• Mr Anderson
    22.6k
    Dajte ljudi pa koji vam je kurac? Ademi da se vrati i da igra za 2. momčad? Siguran sam da nikom u upravi neće tako nešto pasti na pamet. To bi bila uvreda za legendu kluba kakav je Ademi. Može se vratiti jedino u nekoj drugoj ulozi, kao igrač više ne.
  • ksapi
    9.1k
    Svašta se ovdje da pročitat :rofl:
  • Fan
    2.9k
    Znači bila bi sramota ako bi čovjek htio i dalje igrati nogomet i, ne daj Bože, biti mentor i uzor drugim nogometašima, u klubu gdje su si međusobno dali sve? Da, sramota najvećeg ranga, kako se to itko usudio spomenuti.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    pa kao da si s Marsa pao, daj mi jedan ozbiljan primjer neke legende kluba koja je tako igrala za B momčad
  • Mr Anderson
    22.6k
    Znači bila bi sramota ako bi čovjek htio i dalje igrati nogomet i, ne daj Bože, — Fan

Ako ti ne razumiješ, džaba ti objašnjavati. Da, bila bi uvreda da mu mi tako nešto nudimo. Druga je stvar da on sam dođe u klub s takvim prijedlogom, ali to se neće dogoditi.
  • fakin
    6.8k
    Vojnik kluba, ali samo kad njemu pase i u ulozi koja njemu pase. To mi ne zvuci bas kao vojnik kluba
  • NKDZ86
    10.1k
    najjače je kad kažu najtrofeniji igrač dinama. oke, kaj to znači, zbog tog je legenda? svi znamo kad je igrao za dinamo i tko je tad bio u dinamo i da je tad dinamo dominirao hnl-om...
    on je zbog dinama najtrofeniji, a ne dinamo zbog njega. otišao je u kinu i sad u ujpest nepotrebno.
  • The Undertaker
    10.3k
    Kad Ademi ulazi u klupske prostorije onda svi trebaju biti u stavu mirno, prostrijeti crveni tepih, dati mu najbolje mjesto u loži dok je živ.
    Što se tiče neke funkcije i posla u klubu, protiv sam da se to dijeli po zaslugama. Ako klubu stvarno treba i ako ga vidi na nekoj funkciji onda da ali ne izmišljati sad neka mjesta da se igrač uhljebi.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    ti imaš ozbiljnih problema kad ovako sereš po Ademiu. Ako na kraju karijere ne želi igrati za B momčad onda nije vojnik kluba? Šta čovjek sve neće pročitati.

Ademi nije legenda? Majke ti mile, jutro nije ni počelo, a već mi je prisjelo
  • Božo
    51
    Ne mogu vjerovati kaj čitam. Pa kaj ste se u tovare pretvorili da ste počeli svakog igrača Dinama pljuvati? Brzo zaboravljate tko je i koliko dao za Dinamo. Sramite se vi koji ovako pišete o Ademiju a i nekim drugim našim legendama kluba… Niste ih dostojni izgovoriti a kamoli pljuvati!
  • Droljo
    32.4k
    Od benigne ideje forumaša do rovova u pola dana. :lol:
    Stvari se rade dogovorno. Ako misli biti trener a ujedno želi igrati nogomet zašto nebi bio nekakav (pomoćni) trener/igrač u b ekipi. Da se školuje i ujedno pomogne ekipi iskustvom jedno poluvrijeme kad je potrebno. Mentorira mlade i na taj način stekne iskustvo za voditi prvu ekipu jednog dana. A možda kupi kuću na hvaru i ode uživati do kraja života. Love ima...
  • Mr Anderson
    22.6k
    svi znamo kad je igrao za dinamo i tko je tad bio u dinamo i da je tad dinamo dominirao hnl-om...
    on je zbog dinama najtrofeniji, a ne dinamo zbog njega. otišao je u kinu i sad u ujpest nepotrebno.
    — NKDZ86

Pretpostavljam da isto misliš i za Livakovića, Oršića i ostale?
  • fakin
    6.8k
    Svi oni imaju vecu korist od Dinama, nego sto Dinamo ima od njih. Koliko njih se odreklo vece place da bi igrali i pomogli klubu da ostvari jos vece uspjehe?
    Ja Ademija volim, ali i on je ostavio klub i otisao u Kinu za pare.

Ako se sad livakovic vrati u klub za manje pare nego bi dobivao u turskoj e to je onda ta razina. Sve ovo ostalo su price. U zadnjih 10 godina ne mozes 3 igraca naci koji su odlucili igrati ili ostati u Dinamu za manju placu.
    To je ljubav prema klubu, a ne kina, ujpest, southampton, feyenoord, como i slicno.

Slucaj baturine, Boban ga je trazio da ostane jos sezonu da pomogne klubu on je odjebo. Petkovic znate i sami pricu.
    A meni su i ademi i petkovic bili legende, ali stvarnost je nazalost drugacija.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Jadan je klub s takvim "navijačima".
  • fakin
    6.8k
    Jadan je klub s takvim "legendama" koji odu iz kluba radi vece love
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.