• Zagi
    13.9k
    da ničiji inside infoi nisu vjerodostojni kao nekadvlatkomarkovic

pssst, nemoj nikom reč' ali ...
    ...nikada nisu niti bili .
  • Krizy
    64.6k

Pet igrača je uspjelo iz Barce B u posljednje dvije godine.
    Četiri nisu bila u našoj kupovnoj moći, peti je Domínguez.
    Ostali nisu na nivou Dinama ili su ostali u Barceloni.

Rekao sam da su peti u četvrtoj ligi jer je bilo spomenuto sedam igrača iz trenutnog kadra koji imaju mjesta u Dinamu.

To je nemoguće jer će oni koji su dobri ostati u Barceloni, neki će otići za nama prevelike iznose, neki će propasti. Možda možemo uzeti jednog, meni bi i to bilo super.
  • Brusa
    3.8k
    Dovoljno je da netko koga želimo dovesti kaže krivu riječ u razgovoru s Bobanom da transfer propadne, a i obrnuto da netko tko je otpisan kaže pravu riječ pa ga vratimo.vlatkomarkovic

Ovo...kao da opisuješ ponašanje nekoga tko je.... kako bi rekao Petko: BIPOLARAN :eyes:
  • Jurki
    21.3k
    Iz ove "šablone" s Barcom mozemo samo profitirati.
    S nekima ce se sigurno fulati, s nekima ce se pogoditi. Jbg to je nogomet.
    Ako neki igrac mozda i nije dobar za Barcinu prvu momcad, moze biti solidan hnl igrac.
    Zakaj dati za npr neku špicu iz Hnla 2-3 milje, a takvog mozes iz Barce dopeljati za kikiriki.
    Sigurno nebumo pretrpavali drugu momcad ili juniore sa strancima.

Činjenica je da mi iz domaceg bazena ne mozemo popuniti sve pozicije u prvoj ekipi.. ovak ovo moze biti samo "low risk - high reward"

Ciljani dolasci itekak imaju smisla.

Prica se o reputaciji.. pa tak se i gradi reputacija da dovodis jeftine neafirmirane klince i napravis od njih top nogometase.
    Top kvalitetu nogometasa mi tak i tak ne mozemo dovesti.. vec samo stvoriti.. te je ovo ispravni nacin razmisljanja.

Ide mi na zivce, kad se nije skauteralo trziste.. nije valjalo.. sad kad se radi, trazi di kaj ima ... opet ne valja.
  • rakurs
    2.2k
    Iako ne uzimam zdravo za gotovo s obzirom da dolazi iz Sportskih, ovo za Livakovića je očekivano. Predobro da bi bilo istinito je izgledalo, svi znamo kakvi su Turci jbga...
  • Fan
    1.8k
    Mogo bi i Livi tu pomoći i pri tome ne mislim samo na iscrpljivanje nego im može i oprostiti pola svoje plaće (to je milja i pol eura!).
    Mislim, neću imat nikakve manje mišljenje o njemu ako to ne napravi, ali ako je istina da je pun ko brod i da mu je baš takva ogromna želja doć u Zg...
  • Jos-Optimus
    8.6k
    Pa nista tu nije cudno u vezi Livija. On zeli doci, mi ga zelimo, a znamo da ce Turci srati do zadnje sekunde, apsolutno sve ocekivano
  • NB86
    17.4k
    Jos jedan razlog vise za zapitat se koji je kurac bio liviju kad je otiso tamo
  • CastAway1986
    4.8k
    Onaj Marcelo Ryan je otpao i hvala Bogu da je tako , brazilac koji s 23 godine se seli po Japanu nebi nam bio nikakav upgrade na ovo sto vec imamo., s druge strane vjerujem da je Boban za Matkovića i mislim da bi se u Dinamu mogao razviti u jako dobrog igraca...
    Što se Livakovica tice njegova želja je svima poznata ali bojim se da ce turski šupci odugovlacit s tim poslom...
  • vlatkomarkovic
    2.6k
    Nemojte mi izvrtati rijeci ni na Bipolarni ni da je Mamić broj 2 ni ništa slično toga… Naravno da se sve dogovora, ali čovjek s takvom karijerom može vidjeti i sigurno najbolje procijeniti kakav je neki igrač karakter i koji su njegovi motivi i slično i možda vidjeti u igraču nešto sto drugi ne vide o tome se radi ili možda vise vjeruje drugim igračima vise…. I mora netko imati zadnju u svakom klubu….

Samo kažem da dzabe inside infoi kada on jedini zna ko će doći ili ne doći i ko će otići, a ko ostati…
  • rioda
    12.5k
    Onaj Marcelo Ryan je otpao i hvala Bogu da je tako , brazilac koji s 23 godine se seli po Japanu nebi nam bio nikakav upgrade na ovo sto vec imamoCastAway1986

Tu mi samo nije jasno kako je sad prešao u drugi klub za tri milijuna eura, a kao isticao mu je ugovor i nama bi došao besplatno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.