• Mlađi referent
    15k
    Kako je cijela ova polusezona izgledala, a on je dvocifren.

Završit sa stilom protiv Lokse, malo pojačat na proljeće i ajmo to nabit na 20+ golova.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Jako mi je drago zbog njega . Svaka čast kralju, samo nastavi. Bez veze ga zamjenio
  • M94
    2.4k
    Da sam Beljo tražio bi odlazak iz Dinama.
    Nevjerojatno šta mu lik radi.
  • miro
    8.3k
    Pa ako bi našao nekog tko bi vratio 5 milja što smo uložili, ja bih ga odmah pustio
  • hardek
    7.9k
    Vidno ljut zbog izmjene. Trebao je dobiti jos 10tak minuta nakon gola
  • Kumerle
    2.1k

Moze se ljutit koliko hoce, lopta kod Lokse minutu, mi ju izborimo i nakon par sekundi napucamo na njega, a on jos uvijek nije uspio izac iz zaleda setajuci unazad. Nije se jednom vec bar 3 puta dogodilo u ovoj tekmi.
    Da ne spominjem dugu loptu u for koja ga u ledja pogodi. Mora on puno bolje.

Kule zasluzuje dobiti minute, nije nista losiji od njega, dapace.
  • Omake
    14.4k
    Beljo izdrži!
  • Dudu9
    1.9k
    Koliko ga dinamo platio jako slabe igre, a ne vidim bas da ce u budućnosti postati ubojit napadač, ona prilika kod zaleđa sve govori, stigla su ga 2 stopera dok ide sam prema golu
  • prefontaine
    5.8k
    Ovako sam ja "dozirao" Alberta Gilardina u AC Milanu u Football Manageru 2005. Čim zabije gol, vanka. Em dobar prosjek golova po odigranim minutama, em dobra ocjena bude jer ga izvadim netom nakon gola kad ocjena naglo skoči.

Zna Mario što radi, bravo Mario!
  • Crni86
    18.7k
    Dinamov je napadač u 24 utakmice zabio 11 puta, a samo je jednom na jesen odigrao svih 90 minuta

Ajde ak netko ima cijeli iz 24h neka zalijepi.

Znaci svaku drugu utakmicu zabija gol, a odigrao je jednu jedinu utakmicu svih 90 minuta. I mi od njega zelimo stvorit reprezntativca ovim nacinom?
  • Nogo
    9.5k

Dinamov je napadač u 24 utakmice zabio 11 puta, a samo je jednom na jesen odigrao svih 90 minuta!? Kovačević ga stalno vadi iz igre, a Boban bi Belju na ljeto volio vidjeti i u reprezentaciji...

Dion Drena Beljo (23) stigao je na ljeto u Maksimir kao najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti. Zagrepčani su svog napadača, prema podacima s Transfermarkta, platili četiri milijuna eura, ali u kuloarima oko Maksimirske 128 često čujemo kako je taj iznos bliži šest milijuna eura. I ljudi koji dobro znaju Dinamove prilike samouvjereno nam tvrde kako je Beljo sigurno skuplji i od Marka Roga, za kojega su "modri" još 2015. godine platili pet milijuna eura.

Navijači Dinama tih su, ljetnih dana, bili u "ekstazi", svi su bili uvjereni kako je Mario Kovačević dobio napadača od 25 do 30 golova po sezoni. Beljo je na kraju odigrao solidnu jesen, u 24 službena nastupa zabio 11 golova. Brojke su prilično dobre, ali dojam ipak nije na toj razini. Stasiti napadač dosta se mučio ove sezone, na trenutke bio i u nemilosti trenera, pa je kao (vjerojatno) najskuplje pojačanje u povijesti kluba, tek osmi po minutaži ove jeseni.

Najviše minuta ove sezone skupio je Scott Mckenna (2070 minuta), a ispred Belje po toj su statistici još Sergi Dominguez, Josip Mišić, Ivan Nevistić, Arber Hoxha, Dejan Ljubičić i Mateo Lisica. Beljo je skupio 1383 minute, Valinčić (1215) ga nije pretekao zbog ozljede, Zajc (1175) jer se tek kasnije priključio momčadi. Zanimljivo, i kako je Goda (1361) tijekom jeseni skupio tek 20-ak minuta manje.

Beljo je samo jednom na terenu bio svih 90 minuta (poraz od Lokomotive 2-1), a Kovačević ga je često vadio iz igre kako bi ulaskom pričuve (najčešće Kulenovića) dobio "veći intenzitet". OK, shvaćamo trenera, ali Dinamo mora zaštititi Belju. Zagrepčani i dalje nemaju ni jednog reprezentativca, a dojma smo kako se Belju moglo (i moralo) jače progurati ove jeseni.

Ne vaditi ga iz igre toliko puta, posebice ne kad su dvoboji bili već praktički riješeni. Beljo je tako u Koprivnici zamijenjen u 64. minuti, pri vodstvu 5-1, sedam minuta poslije drugoga gola na utakmici. U zadnjem kolu protiv Lokomotive zabio je za konačnih 2-0 u 58. minuti, pa nakon 120 sekundi opet - morao van. Čudno, zar ne?

Dinamo mora štititi svoj ulog, a ako žele što lakše prodajom igrača do ljeta zaraditi (željenih, veliko pitanje je li i dostižnih) 27 milijuna, Beljo mora igrati. I zabijati. Po mogućnosti i dohvatiti Svjetsko prvenstvo u SAD-u. Samo će mu dobro proljeće bitno povećati cijenu, dovesti na listu želja europskih klubova...

https://www.24sata.hr/sport/slucaj-beljo-najskuplji-ikada-a-tek-osmi-po-minutazi-na-jesen-dinamo-bi-morao-stititi-ulozeno-1097109
  • Crni86
    18.7k
    hvala kolega

Jako dobar tekst tironija. Al ovaj podatak da je samo jednom odigrao 90 minuta mi je ono…. Ne mogu vjerovat iskreno.

I dobro kaze tirke, drzi ga i kad je tekma rijesena. On je gladan, protivnik spustenih ruku. Pa nek trpa tad. Treba nam beljo sa 100% samopouzdanja, fokusiranosti i motivacije. On mora osjetit da je stvarno nas projekt i vjerujem da cemo onda tek dobit maksimalno od njega.

Pa i ova prva polusezona sa 11 golova u 24 utakmice je sasvim solidna. Ali ja sam uvjeren da on moze jos duplo bolje
  • Pacho
    12.3k
    Jel ikome pada na pamet slican primjer? Dovedes igraca za (vjerojatno) rekordni iznos, igrac isporucuje, a trener ga gasi ovakvim potezima?
  • ElDorado
    8.6k
    Jel to radi zbog Kuleta ili kaj? Neobjasnjivo zapravo. Nemres imat dva fora u jednakoj formi. Jednostavno nemres.
  • Zg123
    3.3k
    Meni se cini da strucnjak zeli svima udovoljiti, u ovom slucaju Kuletu jel pa mu daje uvijek zadnjih pola sata iako to u vecini slucajeva nema smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.