• Fatos Beqiraj
    691
    a mislim da se moze samo 3 prijaviti nova? Livi, Bennacer i ostaje samo jedno mjesto
  • rioda
    12.4k
    Još 24 dana do prve utakmice..emilperska

Bit će i pripremnih :pray:
  • hb1
    280
    Ležim i slušam inkubator sa Sandrom Perkovićem, spomene se Loksa i 1:1 17.05, počne srce lupat, ružan osjećaj, odjednom depra, jebem ti prošlu sezonu i Silvia Goričana.
  • ElDorado
    8.6k
    Inace lik onda kaze da mu je Almena u 5 najboljih igraca lige. Cestitam!
  • Zoran
    395

Iskreno i nas ko navijače bi odjebali da im poklonimo domaćinstvo. Ja imam godišnju za Dinamo, a ovak bi moral kupovat kartu. Oli onda ti domacin stavi cijenu 15€ pa ti kupuj. Ne hvala.
  • Zoran
    395
    Kada igramo vani protiv Osjeka? Valjda je datum sa HNS-ove stranice dobar? To je izmedju ove dvije euro tekme. Neka napise ako tko kaj zna. Da se kolege koji rade u smjenama stigneju “zapisati” na poslu.
  • NORTE
    21.7k
    mislim da se moze samo 3 prijaviti nova? Livi, Bennacer i ostaje samo jedno mjestoFatos Beqiraj

Ne bih se bunio da to bude samo jedna prava zvijer u ofenzivi.
  • modri-kibic
    1.1k

Kaj nismo jednu izmjenu već ispucali? Lisica- Topić
  • The Undertaker
    9.4k
    Kolega @marcio amoroso je spomenuo pa da pitam da li je na skupštini bilo govora o novoj lokaciji za kamp, koliko će koštati, koji je rok za završetak i tko će ga financirati?
    Odmah i drugo pitanje koliko novca je u planu za 2026. Dinamo predvidio za kamp?
  • fakin
    2.5k
    Kada igramo vani protiv Osjeka?Zoran

ako su tekme prije i kasnije u četvrtak, a jesu, onda igramo u nedjelju tu protiv osijeka.
  • Zoran
    395
    Hvala.
    Nego nitko ne komentira da naši Alžirci dobro guraju na prvenstvu Afrike. Šteta jedino kaj Bakrar još nije nastupio. Iskreno baš navijam za njih.
  • Dzoni
    3.2k
    Gdje će igrati Dinamo II iduće sezone i hoćemo li moći doći ih uživo pratiti?
  • rokikaciga
    8.6k
    Bit ce uzivo na Maxsportu kao i druge utakmice 2.HNL
  • Dzoni
    3.2k
    Mislim na to dal ćemo na stadion moć ih gledat
bold
italic
underline
strike
code
ulist