• Laugreano
    5.6k
    Erlić je isao iz Dinama u Rijeku.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Znaci ovo je klasično Cherrypickanje informacija, mlad je otišao u Italiju i uspio, morate imati na umu kada se i pišu te liste, da mnogi koji su otišli, nisu otišli kao veliki talenti, nego nisu bili dovoljno dobri za Dinamo i tražili su priliku drugdje…. Ne znam čemu hejt prema tim ljudima, na temelju 3-4 primjera koji su nas jebali…. 90% tih dečkiju je htijelo u Dinamu ostati… Isto tako mali Jakir želi igrati za Dinamo, ali jebiga, očito se procijenilo da nije dovoljno dobar, ak ode i Dinamo to dobro naplati i još stavi postotak, neka uspije…. Mi ćemo i sada zaraditi i od buduće preprodaje, čak i da ne bude starter u Interu, opet ga Inter može prodati u ne znam u Genou za 6, pa postotak pa nije to loše… Čemu hejt?
  • antecacic
    366
    Erlić je s 16 godina bio u Parmi. On je suprotan primjer, primjer onih koji su uspjeli.

Popis gore je zanimljivo vidjeti, ali nedostaje nekoliko ikona njemu, Erlić međuostalom i + gore spomenuti Elez, Petković i naravno Livaja koji nije naveden. Mislim da nijedan od gore spomenutih nije bio označen kao generacijski talent svoje generacije nego kao neki drugi ešalon talenata. Osim Livaje i sada Jakirovića.

Doduše, priča Leona Jakirovića je malo drukčija. On odlazi u Inter koji je jedan od rijetkih, ako ne i jedini talijanski klub koji ima drugu momčad u profesionalnim ligama. Seria C je sigurno kvalitetnija od drugog ranga našeg natjecanja, a tamo ima zagarantiranu minutažu i potencijalni ulaz u prvu ekipu koji čak može biti i lakši nego u Dinamu s obzirom na mindset trenera i sportskog osoblja ovdje. U vrijeme Livaje, Inter nije imao drugu momčad u trećem rangu.
  • Krizy
    72.5k
    A Martin Erlić?vlatkomarkovic

Iz Dinama u Rijeku pa nakon dvije godine u Rijeci otišao u Italiju.
    Popis koji sam postao je direktan odlazak Dinamovih igrača u Italiju koji je lako dostupan.
    To što je netko otišao iz Dinama u Rijeku pa u Italiju se mora ručno tražiti, taman posla da još to tražim.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Kužim, teško se sjetiti stalnog reprezentativca kada se gura narativ koji želi….
  • Krizy
    72.5k

Ne pripada tome popisu jer nije otišao iz Dinama.
    Guraj ti svoj narativ da mladi talenti uspiju u Italiji.
    Mene zanimaju odlasci iz Dinama, a od njih niti jedan nije uspio po odlasku iz juniora u Italiju.
  • deda
    46.1k
    Opet se ubijamo s "narativima". Nisi zadovoljan, ideš dalje, nisi sretan, ideš dalje. Ako nisi zadovoljan, a misliš da možeš ovdje uspjeti, ostaješ i zapneš iz petnih žila. Volimo te i do viđenja.
  • Jurki
    25.6k
    Pogledajte na kaj zgleda žabarska reprezentacija. Onakvu nogometnu velesilu su pretvorili u bačvu govana.
    Žabari jos uvijek guraju onaj stari nogomet kakav se igral prije 30ak godina.
    Repka im je na moje osobno zadovoljstvo promasila 2 svjetska prvenstva. Nadam se da budu i trece.
    Tam je igrac junior do 25te godine zivota.
    Sve je to dokaz da su žabari majstori za sjebat igraca. Niti u jednoj ligi u Europi nije propalo toliko nogometasa kak u Italiji.
    Od 100 nasih igraca uspio je ak se to moze nazvati uspjehom jedino Erlic.

Ako nogometas zeli propasti - ide u Italiju.
  • Facke
    8.2k
    Glejte , sve uvisi i o igracu. Kovacic je iste otisel sa 18. Ali je tad vec prek 60 utakmica za prvu ekipu Dinama. Sucic je iste otisel mlad ali v idealne vreme. Ima dosta dobru minutazu i dobre se razvija. Broz je iste otisel s 22 i v idealne vreme u Inter.

Ak sad pogledas ekipu Intera i ovu U23 ekipu vidis da je konkurencija na pozicije stopera velika. Uz budu doveli izgleda i Mlacica. A ja mislim da je i za Jakirovica i za Mlacica Inter jedna prevelika stepenica. Mlacic iducu sezonu sigurne bude isel nekam na posudbu i onda se moras nadati da bu dobil dovolne minutaze. Rizik je. Zate bi ja na Jakirovicem mestu jake dobre razmislil. Ima i dosta slucajeva de su nasi igraci v Italije propale. Mene je iskrene sve jedne dali bu mali Jakir ostal ili isel. Nit prvi nit zadnji da ide.
  • Laugreano
    5.6k
    Ma i Kovacic i Sucic i Broz su vec bili igraci spremni za prvu ekipu. Misli se na klince koji idu u Italiju bez minuta u seniorskom nogometu.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    Kovacic je bio wonderboy za kojeg je znao cijeli svijet, imao je ime i iskustvo igranja za prvu momčad Dinama
  • Thor
    2.7k
    Tu svi kenjamo o svemu (oprostite na izrazu ne mislim doslovno) a do kraja mjeseca u kratkom roku imamo izuzetno bitne,vazne tri tekme koje moramo odigrati na vrhunskom nivou.
    Tzv.Steaua @emilperska kolko jos do tekme? :wink: nam je pod mus a onda idemo na Osijek koji se vidim dobro slaze i priprema za nastavak i probat ce se svim silama i htjet dokazat pojacanjima i Sopicem da nas dobiju a onda Danci gdje moramo opet dat sve od sebe da izvucemo barem bod.
    Dakle izuzetno teske i bitne tekme za nastavak sezone i koje ce usmjeriti nas voljeni klub dalje u sezoni. Svaki bod nam je bitan.
    Volio bih vise da svuda gdje je to moguce na drustvenim mrezama pa i tu dajemo dobar vjetar u ledja nasim plavim ljubimcima i budemo im bezrezervna podrska i da sto manje kenjamo (opet ne mislim doslovno) jer im to treba za mir i stabilnost. Ko bu doso ili otiso ionak nije na nama a vjerujem da klub ima dobru strategiju i zeli da to bude dobro.
    Mozemo kritizirati al ajmo onak ko u onom vicu: jesi rekel zeni kaj mislis? Jesam! Kak? Pa potiho u sebi!
    Treba im mir.
    Ajmoooo plavi! :heart:
  • Haza
    12.3k
    Vidim da se napada mali Jagušić jer neće u Dinamo, kratko niti smo mu išta ponudili ovu zimu niti je on išta dogovorio s Werderom. Ako nekoga zanimaju detalji, neka se javi u inbox.
    Malog se nema razloga napadati jer ponuda Dinama trenutno ne postoji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.