• Pacho
    12.5k
    Uskoro:

G9yAJvIXMAAgsOB?format=jpg&name=large
  • jedan u nizu
    16.9k
    Dark > Stranger thingsNitkoBitan

Upravo pogledao prvu sezonu.

Mogu reci da me dobro navukla.

Cuo sam za tu seriju, znao sam samo da je neki triler. Nisam imao pojma o cemu se radi niti da je iz Njemacke, niti da je SF.

U pocetku me smetao taj neki tipicni set-up za ''nordijske'' trilere, jesen, kisa, tmuran gradic, manjak statista, jeziva muzika koja je prenaglasena i to.
    Ali radnja jako brzo postane zanimljiva, i moras ostati dosta skoncentriran da pohvatas sve sto se dogada.

Znam je odlicno ocijenjena do kraja, da nisu smisljali scenarij kako su snimali nego da su odmah na pocetku imali ideju, pa ocekujem da ce druga i treca sezona isto biti dobra kao prva.
  • don
    17.6k
    U pocetku me smetao taj neki tipicni set-up za ''nordijske'' trilere, jesen, kisa, tmuran gradic, manjak statistajedan u nizu

baci oko i na From ako nisi, slična serija ali suprotnost tome šta si napisa. Uskoro izlazi 4. sezona.
  • nwankwo646
    1k
    Start Up, serija iz 2016. Tri sezone odlične.
  • NerminB
    664
    Meine Mutter, meine Vatter ili Generation war, ko nije gledo top serija, malo sam se podsjetio jer je nisam odavno gledao. Ima tri epizode po sat i pol.
  • Pacho
    12.5k

Jel to ona u kojoj prijatelji stalno nalete jedni na druge na fronti dugackoj 3k kilometara? :grin:
  • NerminB
    664
    Dobra je serija, ne zajebavaj :grin:
  • rioda
    12.7k
    His&Hers, serija na Netflixu, meni jako dobra i zanimljiva bila
  • masacusec
    7k
    House of dynamite!
  • Droljo
    24k
    Upravo pogledao prvu sezonu.jedan u nizu

Zavidim ti. Iako, je dosta vremena prošlo pa bi mogao opet pogledat :lol:
    Jedino je sranje kad znaš o čemu se radi. Onako prvi put je brutal. Nemoj si spojlat samo...
  • NerminB
    664
    Kako dobra serija covjece, kakav zavrsetak..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.