• badjibadara
    8.4k
    Znas li bar koji si vidio?

Od97vt9.jpeg
  • Masto
    599
    ovaj s dinamo natpisom je reko kolega prije koji dan
  • Brusa
    3.8k
    a vidio sam ga očima kolega :grin: Ne znam kaj da ti drugo kažem :lol: slučajno sam skužio dok sam plaćao, desno od blagajne, na polici su stajali...

najsličniji je bio ovom zadnjem, al mislim da je bijela kragna bila
  • NKDZ86
    6.9k
    nevjerovatno, neko stavio pa maknuo...još gledam sve i pitam ženu i kaže iza nove godine će doći haha

ps.također rečeno mi je da više neće dolaziti 4. dres, to kaj ima - ima, žalosno...
  • Dinaminjo
    1.8k

Neeeeee

Pa 4. Je najbolji
  • Brusa
    3.8k
    , neko stavio pa maknuoNKDZ86

Ovo mi ima najviše smisla da se desilo
  • pešća
    838
    također rečeno mi je da više neće dolaziti 4. dres, to kaj ima - ima, žalosno...NKDZ86

Pa tko bi kupovao ostale dresove pored četvrtog, taktički potez.
  • Papastrumf
    20.8k
    Nije takticki potez nego je s Castoreom nazalost tako. Sva njihova roba se mora naruciti godinu dana unaprijed i nema nadopune. Nije ni malo lako kalkulirati kolicine uz takve uvjete.
  • NKDZ86
    6.9k
    povijesni dres i onda ga se premalo naruči...e puhalo dragi, daj više shvati da je ovo dinamo, ne podravka
  • modri-kibic
    1.1k
    Ako se ostvari ono kaj svi očekujemo onda će se žuti, ljubičasti i svjetloplavi dres za čas rasprodati :cool:
  • Zoran
    395
    Ja sam danas bio u novom shopu u Z centru i moram reci da mi se svida. Površinom je najveći( moj osobni dojam), fora mi je čekaona ( mala tribina) za roditelje koji ostave djecu na igri. Djelatnici jako ljubazni. Ducan lijepo posložen. Nije bilo gužve, ali ja ovaj retro dres nisam vidio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.