sam prognozirao remi, dok bi pobjedom Basela mi bili prvi ispod crte...

Naravno, ovdje sam računao da bi zbilja imali najgoru gol razliku, ali pobjedom protiv Steaue od 2 ili daj Bože 3 razlike i minimalnim porazom od Midtyllanda, nama bi gol razlika bila npr -3 što bi nas stavilo ispred Ludogoretsa i Celtica koji trenutno imaju -3 ili (nadamo se) gore pa bi moglo biti gusto u sljedeće 2 tekme...

U svakom slučaju, samo pobjedom protiv Steaue imamo dosta dobre šanse za prolaz i sa 10 bodova bez obzira na gol razliku, ako se naravno stvari poslože kako bi realno mogle.
  • Fatos Beqiraj
    944
    Uzet 6 bodova i tjt
  • Ivdzo11
    8.9k
    A u Lancingu, gdje je igra ova utakmica, momčad Jerka Leke će biti oslabljena za nekoliko igrača. Važna je vijest da će izostati Noa Mikić, koji je ipak ostao u prvoj momčadi i konkurirat će za utakmicu protiv Steaue (FCSB) u Europskoj ligi u četvrtak.
  • Masto
    895
    Noa poludi :clap: :clap: :clap:
  • Mr Anderson
    16.6k
    Nek Leko povede Tabinasa.
  • Laugreano
    5k
    Važna je vijest da će izostati Noa Mikić, koji je ipak ostao u prvoj momčadi i konkurirat će za utakmicu protiv Steaue (FCSB) u Europskoj ligi u četvrtak.Ivdzo11

Kakav nevjerojatan preokret!
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Pa Tabinas Ionak nemre igrat europu, ne znam tko bi istrčao u četvrtak osim Mikića. Galešić jedino, opet netko na klupi da bude bar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.