• Pacho
    12.3k

Sigurno ne bi bili zadovoljni sa samo 15 minuta, ali moguce je da se radi o kapi koja je prelila casu. Imas klinca kojem si obecao odredenu minutazu, a onda ga ne stavljas pri takvom rezultatu protiv Slavena. Kad ces onda ako ne tad?
  • CastAway1986
    4.8k
    Ova tema je bogovska , u par sati doslovno se razvila od sazetka razgovora između Kove i Jakira mlađeg , toga kako se crnci fizicki prije razvijaju od bijelaca pa do bračnih savjeta i kako cjeniti svoju suprugu.. :lol:
  • Jurki
    21.3k
    ovo za filijalu se slazem.. mozda nekad u buducnosti al definitivno treba ici i na tu varijantu.
    Kaj se tice par dobro odigranih utakmica u drugoj momcadi i trazenja minuta u prvoj ekipi.. nije bas da se nasi najkvalitetniji igraci zadrzavaju u klubu sto godina.
    Ak je igrac dio rotacije, pa di pise da nebu kroz treninge/utakmice upal u prvu momcad i izgural konkurenta sa pozicije?
    To kaj nam je trenerski mag fleksibilan ko armiranobetonska ploča je drugi par rukava.

U svakom klubu se mogu razvijati klinci, samo smo mi od toga napravili teski bauk.

Mi moramo imati trenera koji zna s klincima, a ne trenercica koji doslovno svaku utakmicu percipira borbom za goli zivot.

Da drugacije managerira s igracima, nebi se nitko bunio.. ni Villar, ni Mudrazija, nebi bilo toliko natezanja s Mikicem i Jakirom.

Trener je izvor svih problema.
  • Orc123
    14.3k
    Bobane objavi Livija ili neki transfer ko Boga te molim, samo da imamo o cemu pisati. Ovo je sad samo kruzni tokiyo.
  • krvaveoči
    9
    Al brate neznam sto očekuješ da vidiš,sumnjam da se Sjećaš Joška,kad si već dao za primjer. Niko nije mogao predvidjet to sto je danas,pa decko je par mj prije debija još sjedio na klupi u omladinskoj školi. Moraš ga trpjet barem pola sezone da bi mogao nešto reci,jednostavno nemamo taj luksuz vise,da je Mikic primjera radi,prošle sezone skupio 1000 minuta,ove sezone imaš borbu dva top beka za poziciju,i izgledao bi kud i kamo talentiranije nego sad kad je trebalo gasit vatru.
    Neznam,imam osjećaj da nemamo povjerenja u te dečke,a opet dajemo šansu vanjskim igračima bez problema.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Suosjecam sa Jakirom Jr. i njegovih 20 minuta te koliko mu to znaci. Ja da sam ga stavio u osnovnoj skoli profesorici iz matematike i na manje minuta danas bi magistrirao neki zajeban smjer na PMFu.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Kružni tok, baš, ali u Vrapču.
    Doveli smo 17 novih igrača, a forum struka otprilike ovako:
    - Treba se složiti i uigrati prva ekipa što prije da se zna najjačih 11
    - Treba svima dati priliku u kontinuitetu (barem 25 igrača)
    - Treba svima dati minutažu da ne bude nezadovoljnih
    - Treba davati minutažu juniorima da nam se ne bi menadžeri prijetili
    - Uz ispunjenje svih gore navedenih zahtjeva, treba isporučiti rezultat i igrati lijepo za oko.

Za sve je kriv trener jer nije uspio u pola godine ispuniti zahtjeve forum struke iako svaki drugi forumaš zna kako bi to ostvario.
  • Jurki
    21.3k
    da upravo to sve kaj si nabrojil da treba napraviti.. trener treba napraviti.
    Kaj je on napravio? Jako malo toga.
    Klub smo koji zivi od prodaje igraca nazalost.. te su ovakve stvari jako lose za image kluba koji se voli jako pohvaliti vlastitom akademijom.

Kova ne zna managerirati s igracima i u to smo se svi uvjerili.
    Covjek jednostavno ne zna kaj bi radio. Valjda bi bil najsretniji da ima 13 igraca u rosteru i deri.. a to tak nejde.

Nije dorasel tom poslu i gotovo.

Od svega kaj si nabrojil nije jedino kriv za to kaj nije remont rađen prijasnjih godina i planski.. sve ostalo su njegove greske.
  • Fan
    1.8k
    Kružni tok, baš, ali u Vrapču.
    Doveli smo 17 novih igrača, a forum struka otprilike ovako:
    - Treba se složiti i uigrati prva ekipa što prije da se zna najjačih 11
    - Treba svima dati priliku u kontinuitetu (barem 25 igrača)
    - Treba svima dati minutažu da ne bude nezadovoljnih
    - Treba davati minutažu juniorima da nam se ne bi menadžeri prijetili
    - Uz ispunjenje svih gore navedenih zahtjeva, treba isporučiti rezultat i igrati lijepo za oko.

Za sve je kriv trener jer nije uspio u pola godine ispuniti zahtjeve forum struke iako svaki drugi forumaš zna kako bi to ostvario.
    Mr Anderson

Da je samo ispunjena zadnja točka, taman da ima 11 standardnih, mislim da Kovi nitko A ne bi rekao.
    Znači, da nas u HNLu nitko ne zgazi, pogotovo ne bottom table klubovi, da barem svaku drugu tekmu budemo dominantni (ipak je nova ekipa pa da ne kažem da moramo bit 80% dominantni) i da ne skidamo gaće u Europi.
    Jel to stvarno preveliko očekivanje od trenera Dinama?
  • Jurki
    21.3k
    Jel to stvarno preveliko očekivanje od trenera Dinama?Fan

Ocekivanja su se svela na pouke i da se po mogucnosti doslovno ne usere od straha u kabini u Vinkovcima.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Od svega kaj si nabrojil nije jedino kriv za to kaj nije remont rađen prijasnjih godina i planski.. sve ostalo su njegove greske.Jurki

Ne moraš više ništa pisati, sve si rekao.
    Najradije bih poslao Bobanu mail i preporučio mu tebe za savjetnika. Šteta da zgubidaniš po forumu.
  • Jurki
    21.3k
    ako si ti sretan s ovakvim rezultatima i igrom Dinama.. drago mi je zbog tebe, ali ja nisam s ovim sretan.

Ovo je skoro pa da daš Saši Matiću voziti ferari.. nije bitno.. samo da se ne spizdi u zid.
  • vjeko1701
    22k
    Kak se sad opet na temi koja nije tema trenera došlo do trenera.

Transferi, ajd da se držimo toga.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Nit su pocele pripreme nit se odradio jedan transfer a kolicina ludila u ovoj temi je nevjerojatna. Chill ljudi, blagdansko je vrijeme.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Pricate o brojevima 86, kako je mali balavac. Ma gdje mi imamo dokaz da mali prijeti odlaskom? Od nekog traca smo napravili neprijatelja kluba. Ovdje se jedino postavlja pitanje buducnosti mladih igraca opcenito. Zasto mu se nije dala koja minuta? Meni je najmanji problem Jakirovic ovdje. Ocito postoji interes nekih klubova, znaci necemo valjda pustit takvog potencijala za dz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.