• Droljo
    23.7k
    onaj car chase na kraju bas super snimljen i napetjavolimtebejako

Daaa. Ono u stilu sedamdesetih je snimljen. Glazba i kamera, sve. Baš osvježenje
  • mlinchica
    4.6k
    onaj car chase na kraju bas super snimljen i napetjavolimtebejako

Meni je ovo bio vrh.
    Gledala sam ga u kinu i brutalan je doživljaj, koji traje i traje i traje.. pred kraj vožnje mi se već lagano zavrtilo, uhvatila sam se kak se držim za rukonaslone sjedala …(tak ja proživljavam filmove). :lol:

Istaknula bih još i super zabavni dio kada Leo zove “agenta” na telefon iz Beniciovog stana (dok je zgrada pod napadom). To mi je u rangu onog razgovora s klinkom na terasi Once upon a time in H.

Inače je i meni dobar film jer me ne zanimaju woke sranja, bitno mi je da me film zabavio.
    A Leo me rijetko kad ne zabavi, ponovo je odličan.
  • Hnlovac
    4k
    Drago mi je da je HRT i ove godine stavio Love actually, baš klasik od filma, odličan za pogledati na Božić

Naravno, Divan život je još bolji, ali ovaj je i za cijelu obitelj. Lijepo da su oba na TV
  • Pacho
    12.3k
    Najljepsi bozicni film je Die Hard.
  • Marktwain
    1.1k
    Svi ste u krivu, Trading places.
  • mlinchica
    4.6k
    It’s a wonderful life, Wizard of Oz, Miracle on 34th Street..

A malo zreliji forumaši, priznajte da ste plakali na Curly Sue :grin:
  • Gringo
    642
    Preporuka za seriju:

Dept. Q na Netflixu
    Prva sezona, 9 epizoda
    Ja sam se zakačio..
  • NerminB
    586
    U globalu dobra zadnja sezona stranger thingsa. Cekamo finale :grin:
  • jedan u nizu
    16.8k

Po meni najlosija do sada.
    Prve dvije su bile super. Likovi, dijalozi, scene, sve je bilo ok. Bas si se utopio u to i zaboravio na vrijeme.
    Treca je ajde bila ok, ali vidi se da malo forsiraju sa scenarijem.
    Cetvrta vec pocinju woke pizdarije, losa razrada likova i pomalo cringe trenutci.
    Peta mi je vec shit. Ajde radnja zanimljiva, zato ju i pratim. Dosta zanimljivo, u iscekivanju kako ce se rasplest sve.

Ali nevjerovatna kolicina cringe trenutaka, ocajni dijalozi. Svako malo je klisej poput ''not on my watch'', ''i am gonna kill them goddamned monsters''. ''goddamn ovo'', ''goddamn ono''.
    Dijalozi su bas ocajno napravljeni, sve postaje melodrama, svaki likovi imaju neke svoje unutarnje borbe, rijesavanje nerijesenih racuna sa drugim likovima, sapunica style scene.
    Humor preforsiran u dosta situacija, sve od male Ume Thurman, ''dick'' razgovori i to, katastrofa.
    O woke pizdarijama da ne govorim. Willovo izlaganje i izlazenje iz ormara je uzasno. Ono kao Vecna mu pokazuje njegove strahove, kako ce mu biti uzasno ako svi saznaju da je gay. I onda kada je ''izasao'', sad je spreman suociti se snjim.
    Nafutrane cube od El necu ni komentirati :sweat:

Dao bi joj ocjenu 3/10, ali zbog zanimljivih dogadanja i iscekivanja raspleta svega, dat cu 5/10.

Da je ovakva bila prva sezona, siguran sam da nebi postigla ni stotinu uspjeha kakvog ima sada.
  • NerminB
    586
    pored same radnje ne bih nista radije komentarisao.. jer sve sto si naveo mimo toga si upravu.. dijalozi, pederluk, nancy ko jason statham sa puskom itd. Ali radnja je zanimljiva.
  • Pacho
    12.3k
    Nisam gledao, ali sta nisu ti glavni glumci bili djeca kad je serija krenula, a dok snime finale ce neki vec dobit unuke? Kako se to hendla?

https://m.imdb.com/title/tt3520702/

Netflixov Bloodline. Vec je 10ak godina stara, ali prva sezona je izvrsna, druga je dobra, a treca tesko sranje, jer im je studio valjda naredio da planirane sezone 3-5 spakiraju u jednu pa je ispao kaos. Odlicni glumci i atmosfera.
  • Crusades
    20.7k
    Jel poznat datum izlaska "the Odyssey" kod nas u kina?
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    pogledaj sve filmove ako nisi ,top i to danske originale
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Ja sam po običaju odgledao svoje gospodare prstenova i to extend verziju povratak kralja na prime . Sad strenger tings , zadovoljan i čekam finale. Ali je neko za jeben triller Netflix i absentia meni je top Seria . Niti trenutka nije dosadna ,3 sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.