• Dino
    5k
    Bošnir dominantno salutirao :lol:
  • Sajla
    16.5k
    Arber fino špreha hrvatski, baš je lijepo čuti da se čak i na pauzi druži sa Sergijem, stvorit će se opet klapa :ok:
  • mlinchica
    4.6k
    Najbolji restoran u gradu? Hoxha: Boban, tamo smo stalno.
    Pfff, pfff :lol:
  • NVKOD
    9.3k
    Vidim da se dosta jako krenulo s učlanjenjem i to mi se vrlo sviđa, no primijetio sam manjak objava, poticaja na društvenim mrežama što se tiče akcije učlanjenja, neki milestoneovi i sl. Nađe se pokoji story na IG, ali to je više manje to.

Klub je označio članstvo kao bitnu stavku za njegovo funkcioniranje, a i za navijače. Znači, praktički bi se na sva zvona trebale vrtjeti reklame, pohvaliti se putem mreža, zvati na učlanjenje...

Dosta ljudi, a samim time i prosječni navijač Dinama je po prirodi inertan, neće poduzeti ništa na svoju ruku. Vjerujem da se uz dobre akcije učlanjenja, plave noći i sl. može probiti prošlogodišnja brojka, samo treba ljude malo više pogurati, treba ih probuditi iz zimskog sna. Prošle godine se je jako lijepo radilo na tome i to mora biti nit vodilja za ovu i za sve sljedeće godine. Također, obavezno treba podsjetiti članove da obnove članstvo.

Također, prosječni navijač Dinama ne visi na webshopu 24/7 pa nije ni svjestan čega svega ima u trgovini. Da nije bilo kolega koji su redovito stavljali linkove, ni sam ne bih znao čega sve nema u ponudi. Sve te nove stvari treba objaviti da ljudi vide, ne vidim razlog zašto se to skriva od javnosti. Neku odjeću mogu i igrači odjenuti da se vidi iz prvog lica kako to izgleda, mislim pregršt prilika za napredak. Win-win situacija i za Klub i za navijače.

Znam da mreže nisu sve, ali u današnje vrijeme igraju veliku ulogu. Kako sam pratio rast pratitelja tijekom prijašnjih mjeseci, primjećujem stagnaciju u rastu broja pratitelja na Instagramu. E sad, je li to do malog tržišta, nezanimljvih objava ili nečeg trećeg, ne znam, ali valjalo bi se i time pozabaviti. Točno se vidi da neke malo drugačije stvari dobivaju više reakcija nego neke generične slike sa treninga i slično. Čisto malo za mozganje.
  • serbus
    5.7k
    Ma jedan običan štand metar sa metar u importane podhodniku bi u mjesec dana učlanio more ljudi bez ikakve reklame. Malo treba noge protegnuti nije sve na klik.
  • ToTo96
    162
    Social-Media ekipa npr. objava na drustvenim mrezama - informacija za ulaznice protiv FCSB, nema info o datumu nema info o vremenu kako bi to trebalo izgledati, samo onako cisto da se stavi nesto, a ni logo od klubova nisu stavili, malo fali tu nekih podataka, neznam da li vama to ‚smeta‘
  • Crni86
    19k
    Prijedlog za klub. U nekoj pauzi mozda organizirat navijacko - igracki pikado turnir. Gledam decke i kakva je dobra zajebancija odmah mi je ovo malo na lamet.

Uzet ove igrac i jos nekog ako jos igra, otvorit prijave, skupit xy ljudi napravit druzenje uz turnir pikada. Vjerujem da bi bila vrhunska zajebancija kako za decke tako i za navijace
  • Hnlovac
    4.1k
    valjalo bi dodatno oziviti pikado u Hrvatskoj. I to posebice klasični. Kužim da smo država elektroničkog, ali uz jačanje klasičnog možda i ubuduće proizvedemo još igrača za svjetsko i dodatno populariziramo pikado
  • Crni86
    19k
    ne znam, ne igram pikado, znam bacit nekad ovako ali nista specijalno. Ni ne pratim ko decki na temi koliko vidim, al kad sam vidio decke kako se dobro zabavljaju samo mi je palo na pamet stavit jos navijace tu i ovakva zajebancija, malo natjecateljskog nagona. Ma gusti brate
  • Keyser Soze
    17.7k
    Malo ljudi zna da i postoji pikado klub Dinamo.
  • Nousername
    833
    Mene iskreno zanima kada ce se ugasiti komentari na facebooku i instagramu i koji je smisao imati ih upaljene kada na njih objavljuju vecinom ljudi debili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.