• don
    17.5k
    pa nije nitko lud da proda igrača na zimu koji će postat reprezentativac na idućem okupljanju i vrlo lako moguće ić na Svijetsko.
  • vjeko1701
    21.8k
    Možda sam previše optimističan, al ne vjerujem da će ove zime ići prodaje prvotimaca. Možda jedino ako dođe bolesna ponuda znatno iznad neke realne procjenjenje vrijednosti. Sumnjam da će se to dogoditi.

Iduće ljeto ide SP, mi imamo nekoliko igrača koji su u poziciji da zarade poziv. Kakve god sad dođu ponude za Morisa, Belju ili Sergija, ne vjerujem da će na ljeto biti manje.

Ovaj rok je za rješavanje statusa nekih koji nisu opravdali dovođenje. Ako se za njih izvuče 2-3M ukupno, smatrat ću to uspješnim prijelaznim rokom.
  • Fatos Beqiraj
    686
    Ma nece se niko prodat osim ako neko bude htio ic
  • Zagi
    13.8k
    Na zimu: Livi i riješiti se viškova (Villar, Vidović,Mudražija).

Na ljeto:
    zamijeniti Bennacera Jagušićem, zadržati nositelje i plasirati se u LP.
    -ubaciti Jakira,Zebića i Horvata

To nas onda lansira.

Prijelazni rok iza toga možemo razmišljati o prodajama kada ćemo mi diktirati cijenu, a zamjene će biti spremnije (Mikić i Zebić za Valinčića i Domingueza).
  • Sajla
    16k
    evo sad članka da je Livaković kandidat za rezervnog golmana Juventusa...
    nisu ni ti talijanski novinari prepametni. Livi želi otići iz Španjolske jer ne brani da bi došao sjediti na klupu u Italiju?
  • Laki424
    28
    Vjerujem da bi se Livi vratio,ima 30 godina,dobit će milju plus bonuse kod nas.
    Isto tak vjerujem da će se nas izbornik potrudit mu bacit bubu u uho,da HNL nije mjerilo za reprezentaciju,kao sto je u zadnjem intervjuu najavio.
  • Laki424
    28
    Da je Dalic htio zvat Valincica u trenutku koji je bio,poslao bi poziv a ne pretpoziv.
    Kolko me sjećanje sluzi,stanisic je bio povrijeđen,tako da mu ništa nije bila prepreka da ga zove. Vjerujem da bi prodaja između 10-12 bila top,Trebat će namirit Livija,i još koje potencijalno dopunjavanje ali i raskide pojedinih ugovora. Pitanje sto će bit sa Villarom,Mudrim,Pericem,svega tu još ima za čišćenje.
  • Zagi
    13.8k
    Od svih pitanja , valjda je Perićev status najmanje neizvjesno.
    Contract expires: 15/06/2026
    Eto, odgovor.
  • Crni86
    18.6k
    Ipak, priča je brzo završila. U Juventusu su Livakoviću jasno dali do znanja da bi stigao kao rezervni vratar, bez statusa prvog izbora. Takav scenarij Hrvat je odmah odbio.

Tportal
  • Laki424
    28
    vjerojatno je tu u prici o raskidu bio novi ugovor za Mišića,posto je isti agent u pitanju,pa se našao neki kompromis,Al svejedno apsurd plaćat igrača koji ne trenira 600k..
  • Zagi
    13.8k
    Al svejedno apsurd plaćat igrača koji ne trenira 600k..Laki424

Apsurd je potpisati dugoročni ugovor sa igračem koji u zadnjih 6-7 godina nije spojio 10 tekmi za redom.
    Ali jednom kada si potpisao (hvala panduru i Vlatki) nije više apsurd nego ugovorna obveza.

Trenirao on ili ne.
  • rokikaciga
    8.5k
    Cekaj, jel moguce da se igracima obecavaju minute i statusi u ekipi? Pa kako to, ja sam mislio da to samo svjetske budale obecavaju?
  • Crni86
    18.6k
    pa sigurno se komunicira starus.

Ali sigurno i to nije uklesano u kamen. U pocetku vjerojatno da dok traje prilagodba i sl. Al poslije vjerujem svatko ovisi o sebi.
  • The Undertaker
    9.4k
    Po meni, nema prodaje bitnih igrača ove zime jer prvenstvo moramo osvojiti. Na ljeto/jesen će se čekati plasman u LP. Ako to izostane, ide "rasprodaja" dok ne uhvatimo 20-30 milijuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.