• Krizy
    65k
    53 utakmice
    4 gola
    4 asistencije
    1 naslov prvaka
    1 naslov kupa

Sretno dalje Ronaël!
  • Praskaton
    5k
    Čovjek koji je jednom rukom podizao palete.Sretno mu i hvala za gol na Poljudu.
  • Goncalo Santos
    3k
    Odmah po dolasku se vidjelo da je ronael zvijer za ovu ligu i bez sumnje najbolji bek iste, onda kada mu se dalo.

Za neke svoje ispade i nepostivanje kluba apsolutno nema opravdanja.

Ocekivao sam i nadao se da ce dugo ostati ovdje i mozda preuzeti ulogu thea, ali eto nije islo. Siguran sam da ce se uskoro pokajati i zaliti sto se nije profesionalnije ponasao jer jedan fenjeras turske lige je debelo ispod razine Dinama u kojem je mogao jos puno veci doprinos ostaviti da je bio mudriji. Nazalost momak ima nekih problema i steta sto ovako napusta klub, ali to je iskljucivo njegova krivica.

Dva trofeja, golovi hajduku, Ronael hvala na svemu.

Pamtim samo sretne dane...
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Puno ljepše bi ga pamtili da smo bili prvaci, posebno s 2 gola u derbijima. Na terenu uvijek pokazao, a van njega druga priča.

Sretno dalje :halo:
  • Dzoni
    3.5k
    Hvala na svemu prikazanom, pogotovo na golovima u derbijima, sretno dalje
  • KtcGoat
    2.5k
    Dobra rola u Dinamu, sretno dalje.
  • Salas
    68
    Hvala RPG na svemu uz sve ovo pobrojano, naglasio bih i odlične igre u Ligi prvaka
  • Jurki
    21.7k
    Razocaran sam iskreno kaj je njegova rola u Dinamu ovak zavrsila. Odlican nogometas, kad je motiviran je neprelazan, tenk otraga.
    Ali s obzirom na njegovu ludu glavu.. ovak je najbolje i za njega i za Dinamo.

RPG sretno u nastavku karijere.
  • Orc123
    14.5k
    Totalna enigma mi ostaje on....covjek nogometno moze igrati u ligama petice ali ocito je problem u glavi ili mozda covjek zeli sto vise toga proc u karijeri dok moze....sto se terena tice on je opravdao dovođenje i sve do ljeta isporucivao odlicne utakmice u kontinuitetu.
  • Pacho
    12.7k
    Guzio magarce jace od prosjecnog Pakistanca. Steta, ali sretno u nastavku karijere!
  • NKDZ86
    7.2k
    presretan je, a doček na razini Kustošije
  • Mr Anderson
    16.5k
    Đale ga je doveo, kad on dobije cipelu ode i RPG dalje.
  • deda
    42.9k
    Zgleda ko oni muzičari što se svako jutro bude u drugom hotelu i gradu pa kao da se pita, di sam to sad u PM?
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Kad mu se igralo, bio je izvrstan…Jedno vrijeme je bio naš najkonstantniji igrač, čak i kad je igrao na drugoj strani… Žao mi je kaj je ovak završilo, sjećati ću ga se po dobrom.
  • Borovljanin
    441
    Dobar je bio kod nas, kaj je je.

Valjda sam jedina osoba koja je kupila njegov dres
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url