• fakin
    2.7k
    Panathinaikos počeo pregovore s Rijekom.
    Iznos se vrti oko €10m

https://x.com/gdinOtac/status/2011159768556322936
  • Li d1986
    287
    Da sam na Frukovom mjestu do ljeta ne bih isao iz Rijeke...sada ima sigurno mjesto za SP ali ako ode bilo gdje mogao bi to dovest u pitanje.
  • Warrior
    60
    Mislim da je Fruk siguran za svjetsko svakako, otisao ili ostao
  • rioda
    12.8k

Pogledao sam na Transfermarktu njihove najviše transfere. Bila su dva s 8 milijuna eura, jedan prije 16, a drugi prije 24 godine. Dva iza toga su im bila za 6 milijuna i to relativno nedavno, tako da sumnjam da će za Fruka dati 10+.
  • Krizy
    65k
    Panathinaikos je danas dogovorio transfer mladog argentinskog krila Santina Andina za deset milijuna eura.
  • Papastrumf
    21.3k

To bi im bio najveci transfer u povijesti. U zadnjih 15 godina nisu nikoga platili preko 6 milijuna. 2009. su jedino dali 8 za Cissea.
  • NB86
    17.4k
    Ovo je za grke pametan transfer, po meni i za fruk klub po mjeri di ce se igra gradit oko njega
  • Ivdzo11
    8.9k
    https://www.24sata.hr/sport/tomislav-svetina-danas-leti-iz-hns-a-i-vjerojatno-nije-jedini-1100817

Cijeli!?.....

Prema našim informacijama, predsjednik Marijan Kustić skupio je dovoljno ruku Izvršnog odbora HNS-a da smijeni Svetinu, ali i jednog člana Izvršnog odbora
  • Nogo
    9.6k

Danas oko podne, iza zatvorenih vrata zagrebačkog Hiltona, odlučivat će se o sudbinama koje bi mogle uzdrmati vrh hrvatskog nogometa. Izvršni odbor HNS-a okuplja se na sjednici na kojoj je na stolu moguća smjena glavnog tajnika Tomislava Svetine, ali i status Božidara Šikića, člana IO-a HNS-a.

U hrvatskim nogometnim krugovima više nije tajna kako predsjednik HNS-a Marijan Kustić i glavni tajnik Tomislav Svetina više nisu u dobrim odnosima. Daleko od toga. Još u kolovozu 2025. domaćim se medijskim eterom proširila vijest kako Svetina i Šprajcer spremaju "puč" na čelnog čovjeka HNS-a. I doista, tih dana ta priča nije imala previše smisla, nitko nije povjerovao kako su Svetina i Šprajcer spremni za klasični "harakiri". Ali...

Ako je ta priča u kolovozu bila tek u povojima, "slučajan susret" spomenutog Svetine i Zdravka Mamića (na kojemu su još bili član IO-a HNS-a Božidar Šikić, izbornik ženske nogometne reprezentacije Nenad Gračan...) u ovom trenutku bode u oči. Baca veliku mrlju na HNS, otvara nove ratove u domaćem nogometu. Baš u trenucima kad HNS-u i reprezentaciji treba mir uoči Svjetskog prvenstva u SAD-u.

Prema našim informacijama, Kustić i društvo ne vjeruju u Svetininu verziju priče da se s Mamićem, bjeguncem od hrvatskog pravosuđa, u hercegovačkom restoranu Udovice našao slučajno.

Dinamo i Hajduk "poludjeli" su na druženje Svetine i Mamića, pripremali i zajedničko priopćenje protiv glavnog tajnika, ali ono još nije ugledalo svjetlo dana. Međutim, moglo bi ako danas Svetina i Šikić ne "odlete" sa svojih funkcija. Šesnaest članova izvršnog odbora HNS-a (Kustić je 17.) bit će na velikom ispitu.

Iz Kustićeva tabora uvjeravaju nas da će predsjednik HNS-a imati dovoljno ruku da se riješi “tereta” i tako krovnoj organizaciji hrvatskog nogometa i sebi osigura mir uoči odlaska na SP. Ako se to ne dogodi, čelnici Dinama i Hajduka bit će bijesni i možemo očekivati da će medijske stupce puniti sve osim događaja na terenima...

https://www.24sata.hr/sport/tomislav-svetina-danas-leti-iz-hns-a-i-vjerojatno-nije-jedini-1100817
  • Crni86
    19k
    Sn javljaju da Svetina sam odlazi

Ne bi me cudilo da je posrijedi neki pakt da ode sam, pa da ga oni nece dirat na celu zns-a.

Nakon odlaska iz hnsa mora uslijedit ogroman pritisak da ga se istisne i iz znsa. Ova prilika se nesmije propustit. Sjeo nam je na volej
  • austrijanac
    9.1k
    63076182-bijeli-dim-s-vrha-sikstinske-kapele.jpg

Svetina cao i nikad vise!
  • Ivdzo11
    8.9k
    Tomislav Svetina podnio je ostavku na dužnost glavnog tajnika Hrvatskog nogometnog saveza oko sat vremena prije početka sjednice Izvršnog odbora HNS-a, koja je bila zakazana za podne, potvrđeno je Germanijaku.
  • rioda
    12.8k
    Ovo je samo pola posla, sad se mora maknuti i iz ZNS-a.
  • miro
    8.3k
    Da moram pogađat, rekao bih da je ostavku i dao zato što su mu dopustili da ostane u ZNS-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet