• ivanlivno
    426

Pa slažem se, ali isto tako nema neko pravo lagati o karakteru većine Dinamovog puka i o tome kaj je Dinamo. I to oni koji su ksenofobi prema Hrvatima iz BiH. A isti ti da su većina Dinamovih navijača bi gurali ljevičarstvo kroz Dinamo. Ljevičari su lažovi i manipulatori i to je njihova duhovna konstanta neovisno o naciji, rasi, jeziku.
  • ivanlivno
    426
    Srž svega je da njihova borba za politički neutralni Dinamo leži u težnji ušutkavanja većine Dinamovih navijača koji su duhovno i nacionalno osvješteni, a ne jer su iskreno za političku neutralnost. I samim time njihovi argumenti i njihovo mišljenje je ništavno i treba im dat do znanja što je Dinamo i da ako im ne paše da odj od Dinama.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    aj se i ti smiri, na svaku političku izjavu skačeš kao oparen sa 99 komentara, ovo nije mjesto za politiku, zato su Admini i maknuli tu tematiku. Ne trujte Zonu, držite se Dinama
  • Marktwain
    1.5k
    To sto nisam desničar, ne znači da sam ljevičar, nit ću ikada za njih glasati
    To si slobodno utuvite u glavu.
    Znam da nećete, jer da možete ne bili zadojeni desničarskom ideologijom.

A sad nastavite u revijalnom tonu pa održite još koje lekcije od tome tko je što i što bi trebao biti.
    Hrvatski i purgerski pozdrav.
  • ivanlivno
    426

U prijevodu ne pričajte istinu o karakteru većine Dinamovog Puka kako bi se oni koji podrzavaju jugočetnike, spolnoćku, i ksenofobiju prema Hrvatima BiH ne bi osjećali da su u manjini.
  • ivanlivno
    426

Ko ovdje priča o desnici. Pričamo o hrvatskom suverenizmu, odbacivanju lgbt agende, i integralnosti hrvatskoga puka u RH i BiH. Jedini ko priča o ljevici i desnici i konkretnim strankama su ljevičari ovdje.
  • Marktwain
    1.5k
    Odmori, malo te udarilo u glavu.
  • rokikaciga
    14.6k
    Mene i dalje zanima kakve ovo ima veze sa Dinamom? Ajde prebacite se na forum.hr ili reddit pa trujte tamo :vomit:
  • Ljubo
    766
    Ekipa, neću uopće ulaziti u ovu raspravu ali stvarno ste ga pretjerali…
  • ivanlivno
    426

Moja udarenost nije opravdanje da Droljo svoje jugoslavenstvo skriva iza političke neutralnosti.
  • ivanlivno
    426

Ovakvi su najjači sve dok im teta u vrticu ne postane tranzic.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    u prijevodu, ohladi se i nađi neki forum gdje ćeš se izdrkavati. Ja sam desničar pa si mi naporan, a tvojem silovanju nije mjesto ovdje
  • ivanlivno
    426

Intimno sam vezan uz Dinamo, ne druge institucije i njihove forume. Meni Dinamo nije neki bezlicni premjerliga entertainment kakav zagovaraju Boskovic i ekipa. Dinamo je dio mojeg hrvatskog identiteta kao većini Dinamovih navijača.

Edit: i onda kad vidim zmijsko djelovanje ekipe koja negira hrvatstvo livnjacima, koja je za spolnocke, koji uzdizu jugočetnika Tomasevica(cija je supruga necakinja 2 srpska ratna zločinca s karinskog područja). Na kraju zapoceo je Jovica sa svojom spikom o stojedinici di je htio klasicno ljevicarski progurat neke skrivene agende, ali Bogu hvala ja i pojedinci smo ovdje na braniku Domovine i Istine. Bog i Hrvati.
  • Sesvećanin
    558
    Podrška livnjaku Ivanu, ne dirajte ga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.