• CastAway1986
    5k
    isti komentar sam mislio ostaviti ali na drugoj temi , neki su jedva docekali da Mikic danas lose odigra i popljuju ga pa da dovođenje Carvajala s Filipina ispadne brutalan potez...
  • rokikaciga
    9.3k
    Ja sam pratio samo na indexu. Tko je jos (pre)pisao?
  • Krizy
    65.2k
    Ne vidim da je itko povezao to dvoje na temi.
    S druge strane Mikić i maskirani menadžer mogu razmišljati o micanju klauzule (ako postoji).
    U suprotnom mi ne bi zaigrao ni minute.
  • rokikaciga
    9.3k
    Nicota i Olivari?

Sve jasno :joke:
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Znači,izgubili 2-1 Mikić kriv za sva 4 ,meh:lol:
    Shall na stranu , davno sam ja govorio da kad si on šape iztetovira sa 18 nema od njega ništa. On već tad naslusan priča menagerskih da mora biti starter . Nebo suzu pusti ni za njim ,niti bilo kojim ko dozvoli da mu menageri ucjenjuju klub i pune glavu sranjem. Tako da jednom treba raščistiti sa svima za uvijek . Samo čiste ugovore makar morali uvoziti klince
  • Fatos Beqiraj
    878
    Pustite malog nek se razvija. Ja sam od onih koji su branili Tabinasa, al ne triba ni Mikica pljuvat moze on postat odlican igrac
  • GOAT
    4.4k
    Ako mali planira ostati jos 2-3 godine onda takve greske treba trpiti, ali ako ce ponovno zahtjevati nesto sto nije zasluzio i ako ce svakih 2 tjedna izlazit clanak u novinama o njegovom odlasku onda neka ide.

Treba to uzeti i s dozom opreza jer nitko od nas nije gledao utakmicu no takve stvari u obrani njemu nisu strane
  • krvaveoči
    22
    Malo je čudno da je bas Mikic na novinarskoj tapeti zadnjih dana. Informacije koje sam podijelio a dobio od čovjeka prisutnog na utakmici,da je bilo dosta drugačije nego piše.
    Posto je Ničota Škegrin novinar,očito mali kao sto je netko napisao se miče od skegre,pa je to način da ga gazi sada.
  • Krizy
    65.2k
    Sedam novinara plaćeno da piše isto o svakoj situaciji, samo tvoj čovjek govori istinu :rofl:
  • krvaveoči
    22
    aha sad su nam relevantni. Isti ti koji pljuju nas klub.
    Na jednom portalu piše žuti zbog starta na mudraziji,na drugoj na mikicu.
    Komentiranje utakmice na temelju tekstualnih prijenosa je druga dimenzija..
  • Krizy
    65.2k
    Isti ti koji pljuju nas klubkrvaveoči

Eto našli ste si nešto zajedničko :strong:
  • krvaveoči
    22
    u nedostatku argumenata,već viđeno..
  • veselko tenžera
    6.6k
    Kovačević je izvrtio Mikića dvaput i pusao iskosa, ali Žnuderl brani.

Bome Mikić uvjerljivo najlošiji pojedinac danas sudeći po tekstualnom prijenosu.
    Krizy

Nisi fer. Šta bi dijete trebalo, vlastiti trener ga dribla?!
  • NitkoBitan
    34.5k
    U zadnje vrijeme se nesto cesto pojedini forumasi nalaze na kavama i picima sa insajderima i visokopozicioniranim ljudima iz kluba koji su zabrinuti za situaciju u klubu. Zlobnici bi rekli...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet