FazeN
faze ti si pisao ako se ne varam da ce sunta potpisati novi ugovor uskoro — Goncalo Santos
rokikaciga
mi vec godinama nemamo plan i program za igrace iz omladinskog pogona. Nama isplivaju igraci unatoc tomu sto stozer radi a ne zbog toga sto stozer radi. Dok je bio VaflMajstor9000 sportski direktor mi nismo znali gdje je nama koji igrac, koji je plan, hoce li na zimske pripreme sa prvom ekipom, je li mozda na posudbi negdje itd. — rokikaciga
Mr Anderson
S Kovačevićem nećemo napraviti niti jednog mladog igrača, ne vjerujem uopće da će jedan junior Dinama u seniore ući dok je on tu. — FazeN
Jurki
Malo je nemira unio podatak da Kovačević na pripreme nema namjeru zvati juniore (osim Mikića i Jakira). — Haza
Mr Anderson
Los potez Kove jer su se na pripreme uvijek vodili juniori, ako nista drugo kao nagrada za minuli rad i da decki osjete treninge prve ekipe.
Ovim potezom Kovacevic daje do znanja da ga uopce ne zanima razvoj igraca, vec kak je napisano da prezivi na klupi iducu utakmicu. — Jurki
Da, Šunta i Šutalo. — FazeN
Jurki
Ovo i nisu prave pripreme — Mr Anderson
Mr Anderson
Lani je žabar isto imal pripreme u trajanju od 2 tjedna pa je vodio 34 igraca. — Jurki
marcio amoroso
Ne možeš ništa kvalitetno odraditi ako imaš 35 igrača na tim mini pripremama. — Mr Anderson
FazeN
Koja je svrha toga osim nekog dodatnog motiva za juniore? — Mr Anderson
Jurki
Ne možeš ništa kvalitetno odraditi ako imaš 35 igrača na tim mini pripremama. — Mr Anderson
Mr Anderson
vjeruj mi da znam što govorim kad ti kažem da Kova ne računa na klince. — FazeN
FazeN
Iskreno, nisi mi ti baš najvjerodostojniji izvor informacija. Puno zujiš, malo meda daješ — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.