• Pacho
    12.8k

SD Dabar

200w.gif
  • fakin
    2.7k
    je, pao je prvi liječnički zbog koljena, pa 2 sata kasnije mu je zaraslo koljeno. vjerujemo ti, ne brini.
  • KristijanHR
    263
    dosadan si vise i ti, za svaki kurac se hvatas i siris negativu, covjek vjv ima informacije, tko zna sta se sve izdesavalo u klubu na kraju...
  • NKDZ86
    7.2k
    wtf, pao liječnički, pa za 30 sec. objava novi igrač tabinas, idi doma :rofl:
    od onog posta da se čuo s Baturinom, dosta mi je, faze ne blamiraj se više
  • austrijanac
    9.2k

Doslovno.
    Ljudi su cudna bica.
  • NitkoBitan
    34.5k
    pao je prvi liječnički zbog koljena, pa 2 sata kasnije mu je zaraslo koljeno. vjerujemo ti, ne brini.fakin

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Droljo
    24.1k
    Kog boli k tko vjeruje ili ne vjeruje kaj @FazeN piše. Samo likovanje i sranje. Nije tu sad faze bitan nego uvijek je tak. Niste normal!
  • fakin
    2.7k
    je ima informacije, najčešće krive, vezano i za jagušića i za puno stvari prije. počeo se i na facebooku promovirati, često izbriše svoje postove, pa postao je među tovarima glavna sprdnja radi toga.

jednostavno ne podnosim ljude koji se prave insajderi vezano uz Dinamo, a stalno nešto krivo objave, jednostavno štete klubu na taj način.

evo i sad slavodobitno napiše vjerojatno ništa od Tabinasa, pao je liječnički, 20 min kasnije Dinamo ga službeno predstavi. ono, dosta je laži o Dinamu više.
  • mosad
    2.1k
    Ako stoper bez kuka može bit među boljima igračima prvog dijela sezone može i ovaj bez koljena
  • Kia pride
    125
    a ne znam od kud svi ti insajderi ispadaju i zašto svi to žele biti, zbog pažnje ili?
  • crophantom
    2.7k
    A kolko smo ga platili mozda smo ga uzeli ko karambolirani auto, za dijelove.
  • Ludovic IX
    10.3k
    garincha je doslvno jednu nogu imao kraću pa je bio ne najbolji u ligi ko HNL već najbolji na svijetu ili jedan od dva tri najbolja
  • KristijanHR
    263
    i sta sad? Ti si ko i ovi fejs komentatori, hvatate se na svaku glupost o klubu...a nekad treba citati i sa razumijevanjem, ne znam samo sta se svi palite toliko
  • Jurki
    21.7k
    Pustite covjeka da pise ako zeli.
    Tu se svakakvih gluposti nasere pa nikome nista.

Nekad ima dobre informacije, nekad nema.

@FazeN heroj, a ne zlocinac.
  • FazeN
    5.1k
    je, pao je prvi liječnički zbog koljena, pa 2 sata kasnije mu je zaraslo koljeno. vjerujemo ti, ne brinifakin

Dakle:
    • igrač u Zagrebu
    •SD Dinama je rekao da dolazi

i ja bi namjerno išao izmisliti laž koja je kontra toga svega? Koliko bi to debilno bilo.
    Uopće se ne bi čudio da je potpisan jer je jeftini i lagano će se sve sanirat, no dobro, ovo je sad ispalo toliko blam slažem se, da do kraja ljeta ne smijem reći "a" već mi možeš pišati u usta.
    Ali slažem se s tobom (nije sarkazam) ne pišem više, zasluzeno.

+ Nisam nikad rekao da neće sigurno doći već da ne znam hoće biti još pretraga jer mi je smrdjelo na ovo, kako god dobrodošao budemo vidjeli za par dana koliko je spreman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.