• Omake
    14.5k
    Izvlačio sam lani oko ovih doba. Mislim da sam pravio listu gdje su bili on, Salech, Azon i Koyalipou, u vrijeme iščekivanja pod Marićem.
  • Noel
    17.8k
    Stavit ću si 86 na dres jer sam veliki dinamovac i purger, al kad sa 17 godina neću imat minute u Dinamu ću zatražit transferKeyser Soze

Jakirovići populisti par exellance. To je valjda nasljedno.
  • CastAway1986
    4.8k
    Romulo je ipak puno ozbiljniji igrac od Marcela Ryana na kraju krajeva ovaj se nije seljakao s posudbe na posudbu po Japanu s 23 nego zabija u Bundesligi a odigrao je i dosta u Brazilu utakmica s malo godina ..Da se mene pita prije bi uzeo Matkovića ako se moze neki normalan dogovor napraviti...
  • Plava balada
    15

Ovisi iz kojeg kuta gledaš ovu situaciju. Leon ima 17 godina, ima još sezonu i pol juniora (ako sam u krivu ispričavam se). Njegov najveći "problem" jest što je debitirao za prvu još tamo prije dvije sezone dok mu je tata bio trener. Naravno, ne kažem da je nezasluženo, ali pogledajmo gdje su neki dečki koji su tada isto tako nastupili prvi put protiv Rudeša. On je i dalje jako mlad igrač, minute tek treba krenuti dobivati, ima privilegiju trenirati i biti s prvom ekipom, nije baš sve tako negativno. Drugi par rukava je što primjerice ne dobije priliku na 5-1 protiv Belupa nego tad uđe poluotpisani Villar.
    Ako se njemu i starom ne da čekati priliku i pravo vrijeme, neka rade što ih je volja, koliko god bih volio da takav talentirani mladić ostane dio ekipe. Uvijek dođe dio sezone kada bude krpanja, svatko će dobiti minute. U ovoj prenatrpanosti igračima mnogi skupo dovedeni u prvom dijelu ne dobivaju mnogo minuta, onda nije čudo da je tako i kod juniora...
  • Pacho
    12.3k

Da, netko bi valjda trebao riskirati potencijalno top karijeru zbog ljubavi prema klubu, a sta tocno dobijes zauzvrat ako ispadnes flop? Samo sprdanje i tvrdnje kako ocito nisi bio takav talent.
  • Crni86
    18.8k
    totalno promasen komentar…

Zato jer je purger i dinamovac treba i dalje trpit da ga se razocara, da trener ne zna komunicirat s njim, da mu se svasta obecava a nista ne ispuni?

Ti bi to na svom poslu trpio? Bi vraga.

Najbolje da dinamovci i purgeri sjede na klupi i dopuste da se radi s njima kaj god zele jer eto nesmije s protiv kluba makar se radi nepravda prema tebi. Postajemo gori od tovara.
  • znajdatevolimja
    1.9k

Po meni ovaj broj nema kaj tko nakon ovoga nosit. Nek se umirovi i bok, a ne da nekakvi mali manekenčići nose broj 86.

Jebote koliko umišljen moraš bit da si uopće broj staviš na leđa i misliš da si ga dostojan. Idi Leone i široko ti polje.
  • emilperska
    13k
    Samo da vam dam primjer sirenja dezinformacija kojima zqpalis masu i tako radis stetu klubu!

Evo na tribini komentiraju da Dinamo mora namaknuti sljedece sezone 27mil eura na transferima da pokriju proracun?

Zar nije bila rijec da trebamo namaknuti 30 mil eura na transferima i europi a ne samo na transferima?

Jel sam ja tu u krivu ili oni?
    Orc123

Plan za 2026. nemamo javno u detalje. Ali iskustvo mi govori da su budzetirali novac od EL kao fiksan. Dakle nekih 14-16 mil EUR kao ove godine i lani u budzetu. U slučaju da igramo KL, a ne EL vjv bi falilo i više od 27 mil EUR.

Na tih 14-16 mil fali 27 mil EUR koje ce se namaknuti ili kroz LP ili kroz prodaju 4-5 prvotimaca ako se ne uđe u LP.

Moje shvaćanje..
  • Keyser Soze
    17.5k
    Iduće sezone je mogao igrati za Dinamo II, cijelu seniorsku sezonu, a ni ova sezona nije isključena za šansu jer ne znamo što se može dogoditi sa stoperima.
  • Crni86
    18.8k
    sta ako mu je isto obecavano vec dve sezone?

Zasto bi vjerovo da je to istina? Ponavljam, po meni je veci problem meduljuskih odnosa i nepovjerenja nego to sta se drvi. Da mali vjeruje u plan i program ne bi vjerojatno a reko.

Al on sad zato nije dinamovac i purger. Tak ste i o mikicu pisali, pa poslije hajduka se brsali u prsa kakav fakin i purger je pospremio rebica u dzep. Gadljivo vec lagano.
  • Pacho
    12.3k
    Meni se cini da je Kovi vaznije probati kupiti mir u svlacionici davanjem tih 15-20 minuta Villaru u rijetkim situacijama kada imamo rijesenu utakmicu umjesto da uvede klinca. Naravno, to rezultira situacijom u kojoj su obojica nezadovoljna.

Inace, i ja mislim da ce Dinamo 2 biti jako koristan, ali mislim da se zavaravaju kolege koje to vide kao rjesenje svih problema. Nekako sumnjam da ce top talenti biti zadovoljni time da se do valjda dvadesete godine razvlace po drugoj hrvatskoj ligi.
  • The Undertaker
    9.4k
    Točno. Nama (po planu kojeg nismo vidili) uz novac od EL (i to preko PO za LP) još nedostaje 27 mil. eur.
    Moj dojam je da su oni bacili na papir sve prihode, nabubrili ih do krajnjih granica (a da ima neke realne osnove), vidili koliko im nedostaje i to utrpali u transfere.
  • Borovljanin
    435

A dijete iz Sesveta je. Sigurno voli Dinamo i to mu bilo fora sa 16 godina. Isto je i Stojke napravio kad je došao.

Ali da, umiroviti 86 - staviti opciju da možeš kupiti broj 86 da piše BBB ili BAD BLUE BOYS i ćao
  • Mr Anderson
    16.1k
    Kako je ovo smiješno. Uhvatili se tih 15 minuta kod 5:1 protiv Slavena i diple po tome cijeli dan. Jeli vi stvarno mislite da bi tih 15 minuta nešto promijenilo? Da bi stari Jakir i menadžer rekli...super je ovo, kak su dobri u klubu, dali su Leonu 15 minuta u riješenoj utakmici?
    Daj malo uključite mozak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.