• fakin
    2.4k
    Ne razumijem zasto se ne bi uzeo u najam neki prostor recimo u ciboninom prolazu ili tratinskoj i zaradio ogroman novac kad ljudi idu na utakmice s obzirom da cemo tamo biti neke 3-4 godine
  • fakin
    2.4k
    A i nejasno mi je zasto na adventu nemamo jednu kucicu, to je vec postao standard kod drugih klubova, a mi ne iskoristavamo taj potencijal. Doslovno svaki dan je sve puno na adventu i ogromne pare se okrecu
  • Dendle71
    241
    ima nesto pozitivnog u vezi našeg kluba ili je bas sve za q? Ali vjerojatno su tvoji upisi dobronamjerni, ono pošto di strucnjak za marketing, online i pos prodaju, transfere, govor tijela, sportsku psihologiju i tako dalje!

Samo želiš pomoci da nam klub napreduje...
  • Nine9
    23
    shop je 100 metara od tih kućica hahaha
  • Mazalo
    446
    Evo ja sam za vikend bio u Dresdenu i npr njihov Dynamo ima nekoliko shopova po gradu i na stadionu. Onaj u samom centru u pjesackoj zoni ispred ima "kucicu" sa kobasicama, kuhanim vinom i picem. Ideja uopce nije tako losa, jer je stalno bio red i ljudi su kupovali kod njih...
  • badjibadara
    8.3k
    Imali smo kućicu na Tomislavcu jedne godine, druge na trgu. I bio je lom, uvijek se čekalo u redovima. Dolazili su igrači, fotkanje sa klincima, autogram kartice…
    Nije to tek puka prodaja kuhanog vina i čaja. Puno, puno je to više. Prilika za veliki broj Plavih prijatelja i simpatizera iz inozemstva. Novim generacijama prilika za veću povezanost sa klubom, a neizlječivo inficiranima plavom bojom ponos oko srca i osmijeh na licu.
  • blue heart 72
    2.9k
    svaka čast na ovom upisu. Život nije uvijek čista matematika i nije sve uvijek u suhoparnim brojkama
  • immerwieder
    1.6k

da, dresden ima ozbiljnu razinu svega već puno godina,
    uzel sam njihov adventskalendar već krajem listopada,
    to mi recimo nije jasno zakaj nema kod nas, a banalna je stvar

prijedlog za shop,
    imam doma kacigu s gradilišta allianz arene, s našim grbom naljepljenim,
    makar svi znaju kad dođem na gradilište i bez toga kaj sam,
    mogla bi se prodavati sad kaciga s gradilišta kranjče s grbom gore,
    ili čak i ovi reflektirajući prsluci koji se moraju imati s nekim detaljem kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.