• Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    B ekipa ne će riješiti problem ako se ne promijeni mindset oko mladih igrača, odnosno da ih opet nećeš ubacivati sve dok se ne ozljedi 3 opcije prije njih ili čekanje da pobjegnemo na +15. Preciznije, eliminirat će one koji svakako nisu za prvu ekipu, a one koji bi potencijalno mogli biti opet ništa dok ih ne probaš dovoljno
  • Noel
    19k

Ucjenjivati trazenjem boljih uvijeta za svoje igrace?Pacho

To je legitimno ali ima i Dinamo svoje uvjete. Nismo privatna igračka menadžera da ćemo cijeli klub pokoravat njima i di će igrat "odabrani". To kaj se Hajduk iz očaja pokorio Andyu Bari ne znači da moramo i mi njemu ili nekom drugom menadžeru.

Ni jedan menadžer ne mora gledat isključivo interese Dinama ali bi trebali gledati i u svemu interes Dinama. Mislim da je netko u Dinamu promjenio tok priče i novca pa je malo nastupila nervoza kod menadžerske ekipe.

Plakanje mamica i tatica preko medija neće igračima isposlovat bolje uvjete.

Pritisak menadžera preko plaćenih "tv analitičara" i "podcastera" isto neće isposlovat bolje uvjete za igrače.

Pritisak menadžera preko plaćenih novinara i novinskih članaka isto neće isposlovat bolje uvjete za igrače.
  • NitkoBitan
    35.2k
    Eto, ekipa pocela kmecat i u scenariju postojanja B momcadi. Takozvano preventivno kmecanje.

Ako igrac nakon igranja 1-2 sezone u B momcadi ne privuce interes barem nekog osrednjeg kluba za posudbu onda za bolje od seniorske momcadi Dinama i nije. Nije mu tu kriv ni "razvojni plan", ni trener, ni uprava nego on sam.

A naravno da ce tu bit i mladih igraca, njihovih menadzercica i tatica kojima ce igranje za B momcad bit ispod casti pa ce otic putem brze i lake love (lose dugorocno), odnosno za po njima boljim "razvojnim planom".
  • Jurki
    22.5k
    s ovim se nebi slozil.
    U Dinamu bi uvijek trebalo biti da top potencijali imaju rotacijsku ulogu u prvoj momcadi.
    Ako najboljim juniorima dajes minute u prvoj momcadi uz igranje druge lige. Nece se nitko buniti.

Ove sezone imamo taj problem jer trener se grcevito bori za svoju guzicu da ne popije otkaz i nema vizije/znanja kako razvijati klince.

Ostali koji ne spadaju u top potencijale, samo kazes.. jel igras seniorski nogomet? Da. Dal dominiras u toj drugoj ligi? Ne.
    Razgovor je zavrsen.

Isto tak nazalost najbolji igraci brzo odlaze, pa se sigurno nebu dogodilo da neki top potencijal zacvika u drugoj ligi dve ili tri sezone.
    Uh kamo srece da svake godine izbacimo 3 igraca za prvu momcad.. al to su rijetki petki i svetki.
  • ElDorado
    9.8k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/on-je-novi-neymar-i-moze-biti-najskuplji-dinamov-igrac-ikada-ako-se-modric-vratio-zasto-ne-bi-i-on-15661154

E fakat mi je pun kua tih razvoja i projekata. Tko je to spominjao prije pet do deset godina. Ili si bio ili nisi. S rijetkima se klub zajebao. Sad bi svi htjeli bit neki projekti. Svi bi da im se predoči razvojni plan. Koji je to igrač otišao iz Dinama i poslije bio uspješan jer eto nije bio projekt ili mu nije predočen plan ??!!
    Sjetim se jedino Krame al tu su bili upleteni krimosi i njihovi interesi.
    I od Mikića nikad ne bu igrača. Jer sve je već od početka krenulo pogrešno.
  • Zagi
    15k
    Nije mogao igrati u kadetima i otišao je u treću ligu. Sretno.
    Belinho time spada u bivše igrače.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Ma imamo mi i dobrih klinaca i ako Jagušić ne dođe , i onaj mali što je pozajmici u Dubravi, kako se već preziva . Odlična je sezona iza njega
  • rokikaciga
    10.6k
    onaj mali što je pozajmici u Dubravi, kako se već preziva . Odlična je sezona iza njegaKujtim Shalla

Cak su dvojica tamo :razz: Sepic, ljevi bek, i Branko Pavic
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    a htio sam napisat poljubiš mi glavić, ali neću kad si ti :joke: :rofl:
  • Carrasco
    7k
    Nista se ne bojte, u igrace iz omladinske skole ce se pocet vjerovat kad budemo u katastrofalnoj financijskoj situaciji kao ovi dolje.
  • Tobogan
    28
    Ničota i Germanijak doznaju da Jagušić pregovara s Bragom... Prati se Zona
  • Jurki
    22.5k
    slazem se da su Jakir i Mikic trebali dobiti malo vecu minutazu.

Ali kaj se svih ostalih tice.. imali budu priliku se dokazati u drugoj ligi.

Kaj smo trebali ne napraviti remont ove godine i sjebat jos jednu sezonu? Kaj bu neciji manager sretan? Pa nismo Loksa koja bi vjerujem najrađe igrala s 20 igraca u polju samo da im nafila statistiku i brojke.

Kaj se Belinha tice.. kak si je slozil, tak mu bude.
  • Carrasco
    7k
    oba beka ozlijedena, a beka igra KTC pa Lisica... Jakir bi dobio sansu ako bi se Mckenna ozlijedio pa ak ne prode eksperiment sa Hoxhom na stoperu.
  • Jurki
    22.5k
    to je problem trenera koji se boji da ce popit otkaz, ne zna kam tira.
    Nadam se da ce se sad u drugom dijelu sezone neke stvari popraviti.
  • Masto
    1.1k
    zašto bi ga se bojo kad ima podršku predsjednika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.