• Masto
    609
    Na ljetnom prijelaznom roku je bilo iznenađenja tako nesto očekujem i sad
  • Efes Pilsen
    14.3k
    a ne znam zast bi isao, pa jel mu nije bas Boban produzio s boljim uvjetima?
  • rioda
    12.4k

Pa nije baš rijetkost da se produži ugovor igraču prije transfera
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Ma bez veze se drobi , Kule je produžio ugovor kako sam skužio , odlično se nadopunjuje sa bakrarom ,beljom imamo tom napad. Zašto bi negdje išao osim naravno ako dodje ponuda koja će zadovoljiti sve. Slažem se sa kolegom @vjeko1701Ryan se vjerojatno gleda ako Kule ode. Kako se piše i skup je dosta .
  • Dadox
    1.2k
    ne piši gluposti.U pionirima 1 je bio,a u kadetima je počeo u 2,a vrlo brzo prebačen u 1.Bio je najbolji strijelac ekipe i to kao veznjak.
  • Mazalo
    450
    Ova tema nikad ne razočara..
  • CastAway1986
    4.8k
    PSK spominje Miovskog u kombinacijama sa Dinamom, ga je netko možda do sada podrobnije pratil?blue heart 72

PSK definitvno pise najvece gluposti tako da su nedavno pisali da je na pomolu razmjena Dinama i Celja , Kule za Kovacevica te da Januzaj dolazi u Osijek..
  • blue heart 72
    3k
    ok, znači lažna uzbuna. A ja se već pitam, tko je sada taj?
  • Papastrumf
    20.8k
    Da su gadjali nasumice, ovi iz PSK-a bi prije pogodili neki dinamov transfer.
    Mozda zapravo i bubaju nasumice igrace :roll:
  • vjeko1701
    22k
    Kule za KovacevicaCastAway1986

Znači razmjena domaćeg dečka i Dinamovca dokazanog barem na poziciji drugog napadača za propalog juniora Hajduka iz Koprivnice kojemu je Celje vrhunac karijere.

Čak i kad ideš nešto izmisliti, možeš barem neku logiku ubaciti u to.
  • Nolifer
    13.7k

Ajde da se pred kraj godine i složim s tobom, jer vidim da isto mislimo oko ovog. Jer istina dobar je taj Kova, ali mislim da mu je Celje plafon.

A da bi mjenjo Kuleta za njega, našeg Dinamovca, apsolutno ne.
  • rokikaciga
    8.7k
    Franko je dobar decko, ali kakva trampa Kule-Franko...kaj ste ponoreli? Kule je Dinamovac od glave do pete i zabit ce 15 golova svake jebene sezone ak mu se da dovoljno minuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.