• Jos-Optimus
    8.8k
    Mali ima sreće da je Brazilac, inače bi već vozio Wolt
  • CastAway1986
    4.9k
    Da je bar mali Horvat dobio minuta ko Barin bankomat Varela...
  • ElDorado
    8.8k
    Tabinas zgleda kupljen
  • SAS1987
    19.4k
    Trebao je ostat još u kadetima i hranit ga s domaćim jajima i špekom da malo ojača za juniore.Mr Anderson

Karieru mu zaustavi holesterol :lol:
  • rokikaciga
    9.2k
    Jel se stvarno usporeduje netko tko slavi 17i rodendan za tjedan dana i ne stvara razliku u juniorima sa Modricem koji je sa 18 godina bio daleko najbolji igrac prve bosanske lige, koja je tad bila puna kostolomaca? Dragi kolege, ostavite se nogometa i pocnite pratit pikado.

Belinho mora u teretanu i puno piletine pojest da fizicki parira juniorima a kamoli u seniorskom nogometu. Ako je odlucio da ide sa svojim managerom neka ide, samo se nadam da ce Boban staviti nekakvih 20% od prodaje u ugovor pa neka ga Bara prodaje za 1-2 godine u nekakve Primere i Serie A za milijune.
  • rioda
    12.7k
    Daj me nemoj jebat da Romano objavljuje transfere Kustošije :lol: nadam se da nece prestat nakon ovogaGOAT

Mora nekako opravdati ugovor o medijskoj suradnji s Barinom agencijom
  • flajšmašina
    27

Djelomično se slažem, ne sviđaju mi se te drame oko svakog drugog klinca. Jako se cilja izazvati što veći FOMO, bilo od strane novinara jer se takvi clanci jako čitaju, bilo od menadžera koji tako rade pritisak na sportski sektor kluba, a i dižu "vrijednost" klinca.

Na našem sportskom sektoru je da izdrži takav pritisak te prepozna one koje stvarno mora sačuvati. Samo kaj će se tek za koju godinu vidjeti tko je bio u pravu pa je lako sad histerizirati.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Ma bezveze se opterećujemo ovim glupostima. Malog sam pratio u početku, YouTube sensation,ali još davno su rekli da ne žele potpisati ugovor sa Dinamom ,i ako se bude insistiralo na tome mali ide ća. Pa sve je bilo jasnije već tad. Znalo se da će dalje ,a u ovih 2 godine mali kao da je sve mlađi a ne stariji . Umjesto da napreduje on je prebačen u kadete. Ajd bok, i njega i sve ostale koji se Maju takve menagere. Od ovoga ništa neće biti.
  • CastAway1986
    4.9k
    [img]http://FB-IMG-1768053342922.jpg

Ja sam tu , Belinho nek ide .. :rofl:
  • Crni86
    18.9k
    dolazi Tabinas, imat cemo dva fan cluba na zapadu. Hrvatski i filipinski :lol:
  • Fatos Beqiraj
    814
    Belinho snima Live na TikToku sa nekim starijim tetama, i boli ga kurac za ostalo. Slobodno se ukljucite pogledajte
  • Jurki
    21.6k
    ako je tak za 2 godine bu fakat vozil Glovo.
    Jos samo jedna potvrda da je vecina Brazilaca, cim ih maknes iz favele i das im neku lovu otisli kvragu ko nogometasi.
    Iznimke postoje, ali su rijetke.

Da se razmemo tu ne mislim na nogometase koji su dosli iz uređenih obitelji i sredina.
  • Fatos Beqiraj
    814
    a je mozes vidit, objavio bi sliku da znam kako :lol:
  • Jurki
    21.6k
    tete glupe pa misle da ce iz njega iskamciti lovu.
    Zao mi decka, talenta ima, al je ocito glava prazna.
  • NitkoBitan
    34.4k
    objavio bi sliku da znam kakoFatos Beqiraj

Imas pod kategorijom "Pravila i obavijesti" temu "Postavljanje slika i video klipova na forum", sve je objasnjeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.