• fakin
    2.5k
    ma svi ti naši fan shopovi su premaleni za ovakav tip dućana. stvarno sam bio u hrpi fan shopova po europi i puno manji klubovi od nas imajju fan shop koji je 5 puta veličine našega. ne znam zašto se ne uzme u najam neki malo veći prostor u shopping centrima, nego uvijek imamo među najmanjim dućanima. ni onaj u ilici nije nešto puno veći.
    stvarno klub veličine Dinama mora biti dostojanstveni, da ne kažem veličanstveni fan shop. a ne minijaturne gdje se 4, 5 ljudi ne može ni okrenuti ako su unutra, a posljednično s time ima puno manje robe jer se nema gdje držati.
  • Mihael2305
    953
    U novom shopu u Z CENTRU će odmah napraviti print imena i broja igrača i reklame na dres?Robi T

Danas sam ujutro došao u 9h i tražio print na dva treća dresa, rekli mi da dođem u 16h po njih.
  • Papastrumf
    20.7k

Shopovi u CCE i Zcentru su dovoljno veliki. Onaj u Areni je premali, ali nazalost nema drugih slobodnih prostora.
    Nama je najveci problem taj sto nemamo adekvatan fan shop na stadionu kao vecina ostalih klubova.
  • fakin
    2.5k
    traži li se aktivno prostor za shop na trešnjevci oko stadiona gdje ćemo 3, 4 godine biti dok se ne izgradi novi stadion?

puna tratinska je praznih lokala, cibonin prolaz također.
  • plavi72
    2.1k
    Nekada smo mogli sanjati fan shop našeg kluba(kiosk na Kvatriću :blush: ),stvarno svaka čast klubu i ljudima koji su zaslužni i otvorili sve ove shopove ! Da može bolje,uvijek može da je ovo s otvaranjima dobro ,meni je odlično.
    Shop uz stadion na dan utakmice koliko god bio velik bit će gužve,ali sigurno što veći bolja zarada i promet.
  • Oluja
    5.9k
    Ne znam kako to sve funkcionira u snopovima ostalih klubova ali imam jedan prijedlog za one koji će brinuti o budućim shopovima u blizini Kranjče i na novom Maksimiru. Neka se nađe prostor za nekoliko stotina malih ormarića u koje bi se mogli ostaviti artikli koji se kupe prije tekme da se ne moraju nositi sa sobom, koji bi se zaključavali/otključavali npr. kodom ili šifrom koja bi bila istaknuta na računu.
  • zadnjired
    232

Da, pa da nam tovari provale u iste i imaju kaj pokazati kao trofeje popraćene domišljatim porukama na razini pjesnika amatera.

Šalu na stranu super ti je prijedlog :smile:
  • Zoran
    389

Pa ne kuzim poantu ovoga. Malo je proizvoda ( npr. kišobrani… nis mi drugo ne pada na pamet trenutno )iz “Shopa” koji se nesmiju unjeti na stadion. Ako neke i postoji kupiš poslije tekme i amen , a ovi koji su iz Zagreba preko tjedna ili pak putem interneta u svakom trenutku.
  • blue heart 72
    2.9k
    ne znam baš koliko je ljudi spremno, poslije tekme u onoj gužvi još čekati u fan shopu i onda dok dođeš na red, nema dobar dio proizvoda
  • Oluja
    5.9k
    poanta ovoga je da što ne želiš nositi npr. kišobran, šalicu, olovke, magnete pa i odjeću ostaviš u ormariću, ruke na stadionu koristiš za pljeskanje i nakon tekme fino pokupiš i ideš doma neopterećen hoćeš li kupljeno staviti pod noge ili pod guzicu.
  • Zoran
    389
    Ma idea je ok… ali sve je u danasnje vrijeme trosak i kad pogledas koje sitnice se kod nas nemogu napraviti godinama onda mislim da od tih sancucica nece biti nista. Al zivi bili pa vidjeli.
  • Dendle71
    243
    Apsolutno normalno razmišljanje. Imas dosta stadiona s pretincima gdje svoje stvari možeš ostaviti da ne nosiš na stadion. Neki klubovi/stadioni nude te navedene pretince dok drugi imaju neki kao kiosk gdje stvari ostaviš i nakon tekme pokupiš.
  • Borovljanin
    430
    Do kada sutra rade shopovi? Nigdje nemrem naći
  • Zagreb1992
    2.9k

Pa kaj nije bilo govora da se neće otvarati shiop kod Kranjče ? Uz to imaš u shop u centru grada koji je realtivno blizu Kranjče
  • jedan u nizu
    16.8k
    Pa kaj nije bilo govora da se neće otvarati shiop kod Kranjče ? Uz to imaš u shop u centru grada koji je realtivno blizu KranjčeZagreb1992

Jebes to kaj je blizu.

Ako si ikada bio na Maksimiru za vrijeme utakmice vidio bi kolike su guzve ispred onog malog kontejnera.

Treba ti doslovno jedan shop u krugu od 50-100m od stadiona, jer ce imati brutalne prihode za vrijeme odigravanja utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.