• emilperska
    13.2k
    Hvala na brzoj etiketici, pročitaj par mojih postova prije pa ćeš vidjet gdje sam na kompasu.Dzoni

Generalno se slažemo u većini. Tebe osobno mi nije bila namjera stvaranja etikete. Referirao sam se da je ovo argument koji ugl koriste na lijevom spektru u smislu forsiranja tobože neutralnosti.

Logično je da nece klub napisati na plakate i na FB stranicu ZDS. Papirnata neutralnost očito postoji. Ali to u stvarnosti i na tribinama (i zapad i sjever) ne postoji.
  • Orc123
    14.3k
    dao sam samo primjer kako to funkcionirs i kako ce uvijek funkcionirati u biznisu, a nogomet je postao biznis...isto tak sam napisao da me briga jel kolega s tribine ili foruma naginje lijevo ili desno. Za mene ili si covjek ili nisi i to cu prvo primjetiti i po.zome te cijeniti, necu te pitat jel glasas za Sdp ili Hdz....uvijek su za mene bile temeljne vrijednosti obitelj, vjera i domovina sto bi me konkretno opredjelilo desno ali nikad nisam glasao za Hdz niti necu, ustvari nikad nisam ni glasao na parlamentarnim nego sam ponistio listic i napisao Dinamo!

Jebe mi se za politiku, to su ovce koje svi misle isto, a ne misle.
  • Noel
    17.9k
    Zamolil bi prekrivene komunjare i ultraljevičare te wanna be dinamovce koji mrze riječ KAJ i Zagreb da odjebu sa međusobnim raspravama na temi o Dinamu.
  • Zagi
    13.9k
    2026 nebi smjela biti godina razjedinjenosti.
    Vanjskih neprijatelja ionako imamo dovoljno.

Sretna vam Nova ekipa!
  • ElDorado
    8.7k
    jebateled o cemu ti pricas?! Eto ja sam stavio profilnu sliku Mlinke jer je on za mene najveci, a debelo potcijenjeni igrac. I sad je on u dresu sa zvijezdom. I ja sam kaj? Guba, komunjara, smrad ili kaj?! O čemu ti? Moj klub je od 1970. ili 1971. imao hrvatski grb na prsima, jer je to bio simbol, ali i zvijezdu jer je morao. Kaj cemo negirat vlastitu povijest?!
  • Orc123
    14.3k
    vjerojatno si cuo za Emirates na Arsenalovom dresu!? Mislio sam.na neku bogatu kompaniju. Nisi shvatio poantu, pederska ideologija me ne zanima i kao takva mi je jedno od najvecih zla modernog doba.
  • Zg123
    3.3k
    Izgleda da vam je svim popustila terapija na ulasku u 2026.godinu, pod hitno nabaviti novu jer ne bu dobro. Udjem na temu, mislim nesto se dogodilo kad ono rasprave tko je desnicar a tko ljevicar, zemljo otvori se
  • Jos-Optimus
    8.6k
    ne trebaju ti ovakve izjave
  • ivanlivno
    350
    Ali Droljo i Boskovic kazu drugacije.
  • ivanlivno
    350

Ne zelim da me ikaj spaja sa simpatizerima TTjca i Bencicke.
  • Marc
    772
    Nezz jel mi muka jos od sinoćnjeg vina ili od ovih zadnjih par stranica. Znam.. oboje :vomit:
  • ElDorado
    8.7k
    bojim se da je to onda tvoj problem a ne kluba za koji navijaš jer nitko na Dinamo nema ekskluzivno pravo. Kad bi svi slusali malo vise sta nas novi predsjednik prica onda bi mozda bilo malo vise tolerancije prema drugima i drugacijima
  • cibona
    7.4k
    Budeš mi ti iz livna objasnio kak da živim u svojoj Hrvatskoj. Hvala.Droljo

Ovo je dno dna. I još niže od toga. Šteta što smo u novu godinu ušli s mržnjom i podjelama. Takve bljuvotine i zle misli očekivao sam čitati na indexu i ostalim protuhrvatskim medijima, no ne i ovdje.

Apolitičan :lol: :lol: dobar vic!
  • pešća
    847
    Je li današnja objava kluba praktički prvi javni nagovještaj preseljenja na Kranjču na društvenim mrežama?
  • ivanlivno
    350
    Zanimljivo kako jedni ovdje pricaju o ideologiji i Hrvatskoj i vrijednostima, a ne o strankama. Dok ovi koji ih optuzuju za promociju politickih stranaka, konstantno apologetiziraju stranku Možemo i TTjca. Klasično ljevičarsko projiciranje i optuživanje za ono kaj oni radi. Koji desničar/nacionalist je ovdje promovirao il apologetizirao ijednog političara? A drugi stalno to rade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet