Navijač Dinama
scooniepenn
Jurki
Inace, i ja mislim da ce Dinamo 2 biti jako koristan, ali mislim da se zavaravaju kolege koje to vide kao rjesenje svih problema. Nekako sumnjam da ce top talenti biti zadovoljni time da se do valjda dvadesete godine razvlace po drugoj hrvatskoj ligi. — Pacho
Crni86
Inace, i ja mislim da ce Dinamo 2 biti jako koristan, ali mislim da se zavaravaju kolege koje to vide kao rjesenje svih problema. Nekako sumnjam da ce top talenti biti zadovoljni time da se do valjda dvadesete godine razvlace po drugoj hrvatskoj ligi. — Pacho
Fatos Beqiraj
Jurki
Pa jedan jagusic ili kumar ce svakako rade odabrat slaven ili istru gdje ce dobivat prilike u prvoj ligi a ne da skupljaju minute u drugoj — Crni86
Crni86
Pa da vidis al bu neki novi Jagusic prije odabral Belupo ili Dinamo — Jurki
Dzoni
krvaveoči
Fatos Beqiraj
Jaki991
Mr Anderson
kako vidjet top talenta ako ne igra,ne drzi ti priča vodu.
Da Joško nije igrao i da ga se nije trpilo,u prve 3 svoje tekme je zajebo bar 3 gola.. — krvaveoči
rokikaciga
Dzoni
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.