• blue heart 72
    3.5k
    Samo se mačka slučajno okoti...
  • Nogo
    11.2k
    Ipak, u dogovoru s klubom, kako doznajemo iz menadžerskih krugova, Babec je isposlovao odlazak u Južnu Koreju, točnije u FC Seoul.

Slavonskom će klubu pripasti otprilike isti iznos kojeg je uložio u igrača, dok bi Babec, kada prođe liječnički pregled, trebao staviti potpis na dvogodišnji ugovor.
    /Tportal
  • Zg123
    3.6k
    Pisu 24 sata da je Svetina gotov, ponudili su mu opciju ili da sam da ostavku ili ce se sazvati izvanredna sjednica
  • Dudu 9
    1.1k
    Taj ljigavac ima 100 života.
    Valjda mu je ovaj put konačno odzvonilo.

Sad treba iskoristiti priliku, da poguramo našeg čovjeka na čelo ZNS-a.
  • Crni86
    22k
    A sad adioooo
  • KtcGoat
    5.5k
    Na Opus Arenu je došao Samuel Akere, 21-godišnji krilni napadač iz poljskog Widzewa kojeg je početkom sezone trenirao Željko Sopić. Nigerijac je stigao na posudbu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora, a za Widzew je ove sezone u 18 nastupa zabio samo dva gola.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ne bih se začudio da ga izbace iz IO HNSa a da ostane u ZNSu. Šprajcer manevar.
  • rioda
    16.6k

Točno to očekujem da će se dogoditi.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Evo i Barcelona zeli Mlacica samo im ne pase jer je desnjak. Steta
  • vjeko1701
    25k
    Evo i Barcelona zeli Mlacica samo im ne pase jer je desnjak.Fatos Beqiraj

Eh, zamalo.
  • Kumerle
    2.9k
    Ne bih se začudio da ga izbace iz IO HNSa a da ostane u ZNSu. Šprajcer manevar.The Undertaker

Ovo očekujem da će se dogoditi i sve drugo bi me iznenadilo. Iako, sad će ZG izgubiti svoje predstavnike u HNS-u i još više oslabiti utjecaj koliko god on do sada ionako bio klimav za naš Dinamo.

Nakon sastanka Kustića i Bilića sad još i ovo... nadam se da je samo moja paranoja...
  • nwankwo646
    1.2k
    Prvi transfer na Poljudu, kosa na Pajazitijevu glavu :grin:
  • hardek
    10.2k
    Možda je u meni problem al ja stvarno ne kužim taj hype oko Mlačića. Pukstas, Sigur čak i Hodak još razumijem al Mlačić mi je totalna misterija. Dečku su oproštena jedno 4 žuta kartona, udara kao prime Jurica Buljat, a ako me pamćenje dobro služi u dodavanjima je ispodprosječan i za HNL.
  • rakurs
    2.9k
    Nitko od nas nije kužio niti hype oko Vuškovića pa ovaj danas vrijedi 40 milja i reprezentativac je. Ne kažem da će i ovaj tako, ni ja ne vidim ništa specijalno u tom malom, ali očito ima nešto kaj se sviđa klubovima jbga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.