• rokikaciga
    18.8k
    Karacic ipak na Opusu, odlicno pojacanje sarana
  • Ivdzo11
    11.1k
    Fran Karačić ipak odlazi u Osijek. To je sada konačno, igrač se već pozdravio i sutra bi trebao krenuti prema pripremama kluba s Opus Arene.

Karačić je, što je već napisano, sve bio dogovorio s Osječanima, ali pojavio se prvog dana na Hajdukovim pripremama. Posao nije bio gotov, čekalo se da sve ključne osobe na Poljudu daju pristanak. Sada je i to postignuto, a Osječani će imati i otkupnu klauzulu.

Što se Nike Sigura tiče, ima ozbiljnog interesa za njega, ali u ovom trenutku njegov odlazak nije izgledan.
  • blue heart 72
    3.8k
    Možda i ima interesa za Sigura, samo je problem u cijeni. Dok magarad očekuje oko 5 milijuna, ne vjerujem da je netko spreman platiti za njegove usluge više od 3. Osim toga i pitanje je koliko će od tog eventualnog iznosa i završiti u klupskoj blagajni, odnosno koji dio kolača bi otišao na "posredničke usluge"
  • Zagi
    19.2k
    Super je to kada si sa tolikim akumuliranim minusom i dalje u poziciji da se možeš cijenkati, pa i posve odbiti ponude.
  • blue heart 72
    3.8k
    iskreno ja ne vjerujem u te navodne ponude ni za Sigura, kao ni za Mlačića. Da je netko njima ponudio 5 milijuna za Mlačića, ne bi on više bio stanovnik Splita . Ista priča i sa Sigurom, da ima ponuda ne bi oni puštali Karačića u Osijek, pa da onda ostanu samo na malom Hodaku kao desnim bekom
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

A ako tako pišu strani mediji očito nekog dima ima. Plaćene članke moš napravit na SN ili DP i Indexu, no mislim da su i Talijani pisali za Mlacica i Inter, očito nije to tak izmišljena priča.

Ovaj dio oko cijenkanja je zanimljiv, netko tko već ima kaznu Uefe i ne znam koliko minusa da se tu navlači ja bi 5, ne bi 3 i pol...a malo su mi čudni i njihovi igrači (pogotovo strani) kako da malo više ne pritišću odlazak, Celtic je institucija za ove dole
  • Zagi
    19.2k
    Ok ali to svejedno ne objašnjava kako imaju toplu vodu u tuševima.
  • blue heart 72
    3.8k
    meneđerske veze čuda rade
  • Olmic
    6.1k
    Osijek se fino pojacao i jos mi tam moramo prvu tekmu, a tam su uvijek drame
  • Klenx
    12.2k
    Osijek se fino pojacao i jos mi tam moramo prvu tekmu, a tam su uvijek drame — Olmic

Bolje da smo tamo prvu utakmicu gdje će se oni 2-3 tjedna uštimavati, nego recimo u 3.ili 4.mjesecu kad će se dosta toga lomiti, a oni već ući u neki ritam i poštimat se.

Pobjeda tamo u prvom kolu nastavka bila bi nam strašan poguranac.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Goričan prema Poljskoj i Lechii Gdansk
  • CastAway1986
    6.7k
    ja sam mislio da se otprije prate s obzirom da su oba u kanadskoj ekipi
    Bubanja bi im mogao biti dobro pojacanje
  • Jaro
    13k
    A ako tako pišu strani mediji očito nekog dima ima. — Tvrdica McTvrdi

Pa Bari svako malo Romano napravi PR, Romana prenose svi mediji. Nisu strani “novinari” nis drugaciji od nasih… OK, vjerojatno traze vise od rakije i porcije tripica…
  • Nogo
    13k
    Osijeku oko 300k odštete.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Malenica, Guedes, Mersinaj, Hasić, Barišić, Čolina, Teklić, Mikolčić, Akere, Omerović i Matković.

Danas protiv Basaksehira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.