• serbus
    5.7k

Njega treba smijeniti prije Kove :lol:
  • NKDZ86
    7k
    Baš to, užas e, pa naruči i više opet će se prodati i ak ostane na sniženje staviš, ne budi cicija beg
  • zadnjired
    242
    Ugovori sa proizvođačem klupskog asortimana očigledno imaju neke stavke koje su povezane sa očekivanjima ali ono najvažnije veličinom tržišta na koje se proizvod plasira. Zbog toga su količine procijenjene na određene brojke i napravljena je zaliha istih.

Konkretno što se tiče 4.dresa to je prvi proizvod na kojemu se napravila svojevrsna posveta najvjernijim navijačima i kao takav je sigurno bio najtraženiji proizvod nakon dugo godina. Tko je reagirao na vrijeme ugrabio je dres, čak i onaj loš marketinški potez snižavanja cijene nakon jednog dana gdje je ekipa masovno otkazivala narudžbe ili odbila paket poput mene nije narušio stanje jer je brojeva poput L i XL bilo još nekih 2-3 tjedna poslije toga.

Živimo u svijetu konzumerizma no nogometni klub trebamo prestati percipirati kao Temu, a demokraciju kao sustav u kojemu smo mi za svojih 20 Eura Faraoni a ljudi koje smo izabrali robovi u izgradnji Piramida...
  • Thor
    1.7k
    Konkretno što se tiče 4.dresa to je prvi proizvod na kojemu se napravila svojevrsna posveta najvjernijim navijačima i kao takav je sigurno bio najtraženiji proizvod nakon dugo godina. Tko je reagirao na vrijeme ugrabio je dres, čak i onaj loš marketinški potez snižavanja cijene nakon jednog dana gdje je ekipa masovno otkazivala narudžbe ili odbila paket poput mene nije narušio stanje jer je brojeva poput L i XL bilo još nekih 2-3 tjedna poslije toga.

A kad sam reagiral da sam ljut odmah kad se to dogodilo onda sam bil placipicka za 20eura :lol:
    E jbg :cool:
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    bio je princip u pitanju :lol:
  • Robi T
    351
    Jučer mi na fejsu iskočila reklama za HNL dukse.
    Neka firma iz SADa ih prodaje u bojama i dizajnu dresova HNL klubova.
    Ima li smisla to prijavljivati?
    Ako ima,kome?
    Pokušavam se sjetiti kak se stranica zove ali jbg zaboravljam da je 50a godina za koji dan pa da treba stvari i zapisivati a ne samo pamtiti
  • BBBaranja
    4.5k

Vidio sam i ja,što je najjača fora ideja im je čak i dobra..
  • Nolifer
    13.7k
    Op, stigo opet višelisni kalendar u webshop, da nejdem u neki fan shop odmah sam ga uzeo, pa ide u ured ili za dom :fire:
  • NKDZ86
    7k
    za dom ide sigurno :joke:
  • prefontaine
    5.9k
    za domNolifer

spremni!
  • Brusa
    3.8k
    Inače kad sam bio u dućanu i vidio onaj "fantomski" retro dres, bilo je i posteljine za kupiti. Mislim da je to isto novo. Fotku nemam
  • NKDZ86
    7k
    Sad će i posteljinu maknut, bolje šuti :lol:
  • Efes Pilsen
    14.3k
    @Fantom idem u tovarske svatove u 10. mjesecu i zanima me hoce bit i masna u ponudi ili ce ostat samo kravata? Hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.