• über alles
    1.6k
    Zgleda ko Bagdad kad upises koordinate.
  • NORTE
    12.2k
    Bez obzira što bi se to gradilo u industrijskoj zoni, jer ni nema se gdje drugdje gradit, to nije kao Žitnjak negdje na rubu grada s lošim javnim prijevozom. Ta zona je u centru Atene, okružena kvartovima tj.velikim stambenim blokovima sa svih strana, gdje su navijači zelenih čak i većina. Najbitnije da je odmah pored kompleksa postojeća stanica metroa. Otprilike kao da Dinamo dobije komad u centru Gredelja za novi stadion i da se ništa okolo stadiona ne uredi nego ostane industrijski kompleks.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Aek isto gradi novi stadion?

Po slikama je Žitnjak Beverly Hills za ovu lokaciju. :grin:
  • NORTE
    12.2k
    Da, već je pri kraju, otvara se na ljeto.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Baš gledam. Jako dobro izgleda. Iznutra neki ful retro stil.

Takav bi nama trebao, 2 etaže, krov preko cijelog stadiona, bez neki kerefeka i filozofija.
  • xavier
    12.1k
    Takav bi nama trebaoMali Zeus

S obzirom na to što imamo, realno bi 99% svjetskih stadiona bio upgrade za nas.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Tko zna možda i doživimo novi stadion.. Gledam ovaj Aekov i cure mi sline. 80 milja, za tu lovu kod nas bi se izgradila jedna tribina.
  • SAS1987
    15k
    Takav bi nama trebao, 2 etaže, krov preko cijelog stadiona, bez neki kerefeka i filozofijaMali Zeus

Nuzno nam treba stadion ali mislim da taj stadion nije sto nam treba. Brezveze su mi dvije etaže na stadionu od 30k.
  • Papastrumf
    12.9k
    Slazem se u potpunosti. Nema mi smisla radit 2 etaze za stadion manji od 35-40.000 mjesta.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Imate pravo, da, s obzirom da bi naš trebao biti manji.
  • agramZ
    2.5k
    samo 15 etaza ili nista
    q8c1sjzaw6s5n8qg.jpg
  • SAS1987
    15k
    znaš koliko bi u teoriji primao? Btw, prostorija izgleda ko da je slikana u ratni zoni :rofl:
  • agramZ
    2.5k
    skromnih 1 milijun. nije ratna zona, meksiko je :lol:
  • SAS1987
    15k
    nije ratna zona, meksiko jeagramZ

Još gore :lol:

Malo sam pogledao stari stadion Panathinaikosa... prema google maps je od korner zastavice do tribine cca 4 metara. Vjerujem da postoji razlog zašto su tamo stavili pleksi staklo :rofl:
  • agramZ
    2.5k
    jebes razmak od kornera do tribine, u grckoj su gostujuci navijaci zabranjeni, barem u vecini slucajeva, a nekad su i dopusteni kad se igra protiv nekih malih neznacajnih klubova. pa sad razmisljaj o tom pleksiglasu i razlogu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.