• Xpert1992
    331
    Svaka cast ninersima, jos jedna odlicna tekma.
  • ZGBhoy
    1.9k
    I Patriotsi uzeli pobjedu u Wild Card tekmi, idemo dalje korak po korak
  • crophantom
    2.7k
    Steta Herberta, zaspao sam negdje u 3. Četvrtini, ali mislim da on tuži svoju ofanzivnu liniju za mobing i ugrozavanje zivota da bi mu to prošlo.
    Nadam se da ce dobiti priliku igrati iza polunormalne linije dok ne završi sav potrgan
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Imperija nastavlja dalje…
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Jedna od boljih wildcard rundi u zadnjih par godina, skoro svaka utakmica na jedan posjed, a ova koja nije na kraju se slomila tek na polovici zadnje četvrtine. Šteta za Pantherse i Jagse, bili su blizu. Čeka nas baš bolesna divizijska runda.

Moji divizijski vječni rivali Eaglesi ispali, sreći nema kraja
  • Kujtim Shalla
    8k
    prejaka obrana noćas, 6 sacks smo imali
  • Markelo
    3.6k
    Kako je Kevin Patullo uopće dobio posao ofenzivnog kordinatora? Frajer nema valjda 2 smislene akcije pripremljene. Nakon Kellana Moora od prošle godine kao da si sa ferrarija spao na spačeka. Fangio je opet svoj posao odradio ali napad nije mogao ništa.

Kako ofenzivni linijaši Chargersa mogu zarađivat igrajući football? Da nađeš 5 debelih ljudi na cesti( a njih bar u Americi ne manjka), bolji bi posao odradili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.