• prefontaine
    5.8k
    nek svi govore da seremfakin

Ovaj put, za divno čudo, ne sereš i u pravu si, apsolutno.

A možda je klub samo testirao tko je pravi navijač i tko će prije ugrabiti navijački dres, limitid edišn
  • pešća
    841
    Mislim da je ovo moglo i moralo bit bolje odrađeno pa makar bila cijena i 150 eura ali ne sumnjam da će se i ovako rasprodat. I malo mi je amaterski da je cijena zaljepljena preko važne informacije - broja dijelova.

A možda sam i pod dojmom jer sam se neki dan prošetao kroz LEGO dućan na dva kata u Milanu pa mi ovo ne izgleda niš posebno.
  • din
    1.1k
    ima izloženo i s brojem dijelova, sad sam iskreno zaboravio, ali mislim da oko 800.. nek me netko ispravi ako je vidio
  • pešća
    841
    Ovako sa slike bi rekao da prije ima 80 dijelova :rofl: Stvarno nemam neki osjećaj koliko je ta kutija velika. Ako je 800 dijelova za 60 eura mislim da je to i više nego ok bez obzira na očigledan "made in china".
  • dzis
    1.3k
    Znaci to je to od cetvrtog dresa? Tko je uzeo,uzeo je??
    Uzas
  • NerminB
    586
    ideja okej ali nista posebno..
  • Zoran
    396
    Molim pomoc. Di sutra najbolje parkirat oko podne bi išao sa autom do Fan shopa BBB u Preradovičevu 22.? Garaža Cvjetno ili ima nesto bolje( jeftinije, a blizu) ?
  • Minken Bojna
    100
    Tuškanac ti je skoro duplo jeftiniji od Cvjetnog
  • Dino
    4.9k

Odi u garazu na Langovom trgu i onda pehale 10-ak min.
  • Zoran
    396
    Fala momci
  • Masto
    608
    sva četiri ispred dućana
  • bulja
    55
    prek puta shopa imas parking koji ti je mislim prvih 15min besplatan.. ako znas kaj trebas, obaviš u tom free timeu
  • jp23
    3.6k
    Samo napomena, imaš 850 dijelova i ima jedna stranica gdje upute baš i ne odgovaraju onom što se treba napraviti (istočna tribina i povezivanje sa ovim dijelom iza).

Ali svakako preporučam, ugrabio sam na Badnjak u CCO East, i dobrih nekoliko sati uživao u slaganju :heart:
  • serbus
    5.7k

Puhalo od kad je došao je baš Puhalo toliko straha u njemu da naruči robu je nevjerojatno. Pa zajebi ali daj muda pokaži pa makar dobio otkaz uhljebio se i ne mrda.

Svaku dobru stvar ko 4 dres , pa dres za 25g imena sve na kapaljku... Nevjerojatno da čovjek ne shvaća da je u dinamu ne Gorici. Jesmo prodali svih 47 legića... ?
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Kazu da u Cityu i Ilici legica nema :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.