• Carrasco
    6.9k
    Bio je iedan igrač kojeg su jebale fizikalije pa je na kraju osvojio zlatnu loptu. Jebale vas fizikalije, da vas jebale. Neko ima fizikalije, ali nikad neće imati ni 1% onog što ima Belinho. Modrić je dao jednu jako dobru izjavu u vezi toga i u pravu je 100%.
  • Nogo
    9.6k
    Kako saznajemo, predstavnici Belinha nisu se složili s ugovorom koji je Dinamo ponudio, a nisu zadovoljni ni načinom na koji se razvija u Dinamu. Belinho igra u kadetima i to se njegovim predstavnicima ne sviđa te su odlučili da je najbolje da promijeni sredinu te zaigra za seniore Kustošije. Uskoro bi sve trebalo biti i službeno objavljeno.
    /24 sata
  • Zg123
    3.3k
    Pravo pitanje je zašto se malom utuvilo u glavu da može igrati za seniore, ali za to ne treba adresirati klub, već onoga koji ga zastupa, a to je Bara.cibona

Mislim da su ipak roditelji veci problem, ne zele raditi nista, Bara im placa sve i zele kruha preko pogace i gurnut malog sto prije u seniorski nogomet. Mogu misliti kakvi su im prohtjevi bili kod novog ugovora za malog...
  • Mr Anderson
    16.4k
    Ma kakvi Belinho i seniori. Sad vidim da je rođen 13.01.2009. Zanimljivo mi je to jer mi je nećak rođen na isti dan i igra za kadete Gorice. Po konstituciji je Konan za Belinha, a nije najveći u ekipi. Belinho se ne može u juniorima nametnuti i logično je da ga se vrati u kadete. Kakvi seniori, treća liga je ozbiljna liga.
  • Omake
    14.7k
    Ako ništa izabrao je super datum za tu odluku/vijest.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Bio je iedan igrač kojeg su jebale fizikalije pa je na kraju osvojio zlatnu loptu. Jebale vas fizikalije, da vas jebale.Carrasco

Da bi se nadomjestio nedostatak fizikalija potrebna je nogometna inteligencija i genijalnost na vrlo visokoj razini.

I kad smo kod fizikalija nije tu samo do visine. Belinho je fizicki razvijen kao 12godisnjak od glave do pete.
  • Jaki991
    592
    Nek ode mali ali ne znam zasto smo mu uopce nudili novi ugovor ako se sad pametuje da fizicki nije ni blizu juniora a kamoli seniora
  • Mr Anderson
    16.4k
    Neko ima fizikalije, ali nikad neće imati ni 1% onog što ima Belinho.Carrasco

Baš po ničemu on ne odskače previše. Ako ga uspoređuješ s Modrićem ili Messijem, potpuno promašeno. Gledao sam ga i u kadetima u juniorima.
  • rioda
    12.7k
    Mislim da kod njega uopće nije do igranja u juniorima ili seniorima, koliko do obiteljske želje (čitaj: otac) da se dođe do neke prve veće love.
  • rakurs
    2.3k
    ali ne znam zasto smo mu uopce nudili novi ugovor ako se sad pametuje da fizicki nije ni blizu juniora a kamoli senioraJaki991

Možda smo mu ponudili plan koji je uključivao njegov ostanak u kadetima još neko vrijeme, a on to nije htio? Pa ne znači ovo da ga Dinamo ne želi, samo su u klubu procijenili da je prerano za ulazak u juniore, a kamoli seniore. Ovaj to ne prihvaća i široko mu polje jbga.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Trebao je ostat još u kadetima i hranit ga s domaćim jajima i špekom da malo ojača za juniore.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Objektivno gledano,Andy Bara je u slobodnom padu trenutnoDinamo-SB

Bara je u padu nakon što je uvalio Ikonea Fiorentini za masne pare, pa je ovaj tamo propao, pa je Andy shvatio da mu je financijski isplativije dizati hype oko klinaca s potencijalom koji ne zaigraju minute u seniorskom nogometu nego krvariti i nadati se da će naći novog Olma pa ga masno preprodavati.

Nakon toga se bacio u doslovni šverc klinaca, gdje skladišti klince iz Afrike/J.Amerike u Kustošiji radi EU radne dozvole, da bi ih kasnije uz debelu proviziju slao dalje. Kakvi Faye, Coulibaly, Klapija i ostali. Faye je više proputovao kroz Europu nego ja Ryan Airom, Coulibaly je odigrao pune dvije MLS utakmice u karijeri, a cijelu sezonu je odradio u Crown Legaciju u MLS Next Pro ligi, na razini goroj od Kustošije. Klapija i dalje igra juniorsku ligu u Leipzigu, a iduća dva talenta, Aloko i Bita će završiti isto.

Tako da nemojte puno plakati oko Belihna, dečka će netko potrgati u Kustošiji, a vrlo brzo će se vidjeti da nema što raditi u seniorskom nogometu još, pa sa tribine se to vidi svaku utakmicu kad ga se pogleda.
  • Goncalo Santos
    3k
    Mislim da je najveci problem kod belinha njegova obitelj koja je namirisala da bi si mogli osigurati egzistenciju preko djeteta od jos onda 15 godina.

Bara je pricao jos u pretproslom gostovanju na inkubatoru i po portalima da nitko od njegove obitelji ne radi jer ne znaju jezik? Takoder ima i nekoliko sestara.

Vjerujem da se obitelj ponadala i popusila pricu kako ce mali biti novi neymar samo da se trebaju strpiti, ocito vise ne zele cekati nego sina zele sto prije unovciti. Klasicni mindset sirotinje iz favela.

I nogometnim laicima je jasno da belinho nije spreman za seniore, ali eto, neka mu je sa srecom. Nije dijete krivo sta odrasta u disfunkcionalnoj sredini, s jedne strane obitelj koja planira osigurati egzistenciju preko njega, s druge strane bara...
  • Netkos
    36
    Varela je samo dva mjeseca stariji od njega, ako ovaj ne može s 17 godina koje će navršiti za par dana se probiti niti u juniorima onda ima problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.