• fakin
    2.9k
    ok, izrada projekta rušenja stadiona.
  • Denle
    35
    Je, odabran je za izradu projekta rusenja. Svatko tko ima pristup internetu to moze lako provjeriti. Zalba na odabir ponuditelja je izdana i trenutno se zalba provjerava.

Inteligentni pozdrav.
  • FelceAzzurro
    1.4k

Još jedan pametni fakin.

Projekt i izvođenje su znači jedno te isto?
    Inače se stadion ruši u Auto Cad-u?

Fakinski pozdrav
  • Ljubo
    398

Jbg zajebo si samog sebe sa zadnjom rečenicom…

Neinteligentni pozdrav
  • Denle
    35
    Mislim da niste mentalno zaostali i toliko glupi da se pravite mutavi pa da ne znate na sto je covjek mislio. Zna se tocno na sto se mislilo, al vi ste krenuli cjepidlaciti.

Neiskreni pozdrav
  • shameless86
    1.4k
    10 dana je rok za zalbe i za vjesnik
  • Denle
    35
    Za predaju zalbe, da. Ako se izda zalba i ona bude valjana, onda moze potrajati nekoliko mjeseci dok se zalba ne provjeri u potpunosti.
  • shameless86
    1.4k
    znam..mozda sam krivo protumačio fskinov tekst..ja sam shvatio da on misli da je kao za max predana zalba,a za vjesnik da je vec gotova stvar.
  • Borovljanin
    475

Koliko ja znam, a neka me netko ispravi, predana je žalba za izradu projekta uklanjanja stadiona i stoji tako od desetog mjeseca.
  • Denle
    35
    Zalba je ulozena 21.11. od strane Smagra d.o.o.
  • Denle
    35
    Info sa SSC:

Tomasevic je maloprije u Zagrebi po Zagrebu rekao da su toku zadnji dogovori o sastavu zirija arhitektonskog natjecaja, da je suradnja dobra i da ocekuje uskoro da se raspise natjecaj.
  • mali M
    9.5k
    su toku zadnji dogovoriDenle

ocekuje uskoroDenle

:roll: "svašta reci, ali nemoj obećati nego samo nemoj biti precizan"
  • Denle
    35
    Da vam Isus dodje i kaze gradit ce se stadion, vi biste ga pitali zasto ima prist na guzici
  • mali M
    9.5k
    a kaj ti briješ.. ukazao sam na politiziranje.. nije ništ konkrentno rekel od "uskoro" i "dela se"..
    Stadion će se izgraditi jer je već sve pokrenuto i od strane države i Dinama i ostalih pulena, to nitko ne osporava to kaj bi ti da se pleska Tomici je tvoj problem..
    I inače analogija u postu ti je razina jazavca..
  • Denle
    35
    Da imas racionalnu sposobnost samostalnog razmisljanja i koristenja svoje glave, znao bi da je i ovo previse sto je senf rekao, jer jedini tko zna kad bi se potencijalno mogao otvoriti arhitektonski natjecaj je DAZ. Ni grad, ni drzava, ni klub.

Ako sad nisi shvatio, hoces da ti jos i nacrtam?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet