• ivanlivno
    260
    Bas sam razmisljao prije neki dan kako nasa liga nema nijedan gradski derbiKtcGoat

Jer su u naša 2 najveća grada 2 najveća kluba nastala kao reakcija cjelokupnog građanstva na stvaranje klubova stranaca/manjina/okupatora, dok si vani imao da staleži i sindikati osnivaju klubove. Građanski je nastao kao protuteža već najavljenom mađarskom nogometnom klubu, koji koliko znam na kraju nije nit zaživio, dok je Hajduk nastao kao hrvatski odgovor na Calcio Spalato kojeg su osnovali Talijani. Potencijalni gradski derbi bi bilo Građanski vs HAŠK/Concordia ali nikada to ne bi bilo ravnopravno, zapravo bi bila preslika Dinamo vs Zagreb.
  • Os doc do sta
    164
    Vukovar ima klauzulu u ugovoru sa Cibaliom da jednostrano raskidanje ugovora košta 250 000 eura
  • njurci10
    318
    Jel Bara agent Mlacicu?
    Inače samo kad je on agent ima toliko "interesa"
  • Jurki
    21.3k
    procenti.
    Samo nek ih odere.
    Od Bare se napravila tolika fama kao da je kompjuter za prepoznavanje igraca i da sa svakim pogodi.
    Nasa recentna povijest nam moze biti pokazatelj kakav je to manager Bara.
    Tueto Fotso, braca Tonon itd.. sve top igracine.

Nazalost situacija je takva da takve mutne tipove moras imati blizu.
    Skuzil je on da kod nas vise nema takvu "prođu" ko nekad, pa se malo prešaltal prema jugu.. dole ovakve pizdarije prolaze.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Zanimljivo je da zapravo sve opjevane prodaje Bare su Barcelona ili Red Bull. Očito tamo ima dobre partnere i to prolazi u kombinaciji s nekim većim ribama (Olmo). Zato me ne čudi da se sada i Hlapića gura tamo, a nešto malo kaj vidim po Barça forumima oni su svi oduševljeni. Uistinu ne vidim po cem je on bolji od bilo kojeg HNL prosjeka. Da, ima 18 godina, ali takvih sigurno ima još 20 po europi
  • rioda
    12.4k

Teško mi je uopće i zamisliti situaciju u kojoj Barcelona dovodi Mlačića iz lige gdje je njihov donedavni stoper Dominguez dvije klase bolji od tog istog Mlačića :lol: Ništa drugo nego Barin PR, na kraju će otići u neki klub srednjeg europskog ranga
  • badjibadara
    8.4k
    Nova "zvijer iz Kustosije" u nastajanju?

Danas je na posudbi u Cremoneseu, 5 odigranih utakmica, 200 minuta cca.

ResizeImage?url=~%2FCms_Data%2FContents%2Fzagorjecom%2FFolders%2FSlike%2F~contents%2FFZM26VCVN6SJXG5V%2F1681647535394-faye.jpg&width=720&height=0

images?q=tbn:ANd9GcSFSDFaA6p8w1Migp1-B2QOtlVKvmoSR63F1OIqqZfFh0uC4wnO6uDmg5o2EsVuplQ3w-sF57BQvfMtKlkfCSlRRl5uH_2241dBlklIjs0P&s=10
  • Jurki
    21.3k
    Bara je nasel "šprancu" u Barceloni preko koje se pere lova.
    Prijasnje prodaje iz Kustosije u Barcu to pokazuju.
    Da gledamo cisto nogometno, Barca ako nema u svojoj "cuvenoj i fantasticnoj tvornici nogometasa La Masiji" ni jednog stopera kvalitete tog osrednjeg hnl igraca.. onda nek ugase klub i to doslovno.

Nist kaj vec nismo vidli.
    Barca je postala kurcina od kluba koja pere lovu sa Barom.

Tu su poslovi u pitanju koji nemaju veze s nogometom.

Ovo je u rangu kao da mi dovedemo igraca iz Vijetnamske lige bez i jednog iole ozbiljnog nastupa.

Samo nek nastave s tom praksom.. i nek ih zadesi sudbina Malage, Deportiva itd.

Barcelona - ozbiljan klub. Haha
  • Droljo
    23.8k
    Bara je nasel "šprancu" u Barceloni preko koje se pere lova.Jurki

Tak i meni zgleda. Pa jeftinije je Barceloni kupit cijeli klub Kustošiju nego dat 5 mil za jednog igrača...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

Ne bi me začudilo i da ode tam za 2-3 mil kao dio nekog većeg deala, pospreme ga u B ekipu i nagodinu preprodaju u Francusku.

A da i La Liga ima čudne te financijske FP i onda tako pred druge ekipe kupe, preprodaju i zarade nešto da mogu trošit dalje. Hoću reć da me prodaja tamo ne bi začudila, začudilo bi me da ga stvarno prodaju u neki osrednji klub di će igrat
  • Jurki
    21.3k
    preprodaju i zarade nešto da mogu trošit daljeTvrdica McTvrdi

Tragedija od nogometa i sporta da se takvi klubovi ko Barca bave klošarenjem da negdje neki euro iskamče jer nemaju za biber.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet