• Mali dioničar
    19.2k
    Kako diše Zona po pitanju ispadanja iz Lige?
    1. Volio bih da ispadne: (129 votes)
        Osijek
          5%
        Vukovar
        9%
        Lokomotiva
        33%
        Gorica
        53%
  • Mali dioničar
    19.2k
    Zanimljivo da u tjednu kad je Šikić sa Svetinom bio kod Mamića i kroz dodatne radnje kojima navedena dvojica kroz ZNS izruguju Dinamo, ima 2/3 forumaša koji ne žele ispadanje Lokomotive iz lige.
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Ocito nam svima vise smeta nakupina tovarskih bjelancevina u Gorici i Peric manevri nego Lokomotiva
  • Mali dioničar
    19.2k

Jako mudro s obzirom na to da bi Lokomotiva ispadanjem u drugu ligu izgubila glasove u ZNS-u jer su ponderirani stupnjem natjecanja.

I još bi ih Grad hladno mogao otkantati za igranje u Kranjči.
  • rokikaciga
    9.2k
    ima 2/3 forumaša koji ne žele ispadanje Lokomotive iz lige.Mali dioničar

S obzirom da sam ja to izjavio danas, samo napomena da imam osobne, privatne razloge zasto mi je Loksa kao klub draga, a Sikic je najvece smece na svijetu. Dalje ne bih da si ne otkrijem identitet za ove neke FBI detektive :razz:
  • Krizy
    64.8k
    Ja sam glasao za Lokomotivu jer Gorica će s ovakvom transfer politikom ionako uskoro ispasti.
    Volio bih se riješiti Lokomotive prvom prilikom.
  • Kruno
    1.3k
    Želja mi je da Osijek ali teško.
  • Dino
    5k
    Po mom mišljenju Zagrebu uz Dinamo treba još jedan stabilan klub s kvalitetnom nogometnom školom na dobroj, svima dostupnoj lokaciji u kojem bi oni koji su "višak" u Dinamu možda mogli razviti potencijal i postati kasnije nogometaši Dinama. Uz to, mora postojati zdrava konkurencija na mikrolokalnoj razini koja potiče naš klub na dizanje kvalitete. Oni koji rade i žive na rubu kriminala će u slučaju iscrpljivanja bankomata samo naći drugi bankomat.
  • Dzoni
    3.5k

Nahh nakon onog manevra Perića na Maksimiru sa valjanjem Gorici želim najbolniji mogući raspad i gašenje
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Stisnuo Osijek jer bi realno to bila najjača priča HNLa dosad, osvježenje u tom pogledu. Lokomotiva i Gorica mogu ispast i nagodinu
  • plavi72
    2.1k
    Nisam pročitao do kraja(umoran s posla :blush: ) i vidio "volio bih da ispadne"
    Glasovao sam za Vukovar misleći tko će ispasti,ali ne bih volio Vukovar !
    Lokomotiva(odmah iza Gorica) moja želja !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet