• NVKOD
    13k
    Nastavno na post u temi "Prijedlozi - Kritike - Pohvale", otvaram temu koja bi se bavila pouzdanošću izvora vijesti o transferima, isključivo za Dinamo. Stavljam link na svoj komentar.

Smatram da je Manchester United vrlo dobro nazvao i objasnio svoje razine pouzdanosti pa bih uzeo njihove nazive:
    • Tier 0 (Undisputed, Official Sources)
    • Tier 1 (Highest Quality Sources)
    • Tier 2 (Very Reliable, some details may need confirming)
    • Tier 3 (Average to Good Reliability, may have questionable sources)
    • Tier 4 (Indirect sources, low reliability)
    • Tier 5 (Aggregators, Known Shitposters and Banned sources)
    • Tier of Shame

Tier 0 su službeni kanali kluba, ali trebala bi mi pomoć vezano za ostale razine. Pod razinu mogu biti domaći/strani novinari ili portali kao što su: Tironi, Ničota, Index, Tportal, Telesport, Fabrizio Romano, Gianluca Di Marzio, Lapore, SkySport itd. Najveći šrotovi od tekstova i prognoza, a tu mi prvi pada na pamet PSK, idu direktno u Tier of Shame i takve stvari uopće ne bi ni objavljivao pod "Transferi - vijesti".

Tko god je više upućen, neka da prijedloge za pojedine razine pa ću složiti tablicu za ubuduće. Bitno je da ne dajemo pažnju/klikove nebitnim likovima i portalima!
  • wolfgang14
    4.3k
    Ja bi ovako složio:
    Tier 0 - Klub
    Tier 1 - Fabrizio Romano
    Tier 2 - Haza, MV...
    Tier 3 - Naši domaći novinari i pojedini portali (Ničota, Tironi i općenito Germanijak i SN)
    Tier 4 - Tportal, Telesport, Večernji list, strani twitter insideri
    Tier 5 - Pojedini nepoznati instagram profili čijih imena se ne mogu trenutno sjetit jer ih ignoriram
    Tier 6 - ovo se može zvati i PSK Tier

Index nisam stavljao nigdje jer uglavnom nemaju svoje izvore nego prepišu s Germanijaka i SN
  • austrijanac
    11.7k

Mati i Niko su jači od Sportskih u zadnje vrijeme.
    Kao i Ledinski iz vecernjih.
  • rioda
    17.1k
    Mati će se sam svrstati sad s ovom informacijom da Livaković stiže do ponedjeljka.

Koji Niko?
  • OsamŠest
    7.7k
    Koji Niko?rioda

Kolega @Niko1986
  • rioda
    17.1k

Pa gdje on piše? I kakve insajde izbacuje, nisam dosad ništa vidio. Osim ako se ne misli na forum i informacije o vremenu objave pojačanja na društvenim mrežama :grin:
  • Crni86
    22.3k
    mati je u zadnjih mjesec, dva postao meni se cini najpouzdaniji od svih novinara.

Al kak velis, potvrdu cemo dobit u ponedjeljak. Ili necemo :smile:

isto za tportal pise
  • Eduardo
    29.8k
    @emreli21 visoko kotira samo što dugo nije bio online, a još duže nije pisao... svakako ulazi u tier 2, a moguće i u tier 1 jer nije sve svoje info koje ima iznosio javno.
  • OsamŠest
    7.7k

Slažem se, mislim da ga je kolega prenisko stavio u Tier 3.
  • rokikaciga
    15k
    Jel se moze editirati prvi post i staviti popis u njega?
  • criticus
    8.3k
    U koji tier spada Leonardina frizerka?
  • Ljubo
    890
    Tier 0, logično.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Gdje se stavljaju ovi koji su čuli ,al nije ništa sigurno, javit će kad provjere ,pa naravno nikad ništa:lol: mogli se oni samo nazvati inside outside . Neka svakoga ,svi volimo tu temu. Neko da se zeza, neko jer je ludo zaljublj n u Dinamo i sve oko njega , neko da si digne tlak pa poludi . Meni su svi dragi , a većina nas ,neko prije a neko poslije vjerujemo više zoni i čitamo samo zonu ,nego svim dnovinarima zajedno. Meni su @Hazai @Miro Vugrinecuvijek nr one uz sav respekt svima koji nešto podjele jer su čuli na jedan ili drugi način
  • mali M
    10k
    Prijedlog za temu transferi gdje je zabranjeno komentiranje. Da tamo na vrhu upisa iznad članka se stavi "Tier xy" da možemo odmah znati vjerodostojnost članka prema onome gdje je izašao i tko ga je pisao
  • rioda
    17.1k
    Mati će se sam svrstati sad s ovom informacijom da Livaković stiže do ponedjeljka.rioda

Ponedjeljak se bliži kraju...
  • MateG
    362
    A dođe i utorak…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url