• Fatos Beqiraj
    792
    Sta vi mislite da boban u 6 mjeseci moze promjenit politiku od zadnji 5 godina. Pa nije on kriv sto nije zateka kvalitetne hrvate u momcadi pa je mora dovodit strance da zakrpa jer su domaci preskupi.

Sa pametnim uvodjenjrm mladih u buducnosti za par godina se moze ocekivat nesto. A ne sa 22 godisnjim stojkovicem i soldom i 28 godisnjim mudrazijom od kojih ima bolji 5 na njihovoj poziciji.

REZULTAT JE PRIMARAN.
  • rokikaciga
    9.2k
    Ali ako se ne varam oni i jesu pretezito imali igrace iz la masije i onda 5-6-7 igraca popuni rupe ukljucujuci i najvece zvijezde. Tada se poklopilo da najvece zvijezde i jesu iz La Masije...Messi, Pedro, Cesc, Xavi, Busquets, Iniesta

Recimo jucer su iz La Masije Cubarsi, Eric Garcia, Balde, Pedri iz prve ekipe. Rupe su popunjene sa golmanom , Kounde, Frenkie, Bargdhji, Fermin, Raphinha i Ferran Torres. Od 7 ne domacih decki 3 su spanjolaca i 4 bas stranca. Od zamjena Gerard Martin je decko sa ulica Barcelone koji je doveden za B ekipu pa je napredovao, Marc Bernal 18godisnjak iz La Masije, Rashford, Yamal i Olmic. Dva La masija igraca i stranac.

16 igraca
    7 iz akademije
    4 Spanjolaca
    5 stranaca

I mislim da je to jako zdrava strategija gdje je najveci udio decki iz akademije i onds podjednako iz domace drzave i stranaca.

U Hrvatskoj je malo skakljivo definirat stranca stranca jer Miha Zajc kao Slovenac definitivno zna kaj je Dinamo, kaj je Zagreb, prica hrvatski i rodio se blize Zagrebu nego Bruno Petkovic, npr. Ako se ne zeli tjerat mak na konac.

Mislim da je to model kojem moramo teziti. Mora se isprofilirat 3-4 igraca za prvu ekipu od trenutnih u19 igraca kroz sljedecih 12 mjeseci. Ne kazem da moraju bit zabetonirani u prvih 11 ali barem 1000-1500 minuta moraju dobiti svaki. Noa, Jakir, Horvat, Pavic, Varela mi prvi padaju na pamet.
  • bazooka93
    79
    brzo bi se aklimatizirao na grbave terene a ne ko Vidovic Villar i sl gledaju gdje su koji k dosli
  • Facke
    7.4k
    Stvarne su neki presli svaku granicu. Em tu, em na drustvenim mrezama em se sad javljaju ljudi poput Antolica zbog eventualne prodaje Stojkovica. Pa koji je vami vise kurac?! Same da ocrnite klub, Bobana i koga god vec. A pogotove mi smeta te od ljudi teri su bili na platne liste Dinama. A nemaju drugoga posla nek srati.

Nije mi jasne koj imaju srati. Imeli sme jake dober prelazni rok, kvalitetni igraci su nam dosli. Te kaj nam ceste steka igra je druga stvar. Mislim da eventualna prodaja Stojkovica nije nikakva tragedija. Pogotove ak se odluci s 22 iti k arapi. Te dovolnje govori o njegovim osobnim ambicijama ko nogometasa.
  • NORTE
    21.9k
    • Najveći problem za momčad je pozicija desnog beka zbog ozljede.Nogo

Kako je ovo moguće?

Imamo 4-5 igrača pod ugovorom koji igraju ili su igrali tu poziciju.

Moris
    Mikić
    RPG
    Niko
    KTC

Što će nam novi desni bek pored popunjene pozicije?

Kad se vraća Moris?
    Mikiću trebamo davati priliku, a rezervne opcije imamo.
  • Zagi
    14.1k
    U Hrvatskoj je malo skakljivo definirat stranca stranca jer Miha Zajc kao Slovenac definitivno zna kaj je Dinamo, kaj je Zagreb, prica hrvatski i rodio se blize Zagrebu nego Bruno Petkovicrokikaciga

Naravno. Zato i je ta podjela glupa. Niti Zajc niti Dilaver nisu stranci osim lokacijom rodilišta.
    Ili ne znam, Gojak.
    Glupi lokal-patriotizam.

Mora se isprofilirat 3-4 igraca za prvu ekipu od trenutnih u19 igraca kroz sljedecih 12 mjeseci. Ne kazem da moraju bit zabetonirani u prvih 11 ali barem 1000-1500 minuta moraju dobiti svaki. Noa, Jakir, Horvat, Pavic, Varela mi prvi padaju na pamet.rokikaciga

Da , samo bih htio apostrofirati (zato sam i naveo primjer Yamala i Dembelea) da ih nije dovoljno označiti kao talente. To ništa ne znači.
    Mora im se osloboditi mjesto u ekipi, a ne kao u slučaju Mikića upišat se u gaće i trčati tražiti nekakvog Tabinasa zbog ozljede Valinčića.
    Kao da su Pedri i Gavi nizali briljantne partije. Nisu, bilo je normalnih oscilacija.
    Istrpiš, profitiraš kasnije.
  • fakin
    2.7k
    Kako je ovo moguće?

Imamo 4-5 igrača pod ugovorom koji igraju ili su igrali tu poziciju.

Moris
    Mikić
    RPG
    Niko
    KTC

Što će nam novi desni bek pored popunjene pozicije?

Kad se vraća Moris?
    Mikiću trebamo davati priliku, a rezervne opcije imamo.
    NORTE

moris ozljeđen i kad se vrati ko zna koliko će mu trebati da uđe u formu, nije već dugo igrao.
    mikić junior
    rpg ne računa se na njega više
    galešić je stoper
    ktc je gotov s karijerom.

da zaista, zašto bi nam trebao novi desni bek?
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Evo ja ću dati još jedan primjer da se vratim na ovu temu da samo trebamo dovesti Livija, riješit se nekih igrača i to je to i igramo fabulozno i sve će biti u redu….

Ja sam jedan od najvećih obožavatelja Hoxhe, čak i kada su ga svi pljuvali, ja sam znao da je to igrač koji na pravi dan može izjebati svakoga, samo čovjek je nekonzistentan i nije za svaku tip utakmica…. I onda kada ga ne ide jedina nam je opcija je da vadi kestenje iz vatre Varela sa 17 godina…

I ok treba davati šanse malom, ali mali u pravilu ulazi jer Hoxhu ne ide, umjesto da ga pomalo uvodimo i da se navikava….

Pa šta ne bi bilo dobro da imamo neko stabilno krilo a la Lisica koji možda ne može napraviti takav darmar kao Hoxha na pravi dan, ali koji može iza dobro pokriti i sudjelovati u igri….

Kužim da je ideja bila da to bude Vidović, ali mislim da je svima jasno da Vidović ne može na krilo, sada jel ga se treba forsirati u vezi i tu davati vise prilike to je druga tema, ali očito nam tu nedostaje igrač…

Po meni imamo još takvih rupa, ali evo jednog očitog primjera….

A da ne govorim o opterećenosti, nas čekaju po meni minimalno još 4 europske utakmice + završnica kupa + naravno HNL. I sad je plan šta kao, Hoxha starta svaku i Varela ako ga ne ide ulazi?

Ponavljam ovo govorim kao ljubitelj Hoxhe i čovjek koji misli da može razjebati svakoga, ali na los dan je fkt los…

Evo i kolega dao još jedan primjer toga, dok sam ja ovo tipkao svoje… Desni bek, imamo kao ovo imamo kao ono, a zapravo nemamo….

I ne kažem da nam trebaju dugoročne opcije možeš posuditi nekoga na 6 mjeseci, mislim i to je ok….
  • Jurki
    21.5k
    da zaista, zašto bi nam trebao novi desni bek?fakin

Dok je Rpg u kadru bek nam ne treba.
    Mikica forsirati maksimalno do povratka Valincica.
    U slucaju kartona imas Galesica.

Natrpavanje rostera nema nikakvog smisla, samo ces razjebati postojecu koheziju u ekipi.

Isto tako gdje naci beka koji je dovoljno kvalitetan, a da zeli doci do kraja sezone?

Kak god okrenes nema smisla i logike.

Mozes jedino dopeljati Tabinasa kojeg bi morali platiti (za kaj ocito nismo bas prevec zainteresirani jer da jesmo bio bi u Čatežu).. i da bu alternativa Mikicu i bek u drugoj momcadi iduce sezone.
  • Brusa
    3.9k
    Dok je Rpg u kadru bek nam ne treba.Jurki

Ne znam kako možeš ovo ozbiljno izjaviti prijatelju.
    On "je u kadru" ali je očito da nije u kadru i da se na njega ne računa. 24 minute u cijeloj polusezoni, nije ni na pripreme pozvan...
    Ili ja nisam skužio sarkazam
  • fakin
    2.7k
    Dok je Rpg u kadru bek nam ne treba.Jurki

jel tebi jasno da je rpg potpuno otpisan iz kluba? nije uopće otišao na pripreme niti trenira s momčadi, on više nikad neće igrati za Dinamo.

mikić može ponekad igrati, ne može svaku utakmicu 90 min jer je junior.

galešić nije uopće bek, nego čisti stoper.

i nažalost nemamo trenutno nijednog "normalnog" desnog beka. ko zna kad će se valinčić vratiti i u kakvoj formi.
  • Jurki
    21.5k
    isprike na malo krivo upotrijebljenim rijecima.
    Mislio sam u klubu.

Decki, ali tko zna ako ne nađe klub i ako bu trebalo uskociti.. kaj bumo placali igraca bezveze a zdrav je a igral je netko treci?

Nebi bilo prvi puta da totalno otpisan igrac zaigra ponovno za klub.
  • don
    17.6k
    po meni win-win situacija šta se tiče Stojkovića.

ako sa 22 godine potpiše odlazak iz ozbiljnog nogometa onda je jasno kakva mu je glava i da tu ubuduće nema kruha ni za nas ni za njega. S druge strane, ako odbije, imat ćemo i dalje Stojkovića, nećemo izgubiti ništa ni financijski ni igrački i nadat ćemo se da će pokazat svoj puni potencijal.
  • NitkoBitan
    34.4k
    galešić nije uopće bek, nego čisti stoper.fakin

Pa Valverde u Realu pokriva beka a vezni je igrac. U cemu je problem?

Klub sa proracunom od milijardu eura ne zeli potrosit novac na dovodenje dodatnog igraca kad postojeci moze pokrit tu poziciju.
  • fakin
    2.7k
    sad nam tek počinje prijelazni rok i zašto ne bi doveli nekog desnog beka da nam igra desnog beka nego bi krpali sa stoperima koji uopće ne igraju tu poziciju? to se krpa kad usred sezone zbog nekih okolnosti ostaneš bez nekog čija je to prirodna pozicija, ali sad upravo imamo prijelazni rok i moramo dovesti nekog desnog beka, pa nećemo valjda do kraja sezone tu poziciju krpati sa stoperima ako sad imamo prijelazni rok za dovesti igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.