• modri-kibic
    1.1k

Da, jučer kupio u Cityu.
  • Mihael2305
    952
    Imam upit, možda je već netko to radio, uzeo sam dresove s castorea, jel ih mogu personalizirat u shopu?
  • Brusa
    3.8k
    ne možeš. Možeš samo one koje si u shopu kupio.
  • Zoran
    388
    Bok, dal je tko kupio “Novčanik za kartice d”? Kakva su iskustva? Ok-nema dio za kovanice i mogu bez toga, al me zanima opcenito dal je ok ili ipak fali pretinaca ( prvenstveno dali se novcanice mogu izgubit iz njega)?
  • Bosskovitz
    19.9k

Naravno da ne možeš.
  • Sajla
    16k
    meni je dobar, a novčanice se iz njega gube isto kao i iz običnog novčanika, naročito kad si u shoppingu sa ženom ;) meni ne fali pretinaca jer sam htio što manji volumen, netko drugi možda ima drugačije potrebe, meni je taman.
  • NKDZ86
    6.9k
    Di piše na original dresu di je kupljen? Ako je kupljen u bilo kojem shopu castore, ne vidim objektivni razlog zašto ne bi se moglo.
  • Zoran
    388
    Piše na računu di je kupljen. A gledaj, takvi su uvjeti i nemožeš si pomoći. Ako hočeš jeftiniji dres kupujes preko interneta, a ako hoces broj i natpis kupuješ u Dinamovom shopu. Jbg….
  • kajjaznam
    354
    Koji odron, ne znam kako drugačije da ga nazovem od web shopa.
    Naime naručim artikl 16.12., platim i super, box now mi dopelja i pusa bok.
    No, naime, sasvim slučajno odem da vidim status narudžbe i paf. Svi artikli naručeni prije 14.12. bit će isporučeni nakon što završi inventura.
    Dobro, koji k, koji kripl radi tamo.
    Nit ne piše kad je inventura, ni kada bi otprilike trebao paket bit dostavljen, jebeno ništa.
    Usput, ne želi mi prihvatiti člansku iskaznicu.
    Da nisu u stanju u 6 radnih dana predati paket kutinskoj službi.
    I kaj da nisam slučajno otišao pogledati status narudžbe, sad bi ispod kreten zbog nesposobnosti.
    Usput, još čekam povrat novca, valjda će bit obrađeno u roku nekoliko mjeseci.
    Btw. onaj shop u Areni je sramota. Nastane prodavačice, deset artikala u kupit, sve sami XXL brojevi.
    Ima tu još jako puno posla.
    Pa kaj je tak teško push notifikacije napraviti na webu, ne treba ti fakin Silicijska dolina
  • Droljo
    23.6k
    Da nisu u stanju u 6 radnih dana predati paket kutinskoj službi.kajjaznam

Zajebani smo ti mi... :lol:
  • kajjaznam
    354
    hehhe, vidim da auto correct radi, kurirskoj
  • NKDZ86
    6.9k
    u cijelom city centru, najviše ljudi ima u baby centru i dinamo shopu, tj. puno ko šipak :grin:
  • pešća
    815
    Jel proveo tko svog klinca kroz igraonicu u Z centru? Kakvi su dojmovi?
  • Robi T
    351
    U novom shopu u Z CENTRU će odmah napraviti print imena i broja igrača i reklame na dres?
  • Sajla
    16k
    Svi artikli naručeni prije 14.12. bit će isporučeni nakon što završi inventura.kajjaznam

artili naručeni NAKON 14.12. bit će isporučeni nakon inventure. a za one naručene prije 14-og su jamčili da će biti isporučeni do Božića. meni baš danas došao paket. htio sam kupiti u trgovini, nije bilo brojeva pa je išla narudžba preko webshopa.
    a danas sam bio u Z-centru, htio kupiti kalendar i novi broj revije - nema. s jedne strane me veseli kad dođem u naš fan shop pa čujem da je nešto rasprodano, a s druge strane me razočara koliko često odem neobavljenog ili polovično obavljenog posla. znam da se muče sa skladišnim prostorom, ali nešto treba napraviti da distribucija malo bolje ili češće radi. koliko sam čuo, u Arenu roba dolazi srijedom i pekom. ne zna kako je za druge lokacije, ali ako je slično, jednostavno se u prvom dijelu tjedna ne isplati ići do fan shopa jer roba bude prodana preko vikenda i police se popunjavaju tek u srijedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.