• Noel
    18.2k
    Provociraš, a?
    S koje si ti telke!?
    Droljo

Htel sam z glavom srušit stadion.
  • OsamŠest
    6.7k
    Provociraš, a?
    S koje si ti telke!?
    Droljo

Kaj ti racku...? Kae?!
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Je da je Livi klasa i imamo najbolje uspomene za njega ali zasto bi se naguzili Turcima za golmana koji je njima otpadak kojeg salju na posudbe i za njega navlace svaki cent? Nema mi goreg nego poslovat s njima i prvo se pitam koji je njemu bio sklop u glavi kad je tamo odlazio. I ne kuzim sta se dogodilo od onog da je on vec nas do tog da je i dalje u Gironi tjedan prije pocetka prvenstva.
  • Praskaton
    5.1k
    Dame i gospodo, stručnjaci sa Zone nikad ne spavaju.Noel

Ne kažem da je al postoji sitna,minijaturna mogućnost da to nisu pisali isti ljudi.
    Zakleo bih se da zona ima više od 3-4 forumaša
  • Mr Anderson
    16.6k
    daj Bože da Lecce naslijepo kupi Hoxhu. Lik je očajan. Spopadalo.Noel

Ako nađeš gdje sam ja nešto slično napisao, častim gajbom pive ili kartonom vina, po želji.
  • scooniepenn
    6.1k

Niti itko potcjenjuje poziciju vratara nakon svih kikseva kojima su nas naši vratari častili zadnjih sezonu i pol, a niti važnost Hoxhe govori o kvaliteti ostatka kadra. Jesi li razmišljao o tome da je problem u poziciji lijevog krila i niti blizu adekvatnoj zamjeni za Hoxhu te činjenici da je čovjek trenutno u 3 naša najbolja igrača u 1. polusezoni.
  • scooniepenn
    6.1k

Ovo je ultimativna istina. Kao i transfer Livakovića ili Ivanušeca odnosno koliko su nam u datom trenutku značili u odnosu na dobiven novac. No, nekima treba očito nacrtati.
  • Noel
    18.2k
    Ako nađeš gdje sam ja nešto slično napisao, častim gajbom pive ili kartonom vina, po želji.Mr Anderson

Nisam baš mislio na nikog osobno, ni na tebe, ni nekog petog, nego na sve nas skupa "stručnjake" sa Zone koji baljezgamo i drobimo svašta pa sami sebi skačemo u usta.

Ali kad već želiš da nalazim tvoje upise o Arberu, trenutno si protivnik njegove prodaje u Fener ovo je tvoj upis prije 4 mjeseca.

"Ako nastavi ovako, lako bi mogla doći neka dobra ponuda za njega. Iako smo danas još svi pod dojmom njegove igre jučer pa i u Splitu, realno gledajući, sljedeća godina je najbolje vrijeme za prodati ga."

Biram karton vina :yum:

Inače da te pohvalim ti si većinu vremena branio Hoxhu dok su drugi vrijeđali i omaložavali tako da svaka čast za to.
  • Dinamo-SB
    980
    I Luka Ivanušec i Dominik Livakovic su u datom trenutku željeli otici iz Dinama.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Pa da, stojim iza tog, to sam napisao prije 4 mjeseca, njegova prodaja na ljeto bi bila logična, ali sada ni u kom slučaju jer prvo nećemo naći boljeg u tako kratkom roku, a drugo muka mi je od ideje da se njega ugradi u transfer Livija. To je ipak malo drugačija izjava od onih koji su ga htjeli potjerati pošto poto.
    Ono kaj je kolega napisao već, vjerojatno nisu isti forumaši koji su ga nedavno tjerali iz kluba, a sad ga uzdižu.
  • Noel
    18.2k
    Za mene je Arber naše najbolje krilo još od Oršića. To sam već negdje prije napisao. Ali bojim se da nam je trenutno golmanska pozicija najtanji dio momčadi. I o tome sam pisao kao kritku na remont na ljeto da ako želimo potpuni remont moramo napravit remont na golmanskoj poziciji. U klubu na ljeto nisu tako razmišljali.

Dolazak Livakovića je puno veći boost za momčad nego ostanak Hoxhe. Nadam se na kraju da će uskoro obojica zajedno bit u Dinamu.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ali bojim se da nam je trenutno golmanska pozicija najtanji dio momčadi.Noel

Na žalost da, a imamo tri golmana plus jedan na posudbi. Ali mora se naći način za dovođenje Livija bez uključivanja Hoxhe u posao. Treba nam za proljetni dio.
  • NitkoBitan
    34.5k
    Jel ovo brat RPG potpisao sa Turcima pa pobjegao? :rofl:

I onda se pitamo zasto ne igra. Kakva glava...
  • tigric
    1k
    Vidio je grad i pobjegao. Strasna rupetina…
  • Jurki
    21.7k
    Bravo RPG potpisao papire i aj zdravo.
    S Turcima na turski nacin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.