• Mali Zeus
    20.1k
    Prije 8 dana naručio šalicu, još uvijek narudžba nije obrađena.
  • NKDZ86
    7.2k
    Teški amaterizam, takve stvari se ne smiju događati Dinamu. A i stvari se u shopu moraju dići na viši nivo.
  • Eduardo
    28k
    A i stvari se u shopu moraju dići na viši nivo.NKDZ86

Shop dinama po meni već mjesecima ide jasnim uzlaznim putem i vidi se da se na njemu sustavno radi, tak da sam dojma da je to zapravo proces koji je već određeno vrijeme u tijeku. I tu ne mislim samo na veći broj proizvoda, već i bolji dizajn, moderniji izgled, kvalitetnije materijale, raznovrsniju ponudu i kolekcije koje nadilaze klasičnu navijačku potražnju... vide se stalna poboljšanja i postepeno podizanje kvalitete ponude.

Vjerujem da bih dušu ogriješio kad bih rekao da se ne odgovara na želje navijača jer je u prodaji već bila masa stvari predloženih upravo na ovom forumu... po meni, niti je moguće, niti ima smisla u jednom trenutku izbaciti 1000 novih proizvoda, jer takav pristup ne bi bio ni održiv ni kvalitetan.

Kažem, osobno mi paše ovaj tempo di se ide korak po korak, s nešto pažljivije odabranim artiklima koji imaju svoju priču, kvalitetu i svrhu... meni to pokazuje da shop ide u dobrom smjeru.
  • blue heart 72
    3k
    potpis od A do Ž, pogotovo dok današnju ponudu usporedimo sa onim što smo imali ne tako davno
  • Crusades
    21.1k
    Ja samo čekam neke staklene čaše za pivu s Dinamovim grbom. :pray:
  • Gemišt86
    262

I za gemišt, naravno, ne budi iskljuciv
    I nekim stihom od navijackih pjesama sa tribine, uffff
  • Eduardo
    28k
    ja već godinama čekam pivske krigle ovog tipa... grb, stihovi himne, godine osvajanja trofeja. TOP!

@Fantom :pray:

nnmnbfmg65d5kcax.jpg
  • Crusades
    21.1k
    I za gemišt, naravno, ne budi iskljucivGemišt86

Nigdar, pijača je pijača!
  • Fan
    1.8k
    Ponuda je fakat brutalna, konkretno broj različitih artikala. Ja sam zasad uzeo 8 stvari sveukupno iz shopa ove godine i mogu reć da sam sa svim zadovoljan. Uzeo bih i još neke stvari, ali nije bilo na zalihama (mislim da se puno ljudi i ovdje žalilo na to da je to na nezadovoljavajućim razinama, da puno tog fali, pogotovo po brojevima za odjeću). Kaj se dostave tiče, ja sam sve uzimao osobno, ali tu je očito neki katastrofalan problem sa dostavljačima i to bi trebalo riješit u roku odmah.
    Tako da, shop općenito jest sve bolji, al još uvijek to nije onako dobro kako bi trebalo biti.
  • plavi72
    2.1k
    Mirisi za auta se uvijek dobro prodaju, dobro bi bilo da ih uvijek(pa i različitih i oblika i mirisa) ima !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.